Fredag

Imorse var det föreläsning.. Riktigt skön snubbe även om jag inte alltid förstod var han sa.. kul att man förstod lite iaf.. hur jag nu ska kunna skriva två sidor om det är ju ett senare problem, haha!
Efter åkte jag in till stan och mötte upp Ashley å så blev det till å kolla i lite affärer, två nagellack fick följa med hem, försöker att inte handla så mkt nu måste ju spara lite pengar :) 

Nu är jag iaf hemma, har precis bäddat sängen med nya lakan! hur bra?! har snott mickes täcke också vilket innebär att jag just nu har två stora duntäcken + typ 10 kuddar i sängen.. MYS!

Ska väl ta tag i mig själv och göra mig iordning då vi ska ut å äta me familjen ikväll, blir dock tidig hemgång för mig eftersom att vi har game mot Modo imorgon..
Btw köpte jag nya skridskor igår.. LYCKA! tack för hjälpen med slipningen Peter :)

Det snurrar

i min skalle.. den stora frågan just nu är om det kommer att lösa sig.. Det ser faktiskt ganska ljust ut på ena fronten just nu, jag hoppas verkligen att det kan lösa sig. Jag behöver det, jag vill inte fortsätta att stå å trampa på samma ställe här i livet, det funkar licksom inte längre.

På andra fronten ser det lite mörkare ut. Eller det ser fan kolsvart ut. Men på något sett ska jag ta mig igenom det, jag vet inte hur. Men det ska lösas.

Onsdag

Vi hoppar lite.. Det här med att blogga är nog inte min grej, jag är för lat! haha..

I lördags var vi hemma hos Ashley och Lydia! Vi är ganska bra på det där med party.. när är nästa uppbehåll? ha ha

Annars får jag tuppjuck på den där spanskan... jag fattar noll, verkligen noll! Vad är felet lixom.. nu när vi drog igång andra halvan trodde ju alla att vi skulle börja fixa å dona med det som vi har börjat att lära oss.. men nej, då drar dem igång något som är mycket svårare! Hur ska vi kunna ligga på spanska6 efter 8 veckor?!?!?!?!

Idag är det iaf träningsledigt.. jag ska passa på å knäcka ryggen.. nice! Igår va ja me på Aj passet efter oss.. Liten resa tillbaka i tiden.. förut var ju 3 timmar på is ingenting, jag körde ju alltid me alla.. Kai är en liten mes i den frågan "ni får inte bli skadade" hur många gånger har jag blivit skadad av å träna me killarna?!

I fredags

Fyllde Cattis år, så vi tillbringade kvällen i Uppsala!


Ibland är livet jobbigt..

Jag har funderat på hur jag ska skriva det här.. Hur jag ska kunna ge rättvisa till alla mina kännslor.. Hur jag ska kunna beskriva denna fantastiska människa. Men jag har insett att hur mycket jag än funderar så kommer jag aldrig kunna ge någon rättvisa till det hela.

Under gårdagen fick jag ett otroligt sorgset besked, Anders Franzén - en otroligt älskad lagledare, materialare (allt i allo), tränare, vän, pappa, listan kan göras lång- under tisdags kvällen hade avlidit. Jag begav mig till Ritorps ishall för att spela match och möttes av alla tjejer, ledare och föräldrar alla med väldigt stor sorg. Under samlingen berättade Lasse för alla vad som hade hänt då det fortfarande var några som hade undgått den tragiska nyheten. Här brast det för 50% av laget och uppvärmningen bestod av tårar och åter tårar. Vi tog tag i oss själva, matchen skulle spelas och den skulle spelas i minnet av Anders, för det var ju faktiskt hockey han älskade här i livet. Med svarta band om våra armar började vi matchen med en tyst minut för att hedra honom, och jag tror inte att det var många ögon i laget som var helt torra under den här minuten. Jag behövde bara titta upp snabbt på Olivia för att tårarna skulle börja rinna igen..

Vad matchen slutade behöver vi inte prata om. Jag vill bara att alla ska veta att jag är sjukt stolt över oss, att vi spelade matchen och gjorde vårt bästa för att hedra Anders!

Jag hade turen att lära känna Anders väl under flera år i ishallen. Han var alltid involverad i hockeyn och det var alltid med ett leénde på läpparna som han alltid gjorde allt för oss. Att hjälpa till var en självklarhet, och det spelade ingen roll med vad - om det var hockey eller inte, hjälp fick man alltid.

Det är med väldigt stor sorg jag skriver det här. Saknaden av Anders är väldigt stor!

Tack Anders! Tack för all hjälp genom åren. Tack för alla skratt du har skänkt oss. Tack för att du var den underbara människa du var!

Vila i frid underbara du <3

hoho

Varje dag tänker jag att jag ska blogga, men det krävs licksom lite mer än bara en tanke för jag har fan aldrig orken. Just nu går all energi åt till tenta plugget. Jag är helt död i huvet när jag kommer hem på dagarna! Jag Pilip å Laidi har skapat en plugg grupp (Hallå Thomas vart fan är du?!?!?!) så vi har varit hemma hos Laidi hela dagen.. De ligger dock på en helt annan nivå än mig, de pratar typ flytande, jag fattar typ inte varför de pluggar inför provet, de kan ju redan allt! En annan förstår typ 1/5 av allting.. men men, man kan ju inte göra mer än sitt bästa? haha

I lördags hade vi överraskningsmiddag för Emma å sen vare utgång.. å shit va kul vi hade :) haha.. Blev ganska galet, men absolut ngt vi behövde :)

Mitt i natten typ

Vi kör ett nattinlägg. Har typ precis kommit hem efter att ha hämtat Adde i mörby, hur snäll är inte jag?! haha

Kvällen har annars bestått av filmmys med Maria och Ashley vilket alltid är lika trevligt! Vi har precis samma humor och nivån är ganska låg, men shit vad vi skrattar! Stupid American är nog den vanligaste meningen som kommer ifrån min mun, haha. Idag slutade kvällen med kuddkrig och krig med rutten frukt, dvs Maria höll i Ashley å jag kastade frukten medans vi vek oss av skratt. Vi kollade även på Bert, hur länge sen var inte det lixom?

Körde igång Gubben i lådan på högsta volym nu.. borde väl sova eftersom att vi har tidig is imorgon. Men jag har lixom inte orken till att lägga mig. Känner ni igen den där kännslan? Man vill så mycket, men man orkar ingenting. Mitt liv står hyffsat stilla just nu samtidigt som det går i 790 km/h. Men jag har den där kännslan i magen hela tiden, jag borde men jag orkar inte. Jag borde men jag kan inte. Jag borde men jag förstår inte.

Jag gillar det inte.

Något annat negativ är att jag har tappat bort mitt USB med ALLA mina bilder på. :( har städat hela rummet men kan inte hitta det. Jag börjar typ gråta, kom fram nu!




Keith i miss u :)



Trött

Yesbox lyckades försova mig imorse.. mamma kom ner å väckte mig halv 12.. Min föreläsning började 11.. det var bara att inse att den var missad å svära lite åt att man kan vara så klantig.. tur i oturen var att jag skickade in min uppsats inatt när jag blev klar med den (den skulle vara inskickad innan kl 11 imorse) så den kom iaf in i tid!

idag är det träningsledigt.. lite segt är sjukt taggad på att träna.. å lira! nästa game e på onsdag så hoppas på att vi har flytet kvar ifrån Munksund matchen å kan få en till 3 poängare! :)


ang. skolan.

Det här med skolan har ju visat sig vara en riktig flopp. Hur tusiken tror de att vi ska kunna prata flytande efetr 8 veckor?! Det här e bara sjukt är inte motiverad till 5 öre, det är för svårt.

Jag har bestämt mig för att jag ska hoppa av. Men eftersom att jag har CSN så måste jag se till så att det inte blir krångel med det i framtiden. Dvs jag måste klara 62% av kursen vilket gör att jag måste läsa några veckor till.. Så nu sitter jag ock skriver en äcklig uppsats som jag inte fattar ett jävla smack av. Å juste, nästa vecka har jag tenta.. den kommer ju jag klara!

<3

En dag som denna får det vara depp..

Kom bara å tänka på underbara Dennis.. Första gången jag var vid dödsplatsen.. Jag och Emma gick dit efter skolan och jag kämpade för att håla tårarna tillbaka.. vi satt där på en sten och bara stirrade och Dennis å ngn till kom å vi bara satt där.. Alla lika tysta.. Dennis kollade på mig och såg väl hur jag egentligen bara ville brista ut i gråt.. han kom fram och kramade mig som för att säga att det faktiskt var okej, att man inte behövde vara stark hela tiden och då brast det för mig.. Jag kommer verkligen ihåg den kännslan, hur välbehövligt det var att få gråta ut i ngns famn..

Likaså på Filips begravning. Jag kommer alltid att minnas den värmande kramen jag fick av Dennis då det brast för mig igen.. Efter att ha gråtit under hela begravningen tagit tag i mig själv och slutat brast igen när jag omfamnades av honom som kände lika stor sorg och saknad som mig och som alla andra som var i vallentuna kyrka den onsdags eftermiddagen.

Tänk vad en kram kan göra skillnad i svåra stunder.

Älskade Filip

Vid den här tiden för exakt 4 år sen fick jag beskedet.. det hemskaste av alla besked man kan få.. jag fick beskedet att du inte längre var vid livet.. att min fina vackra underbara vän hade lämnat våran jord.

Jag kommer aldrig att förstå. Förtstå hur en sån underbar människa kan tas ifrån oss så tidigt. Jag kommer alltid att bära med dig i mitt hjärta och saknade kommer alltid att vara stor!

Man får gråta, samtidigt som man måste komma ihåg alla fina stunder. Just nu väljer jag båda delarna, jag låter tårarna rinna och minns alla fina stunder med dig. Jag blir varm om hjärtat när jag tänker på de 10 åren med dig samtidigt som jag får en stor klump i magen av saknad. Jag kan inte förklara vad jag känner och så får det nog vara. Jag vet bara att jag saknar dig.

Älskade älskade vän jag skulle göra allt för att få vara med dig igen, för att få dig tillbaka till våran jord!


Norrlandsturne!

I helgen har vi varit iväg å lirat lite.. i lördags förlorade vi mot Modo med 3-1 och igår vann vi mot Munksund med 10-2! Första poängen i riksserien känns grymt :)

Hittade ett klipp som Empa lagt upp ifrån ivåras när vi vann kvalet mot just Munksund och tog klivet upp till riksserien! :)


Onsdag

Idag har vi hjälpt Ashley att flytta! Hon har flyttat in hos Lydia så jag och Maria har hängt i hammarbyhöjden idag och sett till så att alla hennes saker kommit till lägenheten! Vi har även haft svensk lektioner med henne! Riktigt kul :) Vidare har jag tillbringat kvällen i stockan då vi hade träning, jobbigt som fan.. Gick inge vidare.. har så mkt i hjärnan nu att jag inte riktigt kan fokusera..sjukt jobbigt.. lär väl bli en kväll med mkt funderingar.. lite depp å skön musik. Puss

träna

Ska snart upp till ishallen! Kan behövas lite träning, 4 omgångar och 0 poäng. Inte bra! Men vi lär la komma igen, spelet har faktiskt inte varit helt dåligt :) Annars måste jag ta tag i spanskan.. Lektionerna är iaf roliga nu även om jag inte förstår någonting :) Vi har våran första tenta den 22 så är läge att börja plugga nu.. men måste bli klar med alla inlämningsuppgifter först..

You're the one thing that I'm missing here

Just nu ogillar jag avstånd. Alla de jag vill ha här nu är för långt bort. Alla de jag behöver ha här just nu är för långt bort. Utspridda över hela världen, Sverige, Norge, Australien, Argentina, Kanada, Syd Afrika, Japan, Thailand mf.

Han den där speciella, han som borde vara här nu är flera timmar bort.

Fan, krymp världen.. gör vad som helst. Gör så att saknaden inte blir så svårt!


Svar

1. Vem e snyggast i fotbollslandslaget?

Finns ju inte många snygga.. Oscar Wendt kanske? (är inte det din gamla kärlek?)

2. Förlora ena armen eller bli blind..

Förlora ena armen

3. Ska du bo i Sverige i framtiden?

När jag blir äldre ja, inom de närmsta åren nej.

4. Glass eller godis?

Glass

5. Pengar eller kunskap?

Pengar

6. Gillar Kenzo killar?

JA!

7. Hur går derbyt på sön? (ska du gå?)

Djurgården vinner med 3-1, jag ska inte gå. Har själv match borta mot Segeltorp

8. Dreamline?

Antar att du menar i laget.. Den e svår! Men tror att jag, Megan, Hanna, Ashley och Maria skulle funka grymt!

9.Vart i världen vill du resa näst?

USA

10.Skulle du vilja bo utomlands?

Som jag svarat innan vill jag gärna bo utomlands. USA och Australien

 

12.Bästa minne 2009?

Oj 2009.. Jag tänkte svara Australien men det var ju 2010. Hmm 2009 Var Idré en klockren vecka, tisdagen i Idré får bli bästa minnet!

13.Singel?

Ja

14.Vem är din favorit i ditt lag? Hihi

LÄTT Olivia (var det rätt svarat olle?! ;) )



Haha Klas, dina frågor var för svåra!



RSS 2.0