Värme

Om två veckor åker jag & Emma.. det e inte långt kvar.. ja kommer ihåg när resan bokades och vi tyckte att det var en evighet.. hehe.. nu e det som sagt bara två veckor.. och 6 veckor till sommarlov... ett så efterlängtat sommarlov.. jag ska iof jobba men det e ju inte hela lovet, så det kommer bli mkt slapptid på landet :)

Gårdagensfys var faktist riktigt skön.. vi ska börja köra hårdare nu, och aa det märks hur klen man e.. haha.. kommer behövas mkt träning innan man ser något resultat :P

Dom som känner mig vet att jag e sjukt rädd för att gå till frisören, jag hatar det... så det kom som en överraskning när jag helt plötsligt gick till frisören och klippte lugg idag.. jag hade inget att göra på rasten och resultatet blev en snelugg.. det e lite sjukt.. haha...

nu sitter jag i skolan och väntar på att idrotten ska börja.. (den börjar om 1 timme)..sen ska jag hem å byta om å sen ere middag hos Emma :)

"Mamma hjälp"

Idag har det vart en ganska kul dag... vaknade halv 6 och var sjukt pigg.. jag vet itne riktigt varför men jag hade haft en sjukt rolig dröm med maria.. haha.. jag låg typ å skratta när jag vaknade.. iaf lyckades jag somna om och vaknade sedan av klockan vid 10 och runt kvart i 11 begav jag mig till toyotahallen för att träna.. det började väl inte så jätte bra då jag råkade hälla ut halv min flaska me dricka på maria när jag skulle skaka den.. å när jag sedan skulle gottgöra henne å torka upp hade jag ner alla klubbor.. haha som sagt, inte den bästa starten..
gick iaf på is vid 12 och hade 1.20 is.. va sjukt seg, orkade inte riktigt med ngt å jag hade dålig slipning, om man nu kan skylla på det..
efter isen var det fys.. iof ganska okej... körde ben.. och sen var det tack och adjö till Christian som ska sluta... Har vart sjukt kul att ha dig som ledare...

in i bilen å vidare till Emilie med Jessica för att få i oss lite å äta innan vi åkte vidare för att hålla i ett fyspass på en svensexa.. Emilies mans kompis ska gifta sig.. han e ganska otränad så vad passar bättre om inte ett fyspass?
En lätt löpning å sen benprogram i backe.. tycker synd om grabben, han va ganska död. :P men det va kul iaf..
jag skulle visa första övningen (grodhopp) och när jag börjar hoppa å kollar upp står det flera stycken och filmar och fotar.. haha sjukt pinsamt, jag som trode att dem bara skulle filma honom.. men icke sa nicke, här blev man filmkändis också... som sagt var killen väldigt otränad och hans ända chans att slippa en övning var att säga "Hjälp mamma"... blev ganska mkt skratt där.. :P

Nu sitter jag här en lördagskväll.. helt slut, och jag börjar bli sjuk.. inte helt okej... föra gången jag kände mig såhär fick jag halsfluss... hoppas på att det inte kommer igen.. ska väl försöka bli såpass frisk att jag kan vara med på fysen imorgon.. ska köra bandy + brottning å styrka i danderydsgymnasium... kan bli kul.. :)

Torsdag

Okej okej.. jag vet, jag är sjukt  dålig på att skriva här.. men vem vem jag kanske blir bättre, vissa utvecklas sent.. och det där kan misstolkas jag vet.. men den bjuder jag på.

I torsdags var det de första Derbyt för året... en sån sjukt härlig kännsla.. som vanligt mötte jag upp Linda (den här gången även Anna) och letade upp en söt liten vakt som kunde släppa in oss på södra.. underbart.. såg länge mörkt ut, men när Kurre stegade fram för att slå straffen visste jag att han skulle sätta den.. jag kan iof erkänna att jag inte vågade titta.. jag och Linda blundade, och när vi hörde alla andra skrika började vi också skrika, så jävla härligt!

Efter matchen hämtade pella oss så att vi fick gå till omklädningsrummen.. å så fick vi byta om på en liten toa (vi skulle på skiva)... och när vi va klara gick vi ut i korridoren.. som sagt vi skulle på skiva så hade på oss rosa leggings, sjukt mkt smink handklovar, hattar m.m.,, så när vi gick ut och det var helt fullt med spelare, ledare och all press m.m. var det ganska pinsamt.. och när bosse ropade "ska ni på fest" kollade alla på oss.. jag kan säga att jag typ sprang ut därifrån... men men, någon måste ju stå för det roliga ibland.. :)

Turnering

gårdagen var ganska intressant.. vi skulle på en lokalfest men redan innan vi kom hade polisen kommit dit, så det blev ingen fest.. precis när vi kommer till centrum kommer tåget, Marcus och Fredrik m.m. är precis påväg på och ropar till oss att hoppa på så vi sprang på och sen hamnade vi i djursholm, vilket var mindre lyckat så blev hemgång ganska snaart..

Idag har vi haft turnering (fort imorgon) , spelade 2 matcher.. först mot Almtuna (vann me 8-1) vi lirade ganska bra..men allt kan ju bli bättre... andra matchen mot Tullinge/hanviken vann vi bara med 1-0, men vi hade inte riktigt turen på vår sida, ngn puck i stolpen å på mållinjen å så.. vann skotten ganska överlägset men deras målvakt var faktist ganska duktig..
Som sagt är det fort imorgon.. har första matchen ot ngt finskt lag och sen spelar vi mot segeltorp.. och efter det hoppas jag på att vi lirar final..

Inte okej

Att bara ändra i sissta stund.. så många hopp som släcktes på bara ngn minut.. ne det e inte rätt..


It's the good old hockey game

Sitter nu och väntar på ennu en fys.. ganska segt, så mkt skönare att köra själv på gymmet.. å idag ska vi lira, ennu segare.. känns inte som att man gör ngt då..
ett stort + för våren e att vi kör ispass fram tills juni, älskar det.. får bara hoppas på att resterande pass inte är lika sega som de som varit.. okej att alla ligger på olika nivåer, det förstår jag också.. åldersskillnaden e ju ganska stor, men man måste endå kunna annpassa träningarna så att alla får ut det mesta, annars är det ju ingen ide att vara där.

Ikväll är det äntligen Desperate housewives igen, fan vad jag har saknat den serien..


Alltid samma sak.

Ett nytt försök..
eftersom att förra försöket med att blogga misslyckades totalt så gör jag ett nytt försök.. keep up the hard woork!


RSS 2.0