=)

Ibland kan man få sånna där glädjeskutt, man vet inte riktigt varför men på något vis har man en bra känsla i magen.. En känsla som man skulle vilja ha konstant. Jag vet inte, kanske är det du.. kanske är det jag men just nu skulle jag vilja göra ett glädjeskutt =)

Fredag

Sitter i köket med micke, har precis avnjutit min goda lunch bestående av pasta, utan ketchup... haha, vi har ingen mat hemma (= Jag ska snart ut till ön igen, lika bra det.. Har vart hemma en dag och spenderat gaanska mkt pengar, haha.. så det kan gå =)

Jag är ganska mkt oinspererad just nu....... så tjipp

F


-

Kanske, kanske inte...


Snart

Vart är sommaren?! Jag vill ha sol, och den där verkliga känslan av att det faktiskt är sommar.. men lever man i Sverige så är väl inte det något som man kan räkna med...

Snart drar hockeyn igång igen, 13 dagar.. 13 Dagar av ledighet innan man är fast i träningsträsket igen.. om jag nu kommer att vara det.. Det återstår att se, helst av allt skulle jag nog bara vilja fly utomlands och inte göra någonting..

Juste, jag fyller år om 14 dagar, kul? jag bryr mig nog inte så mycket, har nog faktiskt aldrig brytt mig mindre om en födelsedag än vad jag gör nu... jag kanske börjar bli stor?

Happ

Då vare bara till att flytta in igen då... haha

Blåsigt?

Det blåser iaf inte lika mycket som igår, så nu blir det till att flytta ut alla saker =)


Kväll

Sitter i paviljongen me Kocken, Robban och Linn.. snart kommer Madde också =D Frågan är vad som händer ikväll...


Lever livet

Ute på ön, och har inte så bra koll på livet just nu..
Inte jätte mycket att skriva just nu, återkommer någon annan sag, haha..

Tjingeling

Nu

Ska vi bada... tjipp

tisdag i ett grått stockholm

Jag är trött, ska bara packa klart sen ska jag sova.. Var ju dum nog att lova att åka me syrran till landet imorgon kvart i 7 (hon ska till ön).. menmen, jag får sova när jag kommer till landet! Jag saknar solen nu.. sitter å kollar på alla bilder, om och om igen, skrattar högt för mig själv en massa interna saker som jag inte äns skulle kunna försöka mig på att förklara.. Har pratat med både Mona och Irene idag =D Mona är ju kvar i Egypten, lite halft avundsjuk ja-a.. även om det var skönt att komma hem.. de hade haft 43 grader och vindstilla igår, lika varmt idag men med lite blåst.. haha, de lär ju inte löka sönder iaf.. iof samma väder som vi hade.. menmen :D

Hmm jag kom precis på att jag glömde att ringa Ylva, så det får bli imorgon..å måla naglarna och betala min mobilräkning... nej nu svammlar jag.. ska sova.. puss

Egypten, vad mer kan man begära? :D

Hopp å hej, nu är jag hemma i kalla Sverige igen! Igår när jag kom hem var det ca 15-18 grader.. det är ju typ minus! Det kallaste vi hade i Egypten var typ 30, och det var på natten!

Resan var iaf grym så får väl ta lite delar ifrån den ;D

Vi landade runt 5 i Hurghada och möttes av en stekhet värme och läskiga människor! haha, redan på flygplatsen var det ett antal som erbjöd sig att bli våra personliga guider under veckan, de frågade efter våra nummer å aa, alla stirrade.. haha vi tackade artigt nej till alla erbjudanden och undrade lite förskräckt hur resterande dagar av veckan skulle se ut om det redan var så här efter 10 minuter... Vi träffade två trevliga tjejer på flygplatsen, Sandra och Emelie och det visade sig att vi skulle bo på samma hotell, så vi hoppade på bussen och begav oss till Grand Resort. Väl framme la vi oss vid poolen ett tag, sedan var det middag och efter det skulle vi ta en promenad, vilket var hmm aa jag vet inte riktigt vilket som ör det bästa ordet för att beskriva det, men jag har aldrig varit med om något liknande! haha.. Alla och då menar jag verkligen ALLA, ville prata med oss och få in oss i deras affärer och dricka Te, och en lackade som fan på oss när vi inte ville handla där vilket gjorde att vi faktiskt blev ganska rädda och ganska avskräckta ifrån gatan! hahaha



Tisdagen började med ett info möte, och sen gick vi till stranden.. där låg vi sedan hela dagen och pratade me alla människor, vi fick nya kompisar i form av Surfkillarna, haha, vi gick sedan för att köpa luftmadrasser hos våran vän och så fort vi visar oss på gatan börjar alla skrika "sophie, jessica" haha och sedan satt vi och drack cola med försäljaren.. När vi kom till hotellet igen gick vi till poolen och då kommer poolkillen fram till oss och säger "det är min sista dag här idag, jag kommer verkligen att sakna er" haha, vi brister självklart ut i skratt, vi hade typ pratat med honom 1 gång innan.. Meen det är väl så det ska vara :D haha



På onsdagen låg vi uppe vid poolen i ngn timme, sen dog vi av värmen och gick till ving och bokade resa till Kairo och snorkling, efter det vandrade vi ner till stranden. Där låg vi sedan och kollade på några norska människor, de stirade tillbaka ganska bra kan jag säga, och efter ett tag så tog Kåre det första steget och pratade med oss nere i vattnet, haha!
när vi tröttnade på stranden gick vi upp och sov ett tag för att orka kvällen. Kvällen tillbringades på stället bredvid där det var woodoo party! haha japp ni hörde rätt, woodoo party... det började ju jätte bra, vi skulle gå upp för trappan och blev skrämda av en kille som hoppade fram bakom ett skynke och viskade woodoo, så vi hoppade 3 meter upp i luften och sprang sedan vidare och efter ett tag kom vakten fram och frågade vad som hade hänt och vi sa att han hade skrämt oss, haha.. en ganska komisk situation :)



På torsdagen vindsurfade vi! haha, det var as roligt och vi var faktiskt väldigt duktiga ;) Tito fick agera lärare och Tarek fotograf! haha, de var faktiskt riktigt imponerade av oss och det tycker jag att dem ska vara =) På kvällen var vi ute och köpte vattenpipor och satt å drack Te med en försäljare =) Efter det satt vi i baren med de Norska människorna och chillade.



Fredagen spenderades som alla andra dagar, på stranden. Vi orkade doxck inte vara där hela dagen utan vi gick upp å sov ett tag, sjukt skönt! haha Sedan var det dags för show, de hade show på hotellet varje kväll och den här kvällen var det dags för en fakir att hålla låda! Och vad tror ni händer? jag blir uppdragen på scen, haha så där fick jag hålla på å kliva på honom å en massa saker när han låg på glas m.m. han hade hela ansiktet i glas och vi var flera stycken som stod på honom.. ajj! vi gick sedan på en liten promenad och när vi kommer tillbaka sitter en av normännen ensam i receptionen och åt glass så vi slog oss ner och höll honom sällskap vilket var trevligt.. vi gick sedan för att sova 1 timme, men lyckades inte utan klev snällt upp halv 2 för att bege oss till Kairo!



Det var alltså i Kairo som lördagen spenderades. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja att berätta för det var en sån cool upplevelse! Den som åker till Egypten men inte besöker pyramiderna missar verkligen ngt!!! Vi startade iaf resan vid halv 3, det tar ca 6 timmar med bussen men det kändes som typ 2 när vi åkte dit, ocg busschaffisarna var galna! haha de bara körde, gasade å körde förbi alla och när de bytte chaffis efter 3 timmar märkte man typ inget, de saktade bara in lite och bytte i farten.. haha :) I Kairo startade vi på ett museum, det Egyptiska museumet vilket var riktigt intressant! Vi träffade två killar på bussen (Alexander och Daniel) som vi tillbringade dagen med och det var mycket roligt :) Vi åkte ju tyvärr inte samma buss som våra vänner ifrån Norge eftersom att vi var uppdelade efter länder men vi träffade dem lite då och då så det var skojj! På vägen fick vi se Kairo och Nilen! mkt coolt, men inget slår det som var målet med resan, Kamelerna och Pyramiderna!!! Det går nog inte att förklara i ord för det är verkligen något som måste upplevas! Att se de stora byggnaderna och vara inne å krypa i dem var ngt så oerhört coolt! Och jag å Jessica fick även se våra efterlängtade kameler! haha det var ett jävla tjat om de där kamelerna hela veckan :P Vi fick även se Spinxen, den var grymt stor! sjukt... Och så måste jag ju nämna våran kära guide Lukas! han var rolig ;D Bussresan hem var otroligt seg, men vi kom tillbaka tillslut och sov gott =)





På söndagen var det uppgång tidigt och sedan begav vi oss ut till havs för att snorkla, och vem tror ni att vi får som guide?! jorå, Lukas var där även den här dagen :) Även den här dagen var sjukt lyckad! Att snorkla i röda havet är något som alla borde göra! vi såg fiskar i alla regnbågens färger, och vi såg ju även delfiner!!! På kvällen begav vi oss ut för att handla lite och det slutade med att vi kom hem med ett antal kassar var! haha, det visade sig att vi var riktigt duktiga på att pruta så vi körde på och alla kallade oss för den svenska maffian bara för att vi köpte sakerna så billigt, haha.. men sjukt kul var det och vi träffade en sööt bäbis, sjukt gullig unge! När vi kommer tillbaka till hotellet möter vi Ole i baren som säger att de chillar på deras veranda så vi lämnade av påsarna hos oss och gick och umgicks med dem och sen begav vi oss ut på stan.. nattlivet i Hurghada är ju inte jätte bra :P men vi hade kul =) Jag och Ole rockade loss helt ensama på dansgolvet, det var sjukt kul!! haha och hans fru satt och as garvade åt oss, förstår inte varför :P Men det var en klockren utekväll! Alla var så otroligt snälla och roliga, och det är ju alltid sällskapet som gör det så det kunde ju lixom inte slå fel :) Taxi resan hem bestod av en chaffis som hade disco i bilen, haha.. han höjde musiken på max, styrde med knäna och satt å klappade takten och tände och släckte lampan hela tiden, inte helt säkert :)






Måndagen, hemresedagen.. vad ska man säga?! en seeeg hemresa :P

En helhet av resan är att den var helt underbar! Jag och sivsson har haft sjukt kul.. Egypten är absolut ett land jag rekomenderar! =) Även om man har fått stå ut med ett antal frierier, haha.. vi blev erbjudna 1 miljon kameler var när vi var i Kairo och på söndagen blev vi erbjudna 2.. haha =) och de var inte de enda, alla friade.. sjukt :P

Nu har jag missat väldigt mycket, men det gör väl inte så mkt =) sjukt kul har vi iaf haft och det är det enda som ni behöver att veta :)

egypten

Ses nästa måndag :D

en söndags kväll

En söndag till avklarad.. Jag har faktiskt fått en del gjort.. Har packat allting och klippt mig... frågan är bara om jag har med allting.. haha, har typ 20 klänningar, räcker det om man ska vara borta i 7 dagar? Kamera, bikinis å pass å pengar... faan jag är inte bra på det där med packning :P men det ska nog bli bra tillslut ;D

Jag känner på mig att vi inte kommer ha en lugn stund den här veckan, haha.. jag och sivan kommer ju att hålla låda som vanligt! kulkul ;D

Nej, nu är jag trött så ska ta och sova så att jag orkar mig upp imorgon.. pusshej ;D

kuul

Nu kommer jag inte att kunna gå in mer på bloggen för jag klarar fan inte av å se den här bilden igen :P Men måste visa ormen som de var och hälsade på i torsdags...



Kan ni förstå att jag är rädd när jag ska gå ner till duscharna?!

Lidö

Happ, hemma ifrån den där ön igen... så kan det gå =)

I torsdags hade vi mys kväll/natt, vi satt på uteserveringen och drack vin och hade många roliga diskussioner =) Natten avslutades med att Madde, Dinn och Leo körde Chickenrace, vi har ett huggormsbo under våra personalduschar och det hela gick alltså ut på att stoppa in armen i boet, idioter jag vet! haha... Men det var sjukt kul när dem gjorde det, haha :D

I fredags hade vi nattklubb och Peter Siepen var där och spelade.. själv blev man hundvakt åt hans lilla chihuahua Sigge, 1½ kilo kärlek sa han att det var.. haha :D


Nu är det lite packning på schemat, tjupps


3 dagar


Ön

Är på ön igen.. Ön med 10000684947 ormar

Beslutsångest

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra just nu... Antingen ska jag upp till landet, eller så stannar jag här i vallentuna och går på Tegel med syrran ikväll... Vore ju sjukt kul med Tegel å träffa alla människor.. Men jag har fortfarande inte varit på landet på hela sommaren och jag har en svag kännsla av att jag inte kommer att tillbringa så mycekt tid där senare på sommaren heller.. Och jag MÅSTE träna, tror att det e roligare å göra på landet.. Haha jag måste verkligen komma igång med träningen, det har ju inte blivit mycket på Lidö, har ju jobbat varje dag, vilket betyder att jag har gått hela dagarna och man är inte så sugen på att gå upp tidigt på morgonen å träna när man vet att man har en hel dag/kväll framför mig där man typ ska gå hela tiden, haha... Men jag ska bättra mig, så var inte oroliga (eller jo, var det....) Sen är det nog dags att fatta det stora beslutet.. Va fan ska jag göra ?! blää


RSS 2.0