<3

Du är som luften, Omöjlig att leva utan.
Du är som solen, Lyser alltid upp min värld. 
Du är som månen, Alltid lika vacker att se. 
Du är som en dröm, För bra för att vara sann.

Tävling?

Alla frågar hela tiden om vi tävlar mot varandra..
Visst det är så klart att vi gör, samtidigt som vi heldre ser att båda lyckas än att ngn vinner...
Jag tror att man mer kan säga att det har blivit ett mål, ett gemensamt mål som ska uppnås den 25 november..

Och nej, jag tror inte att det är omöjligt, för att citera Linda "allt sitter uppe i huvet".

13.16

Har ingen ork.. ligger i sängen och ska börja med min planerade städning..
För trött för att tänka tanken
För trött för att tänka på dig, orka bry mig

För trött för att vara mig själv?

jag vet inte....


-

Det högsta är ej att aldrig falla utan att resa sig efter varje fall.

En måndagskväll

Nu händer det inte mkt.. har pecis slagit min kära storebror i singstar, av någonanledning tror han hela tiden att han sjunger bättre och blir jätte besviken när jag vinner.. men men, så det ska va ?
Jag funderar på att städa mitt rum.. men finns det något tråkigare? hmm nee.. jag har inte orkan att påbörja det, får bli imorgon om jag har tid över.. lär jag ha eftersom att vi e lediga ifrån skolan, men tror att den stora staden lockar mer än städningen, tyvärr..

Nu går det snabbt i svängarna

Kom precis hem ifrån min test lektion... och vet ni? vi har redan bokat in uppkörningen.. ofta?! så nu har jag två månader på mig att lära mig att köra bil.. kommer jag att klara det?

Dagen med stor d? haha

Nu sitter jag här i sängen, sjukt trött som vanligt... vad är det som gör att man verkligen inte klarar av att gå upp på morgonen ?

Jag ska iaf bege mig av till norrtälje snart för den beryktade test lektionen.. man kan ju undra hur det ska gå.. jag körde me pappa igår å då va ja ganska bra, bara det att jag inte kan starta bilen.. jag kan verkligen inte det, haha... men men, man måste väl börja någonstans och övning ger färdighet eller vad det nu är man brukar säga, så jag får väl träna lite så att jag blir grym sen ?!
Nu måste jag hitta lite kläder att sätta på mig.. & lite smink just nu ser jag ut som ett lik :)

A dream is a wish your heart makes

Ohh jag har blivit kär !
Den där klänningen kommer absolut att hänga i min garderob snart! (:


Idiot till ägare.

Idag var jag me om ngt riktigt läskigt, det var en hund som atackerade min vovvse, usch! jag gick förbi med mina hundar, allting var som vanligt, de gjorde ingenting.. och helt plötsligt var den andra hunden där.. den hade huggit tag i Kiara, ett stadigt grepp vid halsen... jag trode seriöst att han skulle bita ihjäl henne.. mamma och pappa fick försöka ta loss henne medans jag gick iväg med kenzo och efter ett tag släppte den.. Kiara klarade sig bra, hade dock ett ganska jupt sår av tänderna och var väldigt chockad.. men hon verkade må bra senare mot kvällen så hoppas att det inte påverkar henne närt det gäller hundar  framtiden...

det enda jag undrar är hur ,man kan skaffa hund om man inte klarar av det.. speciellt en kamphund.. ägaren höll inte äns i kopplet utan hade knytit fast den lite löst i en stolpe bredvid där han stod.. tydligen alldeles för löst eftersom att han på 2 sek kunde slita sig..

Jag har nog aldrig varit så rädd förut, och hoppas verkligen att det aldrig händer igen...

Läääskigt..

Nu sitter jag i sängen hyffsat trött.. va som sagt på is imorse med gymnasiet och sen har jag haft träning med laget, den sög!

efter träningen var jag sivan och tove i staden och kollade på bio, Mirrors... sjukt läskig.. :P haha, men faktist ganska bra :)

Nu ska jag sova så att jag orkar upp till träningen imorgon :)

ooooah

Jag insåg precis att jag måste ta bussen 07.12 imorgon om jag ska hinna till träningen... usch å fy å blä... jag hatar att gå upp tidigt.. vanliga skoldagar har jag inte äns funderat på att vakna den där tiden.. men men, jag har valt det själv så jag får väl stå ut med lidandet.. :P

nu ska jag sussa så att jag orkar gå upp...

Trött

Nu e jag sjukt trött... har sprungit runt istan idag med en söt liten kille ifrån studentmäklarna och kollat på lokaler till våran studentskiva.. som det ser ut just nu så står det väl mellan Gyllene cirkeln och Engelen.. så det blir nog bra. (:
Sjukt att vi tar studenten i vår... känns som en evighet kvar.. men snart står man där och vet inte vad man ska göra av livet.. (okej jag har en plan för två år framöver)... men endå :) haha...

?

Hemma ifrån träningen nu... det finns en tomhet jag inte kan beskriva.. Faaan..

Headcoach Team Sweden U18 Niclas Högberg

"Ormsta får gå i spets när det gäller att visa upp unga talanger, jag har ett leende på läpparna hela vägen hem till Göteborg när jag tänker på hur man satte Leksand i gungning och bara var uddamålet från att ta bronsmatchen till förlängning. "

Med tunga steg...

Ibland kan man känna sig sådär, hmm jag vet inte ens hur jag ska uttrycka mig.. Kanske tom? jag vet inte äns om jag har några kännslor just nu.. allt känns bara blää.. just så faktist, BLÄ.. haha.. konstigt men sant..
Jag skulle nog bara vilja ha dig här nu, det var så länge sen nu.. men jag kan inte släppa dig, det kommer alltid att vara du som har störst plats hos mig.. jag vet inte varför men du är den enda som kan göra mig riktigt lycklig.. när jag ligger i din famn känns det som att tiden står stilla, allt känns så trygt.. så underbart!

Nu ska jag fördriva tiden med att plugga så kanske kan trycka undan alla tankar ett tag.. eller kan jag det ?

S

Ska snart iväg på träning. Bilden är lycka!

Hur man startar en bil..

Jag börjar få lite ångest.. haha..
på måndag ska jag på "test" lektion för att kolla vilken nivå jag ligger på inför intensivkursen...
men jag kan inte köra, jag kan typ starta bilen inge mer.. haha :P det kommer ju gå bra ?

Vi spelar tennis va ?

Den här helgen har gått åt till att spela hockey! wiiie
Vi spenderade 3 dagar i Ö-vik och spelade en Dam turneringen. sjukt kul.. vi räknade ut att medelåldern i vårat lag under turneringen var 16.6, ganska ungt? haha japp.. tror att Modo hade ca 21, och brynäs typ 23.. så vi är ett väldigt ungt Damlag.. Vi bildade vårat Damlag för mindre än ett år sedan, och sen dess har det bara gått uppför, jag tror att det är för att vi verkligen har viljan, alla kämpar alltid så sjuk mkt.. det är grymt!
Aja, tänkte iaf skriva lite om matcherna så läs å (njut?) haha..

Fredags match mot Hässelby/Kälvesta
Alla var sjukt sega efter bilresan.. men eftersom att det var lika för båda lagen har vi väl ingen att skylla på? haha..
Vi var iaf väldigt överlägsna men satte inte våra chanser..
Skotten slutade 29-8 till våran fördel och matchen slutade 4-0 efter 2 mål av mig, 1 av Empa och 1 av Michan, grymt brudar!

Första Lördagsmatchen mot Brynäs
Kanske vi bara ska nämna 1 perioden? haha... vi började matchen sjukt bra och i periodpausen stod det bara 2-1 till brynäs vilket är väldigt bra eftersom att dom är ett riksserielag.. 2 perioden började tyvärr med ett baklängesmål som kanske inte hade gjorts ifall det inte varit blött bakom mål.. menmen.. jag tror att vi gav upp redan då och började fundera på nästa match som var den viktiga... det rann iväg onödigt mkt och vi förlorade tillslut med 9-1 och skotten med 47-5... målet gjordes av Maria..

2 Lördagsmatchen mot Modos dam/juniorlag..
Bara 1.30 efter brynäs matchen och alla var ganska slitna.. men jag tror främst att det var underskattning som gjorde att vi faktist låg under med 1-0 ett tag.. det behövdes en paus och lite skäll för att vi skulle tagga till och vända matchen till
2-1, grymt slit brudar! skotten i den här matchen slutade 20-10 till vår fördel och målen gjordes av Tove och Olle..

3 Lördagsmatchen, semi mot Modo (Riksseri lag)
som sagt 3 matchen för dagen och nu var vi riktigt slitna.. men semi är grymt och alla taggade till som fan.. Modo kom
3:a i riksserien föra året och vi spelade div 2, så jag måste säga att vi gjorde en helt okej match även om vi förlorade med 3-0 och förlorade skotten med 36-6..

Match på söndagen mot Leksand (även dom är riksserie lag)
Ett taggat ormsta/de tänkte ge Leksand en lektion och jag tror nog att dom blev ganska chockade när vi tog ledningen med 1-0.. Leksand kom dock igen och gjorde 4-1.. vi gjorde 4-3 och var nära att göra 4:an, men så blev det tyvärr itne och Leksand vann matchen med 4-3... men det var sjukt bra jobb tjejer! :)
skotten förlorade vi me 42-9 (jag vet.. ganska mkt.. :P) .. och våra mål gjordes av Johanna x 2 och Tove..


Bra turnering tjejer.. nu taggar vi inför seriestarten :)

En händig man

Åh jag, jag skulle vilja tänka klart
Jag skulle vilja tänka en underbar tanke
En underbar tanke idag
Åh jag, jag skulle vilja ha allt kvar
Jag skulle vilja tänka en underbar tanke
En underbar tanke idag

Sommaren i city

Nu e jag sliten.. kom precis hem ifrån träning, den va ganska seg.. men alltid skönt att träna såå :)

Skolan idag var ganska seg, började med projektarbete, och vi ska starta ett UF företag (ung företagssamhet) men vi kommer ju inte på ngt bra att sälja så det är lite knepigt.. så om ngn har en bra idé är det bara att tjoa till :)


Nu ska jag göra lite läxa.. Detaljernas krig, försvarsspel av R.N.


Det här e en båtlåt, den handlar om båtar..

Gårdagen spenderades på en båt då vi drog på personalfest.
Antagligen gör jag bäst i att inte beskriva alla detaljer.. så vi skiter i det (:

Natten hade mkt att erbjuda, tex allsång med trevliga killar (det här e en båtlåt, den handlar om båtar..) jag kan berätta att låten inte handlade om båtar i slutet.. haha

En ganska sliten Sophie laddar upp inför skolan imorgon och Ö-vik på fredag

?

Desperat.. nej det skulle jag nog inte vilja säga... mer på, hmm... jakt?

"Jag sa det till alla andra.."

Idag skulle jag och kolla på Mickes match, eftersom att hundarna ville gå en promenad bestämde jag mig för att ta med dem och vandra upp till ip, där min kära broder sagt att matchen skulle spelas.. pappa skulle sedan komma upp och hämta oss så att vi slapp gå hem.. jag börjar gå och är uppe på ip ca 45 min senare, ser inga människor och ringer pappa som då säger "nej matchen är på bällstaberg. jag va också uppe på ip men fick vända" hmm det kunde han inte ha ringt och sagt ? jag fick snällt vända och börja gå hem igen.. och det enda micke sa va "aha oj, men jag sa det till alla andra.." haha.. usch ...


Minnen

Jag har läst en massa saker ifrån äldre dagar.. och det är ganska konstigt hur man beter sig och hur man kan vara så bra vän med några som man bara efter något år knappt pratar med längre..
Jag vet inte riktigt om det är bra eller dåligt.. jag menar man får ju nya vänner och så.. men jag har haft så jävla kul med er.. som när vi var hemma och bakade kladdkaka.. haha, inlägget efter den dagen löd "vi 3 kan inte baka kladdkaka.. men jag älskar er endå!".. och den helgen vi bara va hemma och tog det lugnt, kollade på film och skulle ner till centrum för att hyra film? haha jag ska inte nämna vad som sas innan vi åkte.. men det var kul :) Jag har typ 1000000000000 minnen med dig/er på den korta tiden som vi verkligen höll ihop.. det är saker jag kan minnas nu och må bra av, men jag saknar er.. det gör jag...

Onsdag

Nu ligger jag i sängen helt död.. har iof bara varit på is typ 4 timmar idag, men det är ngt som tagit all min kraft.. den här veckan har vi typ inte haft ngn skola.. sjukt skönt, men har inte kunnat vila upp mig då mamma är i spanien och jag har ansvaret för hundarna.. upp tidigt och ut med dom även om man har en behövlig sovmorgon.. usch! är ju dock bara den här veckan så jag ska nog kunna stå ut :)

Tjupp

Idag är det en såndär trisst dag.. slutade skolan vid 11 och efter det har jag inte gjort nånting! usch...
Och så är jag sjuk.. en nedrans förkylning som inte vill försvinna (jaa jag vet vad alla tänker nu, sluta träna...) men med erfarenhet vet jag att man bara blir sjukare då.. vilar man känner man efter mer och blir då sjukare! dt e min teori iaf...

Imorgon fyller Gabbi 19 så då är planerna att vi ska dra en chill kväll på N´see bar, mkt trevligt ska det bli :)
På lördag ska jag jobba och på söndag är det match.. inte jätte taggad.. men det kanske jag blir :D med tanke på hur det gick förra söndagen så ser det iaf ljust ut, och det är ju bra det! haha

En vanlig tisdag..

Sitter nu här och väntar på att träningen ska börja.. två timmar kvar nu innan jag måste bege mig.. känns ganska segt med tanke på att jag är sjukt förkyld och det är i toyotahallen.. men men, det är väl smällar man får ta..
Imorse försov jag mig.. jag vaknade 08.20 vilket är den tid som vi börjar skolan, ingen vidare början så fick stressa och mamma fick köra.. 8.35 var jag i skolan (ganska bra tid?!) haha.. kom till lektionen och började med att ha en nysattack.. inge vidare kul med tanke på att jag nös en sisådär 20-30 gånger (ingen överdrift..) och folk satt och försökte att koncentrera sig på filmen som vi skulle se.. Jag överlevde iaf och tur va väl det, haha.. slutade tidigt (10.30) så åkte hem och sov ett tag.. sen övningskörde jag med min mor.. usch det är inge kul, hon får panik och skriker när jag gör ngt fel och det resulterar i att jag blir skit rädd, och jätte sur... ingen vidare kombination.. men men, körningen måste ju ske med tanke på att jag ska på intensivkurs under höstlovet...

I lördags jobbade jg ute på Lidö, Bosse Andersson fyllde 40 och det firades.. var faktist ganska kul:)
och i söndags lirade jag första matchen för säsongen.. borta mot västerhaninge.. vinst med 5-2! gjorde 1 mål och det var väl okej med tanke på att jag var sjuk, trött och skadad.. haha, inte mkt som går min väg just nu.. men nu är det iaf typ bara 3 veckor kvar till Ö-vik, sjukt kul ska det bli!

Tjupp / S


RSS 2.0