Tisdag

Idag tog vi skolfoto.. usch! haha...

Ikväll ska jag in och kolla på Johan Glans, kan bli kul! :D

...

Tänker tillbaka på gammla tider....


Leedig

Idag är det träningledigt.. ganska välbehövligt... jag gick igenom mitt schema idag och jag insåg att jag kommer att bo i ishallar runt om i sthlm.. kul! :) Först är det gymnasieträningar.. junior träningar.. junior träningar (killarna..).. dam träningar.. dam matcher.. kanske ngn junior match? + att jag ska vara me och träna våra kära c-tjejer + 99 killarna.. :) men dt e lugnt, sånt gillar vi!

Ikväll ska jag antagligen bara vara hemma å soova, sjukt skönt! Annars bär det väl av till Hampus lr Emma, mys :)

Tjuhupp

Och så är ennu en vecka över och skolan närmar sig med stormsteg...
Har haft hockey hela veckan, 1-2 is pass + fys varje dag, jobbigt men kul :) nu har man äntligen börjat komma in i det och det är sjukt skönt!
Annars har jag jobbat (igår) jobbade bröllop ute på Lidö vilket var mys.. lite trött sådär mot kvällskvisten, men det va nice :)
I fredags var det även paintboll med laget, jag kan medela att det var ett gäng rädda idioter som skulle köra.. haha shit asså.. men det gick bra, alla överlevde och det var även väldigt underhållande :)



Jag & Emma :)

Träning, träning, träning...

Å så har hockeyn äntligen dragit igång igen.. sjukt kul, men man blir så jävla sliten så snabbt! haha.. har kört mån, tis, ons nu och jag är helt död.. illa illa, men det är väl så det ska vara :)
Jag har även blivit typ hjälptränare för våra C-tjejer, hur jag nu ska hinna med det?? jaja, det blir nog bra ska vi se :) det är iaf sjukt skönt att vara tillbaka i ishallen ! :)

Livet!

Nästan en hel sommar har gått... och vad har man gjort? Jag har varit på landet, lika bra som vanligt.. så skönt att bara få koppla av åh tänka på sig själv.. vad man själv behöver... sen har jag jobbat en del..riktigt kul! Har som sagt jobbat på Lidö, och det har varit riktigt mysigt, har lärt mig en massa samtidigt som jag har haft kul, och det har alltid varit sköna människor man jobbat med, åså syskonen som är ett +! :D
Sen har jag varit i Halmstad.. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig.. på gott och ont kanske.. inte vet jag, men just nu känns det inte som att ngt bra komut ifrån den där situationen.. men det är väl bara att ta nya tag..
Jag pratade med Johan för några dagar sen och han fick mig att tänka efter.. han sa att man skulle vara glad för det lilla man får.. och han har rätt.. han fick mig även att tänka tillbaka lite, åh aa vad ska jag säga.. den enda jag kan skylla på är mig själv.. men lite vill alltid ha mer.. och jag vet inte riktigt varför jag gör det, men jag antar att det är rädsla.. rädsla för att komma förnära inpå ngn...

På måndag börjar hockeyn.. det ska bli så grymt sjukt jävla skönt! haha... jag saknar livet i ishallen, eftersom att jag e där nästintill varje dag under hela hösten, vintern och halva våren kanske inte det är så konstigt.. och att äntligen få träna ordentligt igen på is.. underbart!

Och om lite mindre än två veckor börjar skolan.. det blir ett år att se fram emot.. det kan nog bli en del utmaningar men jag är säker på att det kommer att bli kul, så länge jag har Regina vid min sida kan inget gå fel, haha UF kommer bli bäst! :D




RSS 2.0