fjällen

vi kör en liten update, det gillar vi :D
sitter nú i stuga 827 och väntar på att de ska bli klara med maten!  haha sjuukt gott.. här bor världes underbaraste tjej, denice! så sjukt härlig.. folket i våran stuga ville sova så att jag och lin hamnade här :D haha..
afterski är bra skit.. haha, tror inte att jag borde skriva nu så vi skiter i det.. btw är det 20 minus här, ganska mkt kallt..


AFTERSKI, pusshej

hoho

Jag ska aldrig mer dricka alkohol. haha, fy fan för att må som jag har gjort idag! inte okej.. Men kul hade vi igår :) Tack tjejer!!<3

E för trött för att skriva, måste sova.. åker till fjällen imorgon :) Hörs igen den 3 eller 4 :)  pusshej

God Jul :)

Hoppas alla får en mysig jul :)


Ishockey

Idag har jag typ varit en hockeynörd. Jag började dagen uppe i ishallen där jag blev mobbad av alla vaktisarna (dom tycker tydligen att det är kul å reta mig) och eftersom att det var många som varit borta länge tyckte de att det var extra kul! haha.. men jag åt lite pepparkakor så jag var glad iaf :D

Sen tränade jag med bj, alla var sjukt seriösa med utrustning.. men jag jobbar inte riktigt så, så det fick bli mjukisoverall för min del.. å sen lirade vi 3-3, riktigt kul =) Efter det kom lite muppar å så körde vi allmis, också nice!

Sen åkte jag hem.. insåg att min dator var död, lyckades efter några timmar återuppliva den.. bakade chokladbiskvier... slog in alla paket med Micke.. å aa, nu gör jag inte så mkt.. snart kommer Regina :)


R.I.P. Min dator...

Den lever iof igen.. men imorse dog den, och jag fick sitta i tele med dell en lååång sund för att konstatera att det bara var att instalera om ALLTING.. Så nu har jag ingenting kvar, inga bilder, inga filmer, ingen musik INGENTING!!!! hade lite backuper på bilder å så, som tur var. Annars hade jag dött.. det jobbiga är ju bara att lägga in allting igen, å ladda ner alla program m.m. som man hade.. usch, gillar inte!


Tisdag

Hoho nu sitter jag och typ fryser fingrarna av mig.. det är minusgrader på mitt rum!! Okej kanske inte minus, men det känns som det! Inatt fick jag gå upp å kläpå mig mjukisbyxor och en tjocktröja bara för att det var så svinigt jävla kallt!!!

Igår hade vi träning, den var faktiskt ganska kul, jag åkte mest runt och skrattade och hoppade å sjöng i omklädningsrummet, sen skulle jag hem.. jag gick genom ishallen såg att aj mötte Haninge, tänkte inte så mkt på det men precis då fick nr 19 i Haninge utvisning och när jag hörde vem det var kom jag på att han faktiskt spelade i Haninge, så det blev som så att jag stannade och kollade på hela matchen.. haha

Idag har jag spenderat dagen med att baka knäck och kola! Haha sjukt gott, men shiit vad mätt jag är nu! blev ju inte bättre av att mamma kom hem med sushi heller, så nu är min mage helt full!!

Ikväll är våran träning inställd då det är regionsträning för småttingarna så det var så få som kunde.. Så vi tänker köra lite chill med träningsoverall å lira  match.. hoppas bara att några kommer! :D haha.. alla säger kanske, så har ingen aning om hur många som kommer =P haha.. men det blir nog bra, några blir vi nog iaf :D

Det skålar vi på, eller ngt...


för typ ett år sen

lät det såhär

som vanligt

Jag är suur.. eller jag vet inte riktigt vad jag är.. du är precis som vanligt.. uscha

hoho

Jag ligger och kollar på Coyote ugly.. hur många gånger har man inte sett den filmen lixom? konstigt nog är den alltid lika bra, och man blir alltid lika kär i Adam Garcia! :) haha

Somnar snart, så jävla trött...

Lite lätt julpynt

Hoho, kom precis hem ifrån staden (okej för typ ett tag sen..) men nu ligger jag i sängen och försöker få tillbaka värmen :)
Jag, Cattis, Regina och Julie var i stan och åt middag, vi skulle äta på Cloude nine där Leo jobbar.. men eftersom att stjärnkocken glömde att boka bord åt oss så hamnade vi på peppar ist.. Och det var ganska aa.. haha! Det var typ en Restaurang/Bar och HELA stället var pyntat med julsaker, jag lovar att det inte var en enda fläck på väggen eller taket som inte var dekorerat!! Haha och toan var värst! glitter överallt och diskobelysning.. haha jag lovar att det var en ganska rolig syn! =)
En mycket trevlig middag (med SJUKT äckligt vin, ville de förgifta oss eller vad?! det där var fan inte vin...) hade vi iaf :)

Efter middagen var vi en snabbis på Sture och drack en drink.. Vi fick även goodiebags ifrån deepend med krämer och nagellack, myspys :)

På tåget hem träffade vi Johan, det var inte igår direkt.. hehe...

Nej! nu ska jag sova, imorgon är det hockeyskola och sen match =)

Bowling+middag

Nu är jag hemkommen och klar för sängen efter en mkt trevlig julavlsutning med laget :) Det var bowling och middag som stod på schemat, cilket var mkt lyckat :) Jag, Linn, Kai och Emmie var på en bana och det var mycket trevligt även om Kai var lite för bra för oss andra, haha! Jag lyckades tom med 2 strikear (jag är sämst på bowling....) på 1½ serie, så jag var nöjd även om jag inte slog Kai som typ hade 10 st...

Det var även en mycket trevlig middag på våningen :) TACK fam. Åström och Kai :)

Nu ska jag sova eftersom att coach sa att vi ska hoppa på läktarn kl 11 imorgon (ser jag fram emot.. NOT! haha)


Bilder kommer nog senare, puss hej

wiihihihi

Jag har ett Januari-projekt! :D

Ngn som kan gissa vad ?

Tjockis dag!

Idag vaknade jag tidigt och gick upp å bakade pepparkakor med Mamma och Mormor.. mamma fick kavla och sköta ugnen, och jag å mormor tröck ut små fula gubbar.. haha gjorde as snygga kor! :D

När mamma och mormor åkt iväg gjorde jag chokladkola och chokladbiskvier... resterande godis får göras på typ tisdag för innan dess har jag fullt upp :D

Imorgon jobbar jag 12-16 å sen e det match

Seeg

En ganska seg träning, eller jag var seg.. ibland är man så sjukt seg på träningar och kommer typ inte framåt och idag var en sån dag!

Idag var jag och Micke i Täby och köpte julklappar till Mamma Pappa och Adde, skönt att typ nästan ha alla klara (=  Var dock lite mkt snö ute, så blev lite sladd på bilen ibland. haha

Imorgon blir det julbak och så, gott med godis!! haha Funderar även på att åka upp till ishallen å kolla på tuna eftersom att vi e träningslediga.. får se vad som händer och fötter



sälen baby, sälen


Mån(dag)

Idag skulle jag till Täby med Micke, men han blev inringd till jobbet så nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska hitta på idag.. Mamma vill att jag ska följa med henne och Mormor till Täby, men nu är jag inställd på att inte åka så jag vet inte riktigt om jag orkar..

Haha sjukt lat man kan vara

Min helg

Har inte haft tid eller ork att blogga, så här kommer min helg :)

I fredags jobbade jag ju i Arnoldshuset. Det var julbord och jag tror att jag gick upp ca 3 kilo av all god mat och godis :D Det var iaf myspys! När vi slutade gick jag och Frida (min arbetskamrat) ner till Laroy för att vänta på att Julie skulle slute.. Smarta jag hade glömt mitt legg hemma, men det gick bra ändå=) Vi hängde i baren där Fridas pojkvän Michelle jobbar, mkt bra :) När litle Julie slutade drog vi vidare till Hells och hängde där ett tag och sen mötte vi upp en massa för att gå till White, där åkte jag dock hem (eftersom att jag inte hade något legg med mig orkade jag inte gå dit för att chansa).

På lördagen vaknade jag upp trött, fick inte många timmars sömn då jag skulle iväg och träna.. Lite seg kan jag säga att jag var, men det gick bra och efter träningen åkte jag hem och gjorde mig iordning och åkte med Pappa och Adde till hovet för att kolla på Djurgården som vann med 3-1 :)
Hem igen och sen till Regina där Fredrika också befann sig och sen blev det en utgång, dock väldigt tidig hemgång för min del då jag tränade hockeyskolan imorse och har varit å lirat match nu! Det blev vinst med 11-1 mot Almtuna, hoho :D

Haha

Va faaaaaaaaaan.. Jag har träning typ tidigt imorgon,  vet inte när och jag kommer inte in på våran hemsida.. är det här ngt skämt ?!

Jag e dålig..

Jag har fått skäll för att jag uppdaterar bloggen för lite.. Haha? jag tycker ändå att jag är ganska bra, brukar ju faktiskt oftast skriva varje dag, och ibland flera gånger om dagen! = jag är duktig.. :D haha

Nej, nu ska jag bege mig till stureplan och Arnoldshuset.. Jobbet väntar! Inatt blir det nog lite Laroy också eftersom att jag lovade Julie det i onsdags, men då var jag för trött och åkte hem ist.. så det kan nog bli lite häng där!

Myys

Imorgon ska jag jobba, Arnoldshuset igen, myspys =) På lördag är det utgång å på söndag match.. Nästa vecka är det träningar, matcher, bowling och mys med laget och en mysig tjejmiddag med folket (Regina, Fredrika, Julie, Sophie, Natalie å aa vilka som nu kommer:) ) Sen är det ju faktiskt jul.. Juldagen är det utgång, dock oklart vart vi ska någonstans.. och den 27 är det ju Idré =D

Hoho mkt bra på gång nu ;D


hoho

Kuuuul dag.. skulle till täby och köpa julklappar, men var så sur när jag kom dit att jag bara gick och kollade på saker till mig!
En seg träning utan mina hanskar som är ivägskickade på reklamation, och vad får jag veta.. jo jag inte får handskarna innan matchen på sön.. hallå vad ska jag lira med då?!

Klart att jag är sur!!!



Tack för medhållet i föregående inlägg! :)

Inte en chans

Okej vad säger ni?! Är det här sommarskor?! Eller är det så att man faktiskt kan använda dem på hösten och vintern med?? Svaret tycker jag är självklart då jag ser dem mer som höstskor än som sommarskor!
Detta hade vi bråk om här hemma idag, så jag satte på mig ett bar ballerina och knatade iväg, och det gick utmärkt att ha på sig.. så varför skulle man inte kunna ha converse nu?! Jag använder mina nästan varje dag och har inte frusit en sekund.

Så vad säger ni?! Sommar eller allround sko ?


OTH

Ligger och kollar på OTH.. Gammla avsnitt is the shit ;D
Ikväll ska jag jobba, Arnoldshuset kallar =) så det lär bli en sen kväll!

Den 19 ska vi ha mys, tjejmiddag! :D

Är bitter

Som faaan.. jag har redan tackat ja till å jobba på Arnoldshuset på fredag.. och vad får man då?! jo jobberbjudande om å jobba i vippen på idolfinalen...

haha, fan

Jag är inge bra på't!

Haha jag är sämst på att vara sjuk!! Det är ju as härligt att bara ligga i sängen å glo på tv om man har valt det själv.. men att ligga här tvingad är ju rena pinan!!!! Idag tvingar mamma mig att ligga hemma hela dagen! lixom va.. De andra dagarna har jag ju iaf vart uppe på träningarna, men nu... jag är rastlös!! haha

Och jag fick precis ett samtal om att mina kära handskar är på reklamation.. har ju lyckats få hål i dem, mindre kul.. men nu kanske jag får tillbaka dem hela, eller ett par nya.. vill iof inte ha nya nu när jag lirat in dem här, jag gillar dom jag har :D

Okeej

Det här har jag nog inte ork och lust med, men några rader får det väl bli :) Jag är sjuk.. eller typ inte längre, men enligt mamma är jag jätte sjuk så får inte träna. Det är SEGT! Var iaf uppe å sa hej både igår och idag, hehe :D

Idag fyller min BFF år :) GRATTIS!! tillbringade dagen i stallet med henne och nu på kvällen har vi och Fredrika varit på bio, såg 2012.. Jag tycker faktiskt att filmen var bra! den var LÅNG, men helt okej.. :) Dock lite läskigt, kommer det att ske?? Då vill jag ha en biljett till en sån där ark tack!

Juste, bror kom hem idag också (han har ju varit i Kanada.. =P )

Haha vilket roligt inlägg.. Jag ska nog vänta på att * loggar in, och sen ska jag sova :D (finns det ngt bättre än å sova?!)

En ensam lördag, typ

Har iof familjen här. Men för övrigt! Jag sitter hemma med min hosta, inte nice...
Jag har fortfarande ont i mitt f*cking knä, vi hoppade ju lite igår efter träningen (550 hopp eller ngt) och jag lyckades ju vrida knät efter typ 300.. var inte jätte kul, men bara att köra :)

Imorse var det hockeyskola, och toveliten var där med vän och filmade till tv-nord.. så det kan gå (=

Haha nej det här funkar inte.. Film och glass JA tack!

Vem är det ?!

Haha varför undrar alla över vem det är jag dejtar?
jag kan avslöja att det inte är ngn :) nöjda nu ?

Innan dejt med Regina ;D


Hoost

Jag har vaknatupp med Halsont och hosta. VA FAN! inte okej...
Det blev iaf vinst igår, 5-1.. Bra brudar!

Jag kan ju inte vara sjuk nu.. haha BSB har ju sin efterfest på Amba ikväll. den kan man ju inte missa?! =P Jag är (okej, va) en sucker för BSB! :D

Imorgon är det hockeyskola :) Myspys, sötungar det där

Gameday

Idag e det Segeltorp borta!




:)

Nu ligger jag i sängen (som vanligt) och vaknar till liv.. Igår jobbade jag på Amba, var mys :) Blev inte jätte sent, fick sluta vid halv 12 :) Och duktiga jag åkte hem efter jobbet, då de andra åkte till Larren och White :D


Låt mig va =P

Haha min mamma tror att jag kommer få baconsnuvan nu bara för att jag inte vaccinerade mig idag..
Jag- "Jag börjar få ont i halsen, det är nog bra att vi inte har ngn träning imorgon.."
Hon-"Det är så influensan startar"
Jag-"Hmm jag har ont i huvet också..."
Hon-"Inte bra, bara du inte blir sjuk nu..."
Jag  borde inte nämna att min kropp är helt ont va? haha.. Då blir hon väl helt nojig! haha Själv vet jag ju att det bara e en liten förkylning på g =P

Hmm okej, Björne har fått för sig att jag dejtar ngn i A-laget och han ska ha reda på vem till varje pris.. Det började med matchen mot segeltorp.. Björne sa att jag hade gjort en bra match eller ngt och jag svarade ngt i stil med "att det e så klart att man tar i när ngn spec tittar=P" Han antog att det var ngn i A-laget då de hade träning innan så de stog å kollade lite.. Jag har väl råkat nämna för Tove också att det finns en snygg spelare där och på den vägen är det.. Så nu har Björne frågat Jimmy (spelare i A-laget) vem det är som jag dejtar där, och Kai sa då att han ska prata med Charlie (deras tränare, haha)..

Haha vad ska man säga...


Hahahahahaha

Okej, jag DÖR!!!! Så jävla klockren blogg.. Tove nu kan du ju faktiskt läsa kissi's blogg utan att behöva läsa den ;D

Läs den HÄR

Tisdag

Jag är helt död! Min kropp gör ont och ärligt vet jag inte varför.. typ träningsvärk? haha inte vet jag, men ont gör det!

Ikväll är det nattpasset som gäller.. kul? njae, kan bli.. beror på en liten människa :)

Igår var folk emot mig i ishallen, de tyckte tydligen att det var okej att slå mig (Kai, Björne och Robban), inte snällt om man frågar mig!!

Nej, nu ska jag gå igenom mitt jobb schema, blir lite julbord nu i december, myspys :)


RSS 2.0