Jag ler och döljer sorgen med ett skratt...

Just nu är det mycket som är upp och ner. Hockeyn, Jobbet, Kärleken.. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Hockeyn går väldigt upp och ner, mestadels ner.. Har verkligen inte kommit upp till min prestationsnivå i år och det är sjukt frustrerande, att veta att jag kan så mycket bättre. Jag försöker men det vill inte gå min väg och just nu vill jag helst ge upp.

Det här med jobb e ju lite roligt också. Hockeyn förstör ju ganska mycket eftersom att tiderna blir knas, jag tror dock att det kanske löser sig nu. Jag hoppas på det!

Förövrigt trodde jag att jag hade hittat den där killen som hade det. Nu förstår jag hur blåst jag har varit

Länge sen..

Nu var det länge sen.. Inte på grund av att ingenting har hänt, snarare tvärtom.. Och det där med ork är ju en sak också, å motivation...
Jag hade iaf ett riktigt bra nyår.. Va i Åre med världens bästa Regina! Det slutade med ett Halsfluss.. såg att jag skrev den 14 december att jag nog skulle få halsfluss snart eftersom att det var länge sen, men att det skulle vänta till januari eftersom att jag inte riktigt hade tiden å va sjuk.. å på nyårsafton fick jag alltså det.. Jag lyckas då alltid.


RSS 2.0