Vi slänger in en




:)

Som ni såg på bilden innan har jag och Sofie varit på skansen idag! Kan jag faktiskt rekomendera till alla, riktigt mysigt :D haha

Nu väntar vi på att våra pizzor + tillbehören ska komma sen blir det idol å chill för hela slanten. det e nice

Gissa vart vi har varit idag?


Trött

Imorse vaknade jag kvart i sex, hela en timme innan jag behövde gå upp för att hinna till universitetet och mina lektioner för dagen.. Tummen upp för busschauffören idag, det räddade min dag! Nu är det derby, heja Djurgårn!! Sen ska jag upp till ishallen å träna

Bästaste :)


vad tycks? :)


Universitetet å så

Idag har jag varit på en grymt tråkig föreläsning.. Lalander får nog ta sig i kragen till nästa vecka! Annars börjar det faktiskt bli lite roligare att gå till skolan nu, man har ju börjat lära känna folk å så :)

Hem för att äta pizza med mammi (braaa uppladning inför imorgon!) så nu måste jag nog sova lite. Förövrigt tycker jag om mitt nya nagellack! grönt ere, kanske orkar lägga upp en bild sen.. ni kanske inte ska räkna med det för jag e ju ganska lat, men kanske :D

?

Finns det något intresse i att jag börjar blogga mer igen?

Ängel

Grattis på födelsedagen Sebastian!

Fina Fina Ängel


haha


-


Hur tänker folk?

Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig just nu. Hur fan tänker folk när de röstar in ett rasistiskt (ja de är rasistiska!) parti i vår riksdag så att de ev. får en vågmästarroll?! Jag blir faktiskt lite rädd, hur kan människor vara så fulla av hat, eller är det kanske bara okunskap? Hur många av de som röstade på SD vet vad de står för? Hur många av dom som har röstat på dem har läst deras valmanifest? Jag tror faktiskt inte att det är så många.

Det kanske är något som låter bra för stunden, ett tal som tilltalar er. Men snälla tänkt ett setg längre, ta reda på information!


Jag måste bara få föra fram min ilska till de som inte röstade också. Hur fan tänkte ni?!

Nej, usch och fy. Ett främlingsfientligtparti har INGENTING i vår riksdag att göra!




Lite Petter lite hattar å lite vin

... så får ni en bra kväll!

Igår var jag hos Linn med Nathalie. Vi lagade mat, drack vin och umgicks. Var riktigt mysigt! Blev en hattfest av det hela, grymt snygga var vi! ojaa. Självklart blev vardagsrummet ett dansgolv och vi svängde våra lurviga :) Jag är lycklig att jag fick möjligheten att jobba med er i sommar! Att jag fick möjligheten att lära känna er. Att få bo tillsammans med er hela sommaren. Att få skratta tillsammans med er. Att få ha bakismornar i sleepstugan och mysa med er. Att få festa, dansa, sola, bada och bara hitta på udda grejer med er!

Tack!


hahahahahhahahahaha


Röstat!

Hopp å hej, nu har jag varit och röstat! Blev ett självklart val för mig, Moderaterna såklart!
Glöm inte att rösta! Vet ni inte på vad, rösta blankt!!!

regn

Ilskan resulterade i att jag bytte till 3 ist.. Fick även bli en Iphone 4 :) På tiden att man byter upp sig. Jag är fortfarande frustrerad över äckliga Tele2.. men vad ska man göra lixom?

Idag öser regnet ner, helt sjukt hur det kan komma så¨mkt regn på så kort tid! Jag ska iaf in till stan å äta middag med underbara Linn och Nathalie! Länge sen jag träffade dem så det e absolut på tiden!! På tal om tid så har jag inte så mkt på mig. haha, kanske borde byta om, eller är det okej att åka in i mjukiskläder?

:)

Nu ska jag bege mig till Täby och hitta första bästa person i en Tele2 butik att skrika på! haha.. nej riktigt så illa är det inte, men rätt ska vara rätt och nu ska vi lösa detta! :)

Efter det ska jag åka till Hanna å ha myskväll med tjejerna <3 :)

k*k

Just nu är det en grym ilska innom mig.. ett rent hat faktiskt! Vad ni än gör här i livet, teckna ALDRIG avtal med Tele2!

HAHAHAH SAKNAR <3


Nu blir det..

Ska snart iväg och äta lunch med bästis <3 Myspys!
efter det ska jag hem och byta om å sen bege mig in till stan och äta middag med min gudmor! Ser fram emot det, var länge sen nu!

Tänk att jag har turen att ha världens bästa vän och en underbar gudmor! Vissa är lyckligt lottade :)


Filip

Inatt hade jag en underbar dröm! Jag drömde att min älskade Filip var tillbaka, tillbaka i livet! Han hade bara tyckt att allt blivit för mkt och åkt till Brasilien i några år. Jag var världens gladaste tjej, jag grät av lycka och fick krama om min solstråle.

Jag fick en klump i magen när jag vaknade och insåg att det inte var sant.. Men det känns på något vis som att drömmen var verklig det var så äkta. Jag tror att det var Filip som var i min dröm.. Och det kanske låter konstigt men jag är säker.


Jag saknar dig <3

Det snurrar

Aaa precis som rubriken säger.. det snurrar väldigt mkt i min skalle just nu.. skola, hockey, kompisar, pojkar, livet. Allt faktiskt.. jag kan inte riktigt reda upp det, vad jag känner och tänker å tycker. Nej det är faktiskt väldigt svårt just nu, jag borde väl vara typ världs glad? eller... ?

So i underestimate people.
Lying to myself, but I'm easy to see through.
Used to be so proud, but take a look at these eyes, take a look at me now.

Övik

För 3:e året i rad har vi besökt Övik och spelat turnering. Säga vad man vill om resultaten men vi har iaf ett grymt lag och då menar jag inte bara på planen. Jag tror att det är få lag som har så roligt som vi har <3 :)

Så tack alla för en mkt rolig helg!


Ibland måste det vara jobbigt..

Ligger i sängen nu.. fortfarande helt död, och med ett huvud som fortfarande dunkar. Natten har varit allt annat än bra.. Gick och la mig, kunde inte somna, började fundera, började gråta, började läsa en blogg, började gråta mer och kunde inte sluta. Jag låg och grät i två timmar innan jag äntligen lyckades somna. Å då menar jag inte grät som i att snyfta lite.. Tårarna sprutade konstant i två timmar.. Så här låg jag och snörvlade och grät och hade ett huvud som ville sprängas och jag fick inte stopp på det. Det var länge sen jag grät såhär. Såhär intensivt och mycket. Men det behövdes nog, det har varit mycket nu och ibland måste man släppa allt och få ut alla känslor. Förövrigt är livet sjukligt äckligt orättvist. Lika lite som det var Filips tur, var det inte Sebastians tur. Jag förväntar mig fortfarande att få se honom i ishallen eller på något annat ställe. Att få peka på honom och säga till mina vänner "Där är han som är så sjukt snygg. Där är han som alla vill ha" som jag har sagt så många gånger förr. Att få berätta om den där gången i 8:an när jag fick åka med honom på moppen till tåget ifrån lillsjön och var världens gladaste tjej i flera dagar. Att bara veta att han fanns där och skänkte glädje till sina vänner, 20 år av livsglädje.

Den som alltid finns där <3

Verae amicitiae semperiternae sunt
-Sann vänskap är evig.


En person som alltid finns där, som alltid gör allt för dig. Som skrattar med dig när du är glad, som gråter med dig när du är ledsen. En person som du kan prata med om allt, som vet allt om dig.

En person som du alltid finns där för, som du alltid gör allt för. Som du skrattar med när den är glad, som du gråter med när den är ledsen. En person som du kan prata med om allt, som du vet allt om.

Det behövs inga ord. Du vet att du är bäst. Tack för att du alltid finns där. Tack för att du är så underbar!


-

Jag saknar dig, jag saknar oss
och ibland så känner jag din närhet
jag saknar dig, jag saknar oss
och ibland så ångrar jag vår kärlek


Tjohopp

Idag har man inte varit stark.. haha

Vi hade kräftis här igår med laget och lyckades festa till det ganska ordentligt.. Mkt sång och trevligt sällskap och en liten utgång.. livet har ju varit sämre :)

Tack för en grym kväll!

Ses i ishallen!


Lev i nuet


Onsdag

Idag är det väkomstdag på Universitetet, inget man behöver gå på va? haha.. Jag valde iaf att ta en välbehövlig sovmorgon å efter det har jag pysslat med mitt fotoalbum och nu är alla bilder inne! blev två st fulla album, haha..
Nu sitter jag och Maria å planerar inför lördag, ska ju tydligen bli en liten kräftis här och vi har inte full koll på läget :D så det ska vara.. Ikväll ere game mot Brynäs!


RSS 2.0