Lycklig..

Hittade Toves spellista.. och där dök min favoritlåt ifrån typ 8: an upp.. ååå LYCKLIG

Hoho

Ilördags åkte vi in till stan för att fira Cissan som snart fyller år! Vi började hemma hos henne och sen begav vi oss till Cafét, mkt trevligt var det! Orkade dock inte åka hem på natten så snodde soffan hemma hos Patric, skönt :)

Igår hade jag en riktig mysdag, den började på IKEA med Julie och Flo, en lunch, en fika och korv när vi kom ut.. jag älskar IKEA  :D haha Efter det lämnade vi av Flo och åkte hem till Jullan å lämnade av allt som hon hade handlat och sedan åka vi till Cloud Nine där Leo jobbar och fina Julie bjöd mig på middag! och jag måste bara säga att maten var grym!! Där ska jag lätt äta fler gånger :)

Nu har jag typ 1000 saker att fixa.. men jag kommer inte riktigt igång.. har blivit förkyld också=/

Free Fallin'

Hoho jag är på filosofera humör.. Kan lixom inte få tanken ur hjärnan efter att jag pratade med Patrik idag i ishallen. Vi kom in på ett samtalsämne om kärlek och han frågade ngt i stil med "aha och du vill fortfarande ha ett svin eller?" hehe, detta har han fått av att jag sa det under middagen hemma hos Johan i höstas då vi pratade om hur jag ville att min kille skulle va.. jag sa typ att han skulle va ett svin som man kunde bråka med, haha.. låter som en drömman va?

Idag tog vi iaf och analyserade det här svaret lite. Patrik tror ju absolut inte att jag vill ha en sån här kille.. Enligt honom ska jag ha en snäll pojke som är ganska bestämd av sig. Mitt svar är nog ganska enkelt, jag vill ha ett svin för att jag inte vill binda mig, haha.. logiskt va? Jag har alltid haft svårt för att släppa in folk nära inpå, det är lättare med det här ytliga och dejtar man ett svin vet man att det inte kommer att hålla, man vet att man inte behöver öppna sig för personen..

Samma sak att man alltid vill ha den man vet att man inte kan få.. det blir lättast så

Okej.. nej jag vet inte.. ganska oklart varför jag skriver, och vad jag skriver. Men för att klargöra, Nej jag vill inte ha ett svin

Senaste dagarna

I tisdags kom Alice, Tove och Emma hem till mig efter skolan och vi gjorde oss iordning och förade innan vi åkte in till stan för att gå på Jessicas skiva. En mkt trevlig middag var det, jag fick dock sitta hela själv, men var ganska lugnt träffade en tjej som hette Kerstin som var jätte trevlig, och även killarna bredvid var mkt trevliga så jag överlevde :) På efterinsläppet kom Lina också, kul att träffa henne :) Vi drog dock ganska tidigt, typ vid 12.. Christoffer ringde så drog på efterfest hos honom :D

Onsdagen gick åt till att vara bakis, haha.. å sen åkte jag in till stan och träffade Regina å Erika och gick på Bio, Alice i underlandet såg vi.. en mkt bra film! Gillade faktiskt slutet, brukar jag inte göra..  :)
Regina sov hos mig sen och igår vad vi inne i stan.. Köpte ett par jeansshorts och några tröjor, mkt mysigt!

Igår kväll var jag även och kollade på Dam2 som vann mot Gimo med 9-0 och alltså är klara för div1 :)


Ikväll ska jag till globen å kolla på Djurgården-Brynäs

Grattis på födelsedagen!


Måndag

Nästa vecka åker jag till Australien, haha helt sjukt... Tror iaf att jag börjar få klart allting, nu ska det bara packas :)

Ikväll ska jag på bio med Regina, måste ju passa på att umgås med henne för sen blir det ingenting på 8 veckor, sjukt lång tid! Vi ska se Farsan, kuul :)
Imorgon är det skiva igen, Jessica som har sin :) Jag Emma Alice och Tove ska gå så det blir lite förkrök här innan vi drar in för en rolig middag och spårad kväll!

Måste få tag på Hampus också, han e väl sur för att dem förlorade mot Järfälla igår haha.. Klart att Järfälla vinner när Dmitrij spelar där :D Förövrigt fick jag ett meddelande av Dimi efter att vi gått upp till riksserien som löd "jag är stolt för er" haha, sööt :)

Nej, städa är tydligen ngt som behövs.. men jag orkar inte =/

Segeltorp

Imorse var det till att bege sig till Segeltorp, och Svenska bil. De hade typ invigning(?) eller något och vi skulle jobba med laget som parkeringsvakter. Kuul man fick ha walkie talkie's å leka med.. Jag kom lite sent så fick en walkie talkie i handen och blev dirigerad till en parkering och fick på vägen info av Helene att det var en kille som de andra tjejerna tyckte va snygg som lekte chaufför å skulle pendla mellan bilhuset och mekonomen. Så jag började ju med att prata i walkie talkien "tjejer jag har hört att det är en snygg kille som kör bilen?!" och får svar att han ser helt okej ut.. Sen börjar vi att muppa oss å sjunga å så, kul tyckte vi tills vi fick veta att chauffören också hade en walkie talkie så han hörde allt vi sa! hahaha fail på den

Vidare var Ola där å sjöng lite och han var fan snygg i sin nya frisyr.. har aldrig tyckt att han varit snygg förut, men idag.. aa! :D haha.. Men min man ska inte vara där förns imorgon :( lite tråkigt tycker jag men så får det va

Förövrigt var det sjukt läskigt när gammla gubbar tutade och blinkade och vevade ner rutan för att prata lite, tuur att jag hade Hanna som jag kunde ropa ner å få sällskap av! :D




Jag fick en ballong efter av Anders, sjukt glad var jag! Men gav bort den till världens sötaste unge som blev jätte glad.. det var nog dagens goda gärning! :D


tröött

Är faktiskt ganska trött, men det blir väl så när man är ute å slarvar på nätterna? haha
Skivan igår var grymt kul! Jag och Jessica hamnade vid samma bord som Fredrik, Tumba och Anton och de var ju faktiskt mkt trevliga! Fick bli så att vi hängde med dem under kvällen/natten men självklart också med Alice och hennes söta granne Johanna! :) Kan ju säga att jag och Johanna ägde dansgolvet!! Inlevelsen vi hade var sjukt bra och det är inte många som kan toppa det kan jag lova ;)

Var dock lite segt att träna idag.. haha.. Å det var sista ispasset för året :( Nu är det bara att tagga inför nästa säsong, Riksserien here we come! :D

Neej, nu måste jag nog få lite sömn, ska till segeltorp imorgon och jobba som parkeringsvakt(?) haha

hejhopp

nu drar jag på skiva.. ;)



Haha japp, e Alice igen :D


Våran skiva


Okej

Vad händer.. typ inte så mkt :)

Igår hade vi en latjoträning, sjukt kul :) Vi lirade bara match och jag och Ollebolle bråkade, haha kanske inte den bästa personen att bråka me eftersom att hon e grymt stark och typ åker ifrån alla, men varför ge sig på småsten när det finns berg? ;)
Blev lite ledssen stämning efter dock så Linn berättade att hon ska flytta till Kanada i April.. Vem ska jag nu ha spontanfylla med? Och vem ska jag spela in roliga filmer om Kai å Björne med?? Och vem ska nu bli min backkollega, har ju lirat med Linn sen hennes första träning med oss..

Ikväll ska det iaf bli kul, ska på årets första skiva! är sötaste Alice som har den och jag och Jessica ska gå, så det blir hem till min favvo sivan å föra lite innan vi drar in för en spårad middag och fest :D Jag frågade Kajan igår om det var ok att komma bakis på träningen på fredag och de tyckte han, så det är all in ;D haha

RIKSSERIEN

Har varit dålig uppdatering, men helgen har gått åt till att kvala och som ni ser i rubriken så vann vi och kommer alltså att spela i Riksserien nästa år!

Det är en grym kännsla, jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den. Vi har kört hårt hela året, vi har verkligen gjort allt för att förbereda oss inför det här kvalet och alla var så jävla grymma! Och när slutsignalen kom hade lyckan inga gränser, alla bara skrek rakt ut och gjorde glädje hopp och tårarna bara rann!

Jag har varit med i laget sen den första träningen med Thomas Holm, när folk inte kunde stå på skridskorna.. jag valde så småningom att bara vara med på matcher efetrsom att jag spelade med killar, men när jag slutade med 90:orna var mitt val självklart det var Ormsta som gällde! Och när vi slog ihop med DE visste vi nog alla att det var början på något mycket bra! Det känns grymt att ha varit med hela vägen, och jag kan inte säga så mycket mer än att jag är stolt, sjukt jävla STOLT över alla och över vad vi har presterat!

Efter matchen blev det firande i omklädningsrummet med en massa skumpa som sprutade! Vi duschade även coach, även om det var jag som blev blötast haha! Och sen bar det av till Hard rock där vi åt och sen var det vidare, och det blev även lite efterfest! Jag Tove och Karin vare som kämpade in i det längsta, vi åkte hem vid 5. Men Empa Maria och Anneli var också bra, de åkte vid 3 och de skulle ha skola dagen efter :)

Jag var hemma vid 6 och mötte grannen som nog skulle till jobbet, haha :)

En mkt lyckad helg alltså!

Och jag kan inte säga det för många gånger, jag är sjukt stolt!


Jag älskar er


I livets lopp finns det inget målsnöre. De snören vi passerar är starten till ett nytt lopp.

"Impossible is nothing"

Imorgon gäller det. Imorgon och på Söndag, två matcher som ska avgöra vårat öde. Om vi nästa år ska spela i div.1 eller om vi ska spela i Riksserien. Ska vi äntligen nå vårat mål?! Ska vi göra den stora bedriften att ta oss upp till Riksserien? Självklart! Jag tror på oss, jag tror på att vi kommer att klara det här! För ca 3 år sen när vi slogs ihop satte vi detta mål, att iår gå upp till Riksserien. Men loppet tar inte slut där, det är bara början! Som de brukar säga  "Vägen till startplatsen är den längsta." och våran resa har varit lång, men det är det här vi har tränat för! Vi är redo och vi kommer att klara det här tillsammans,
 "Det är inte en spelare som gör ett lag, utan det är ett lag som gör en spelare"

Vi gör varandra bra, vårat lag består av underbara individer och jag skulle inte vilja vara utan någon i laget! Jag är lycklig över att få spela i ett sånt härligt lag att få vara en del av det härliga gäng som vi faktiskt är!

Jag är riktigt Stolt över oss, och över våran säsong. Nu är det de där extra som saknas!

Nu ger vi allt för att ta oss upp till Riksserien, "En för alla, alla för en!"

Och komihåg..
"Blåmärken försvinner men poängen de består!"





wiiihoooo!!

Nu går livet bra, mkt bra!! :D
Jag klarade precis matten, sjukt bra :D
Å så va jag ju på V97 idag, så lyssna imorgon vid halv9-9 :D
Och i helgen är det kval!!! wihihihih

Åkej

Jag har inte varit nervös innan.. men idag på teorin blev jag sjukligt nervös.. Gaaaah!!


tjuvlyssnat.se

Nordea, Uppsala

En äldre dam går fram till en av kassorna där ett kvinnligt biträde sitter.
Biträdet: Men jag har inte tryckt fram något nummer…
Damen: Måste man ha ett nummer? Jaha, då var den här dagen förstörd också. Allt krånglar för mig idag. Först gick jag till Swedbank men där fick jag inte ut några pengar.
Biträdet: Ojdå, varför inte det då?
Damen: De sa att jag inte har något konto där! Så dit tänker jag minsann inte gå igen.


Lite frågor då (=

Favorit mat?
Musslor!

 Snyggast i allsvenskan?
Haha jag låter svaret vara osagt. Jag har ingen aning

Högsta dröm?
Spela OS, hur coolt vore inte det? :D

Skulle du sälja bloggen om du fick ett hyfsat bud?
Haha.. Nej det tror jag inte! Jag bloggar för att jag tycker att det är kul att läsa vad jag har gjort och för att kunna skriva av mig. Har aldrig haft några avsikter att tjäna pengar på bloggen och det kommer jag nog aldrig att göra heller : )

vart jobbar du? och med vad?
För tillfället jobbar jag för Stureplansgruppen som äger ett antal klubbar kring Stureplan. För det mesta jobbar jag på Arnoldshuset som ligger ovanför Spy Bar, där vi har mycket konferenser och middagar men även andra event. I sommar kommer jag nog att bege mig ut på en skärgårdsö igen och jobba. Och jag jobbar alltså som servitris ; )

Vad vill du jobba med om 15 år?
Oj, en väldigt svår fråga.. Jag har faktiskt ingen riktig koll på vad jag vill göra. Men en dröm som jag alltid har haft är att starta och driva ett hotell! Det vore riktigt tufft.. Annars kanske PR ansvarig? Jag vill iaf jobba med mycket människor omkring mig! :D

Vad är du mest nöjd med över dig själv?
Haha vad är grejen med svåra frågor?  Jag säger hockeyn! Även om jag inte nått landslaget så har jag väl ändå åstadkommit lite med den :)

Vad vill du ha för hund(ras) i framtiden?
Jag ska ha en Grand Danois som ska heta King!



Hur lång är du?
158 cm

Använder du alltid klackar?
Nej det gör jag inte.. Men om jag går ut så är det klackar som gäller!

Vart brukar du shoppa?
Zara!!

Har du pojkvän?
Nej det har jag inte.

Vem är drygast i laget?
Lättaste frågan! Tove och Anneli ;)


Jag vet att några inte har kunnat komentera, så har ni några fler frågor är det bara att ställa dem :)


Fråga vad ni vill!


trött som vanligt..

Ligger i sängen å kollar på melodifestivalen, sjuukt dåligt iår tycker jag. Har iof bara sett 1 avsnitt innan men vad jag har hört så är det totalt värdelöst.

Igår var myspys, vi startade med en tidig middag på östra (pappa, micke, adde och jag) å sen åkte jag hem och tog det lugnt ett tag innan jag begav mig till Regina som fixade utväxten i mitt hår :) Efter det åkte vi in till stan och jag fick se Fredrikas nya fina lägenhet, mkt fin! Där va vi sen typ 1 timme å drack lite vin innan vi begav oss till PURE där vi träffade Johan, riktigt trevligt det var väldigt länge sen! :)

Idag hade vi teori, kollade på film.. Segeltorpsmatchen var det som visades, uscha. Tycker det är så hemskt att sitta å kolla på sig själv, man ser så SJUKT dålig ut :P Sara hade iaf skönaste kommentaren "vad är det för pudding i målet?!". Efter teorin var det ispass och min klubba hade kommit :D:D:D:D Så LYCKLIG haha

(neej jag är inte rightare, men blev tydligen en sån bild.. haha)


Grattis tjejer!! <3 <3

Både Hanna och Michan tog plats i j18 truppen till JVM!!



Grattis brudar, ni är bäst!!


Trååkigt

Yes, har faktiskt väldigt tråkigt.. Och är pigg så det där med att sova lockar inte så mycket.. Det finns verkligen INGET att göra nu när OS är slut.. haha, man är ju van att ha på tv'n 24/7 och alltid ha ngt att kolla på :P

Träningen idag gick väl sådär, men jag gjorde snygga mål. Det är ju alltid ett pluss! haha :D Förövrigt var typ steget där och fotade en såå sjukt söt bild på Emmi och Nelli :)

David, självklart ska du dömma oss på söndag, inte okej att tacka nej!!


Åhh vilken lycka :D


Hockey

Kunde inte skriva igår, var så besviken.. jag vet inte riktigt vad jag ska säga faktiskt.. Olle hade lovat muffins till mig och Tove, men fick vi några?`nae.. Tror nog inte att jag kan uttrycka min besvikelse i ord, så vi lämnar det där. 

Träningen igår var faktiskt riktigt rolig =) Men det gick sämst för mig, haha.. Jag väntar på att få min klubba (förhoppningsvis kommer den typ idag) så lirar med en testklubba sålänge, en klubba som är HELT jävla förstörd i bladet och som är fel vinkel, iof samma vinkel som jag lirade med förut, men trivs ruskigt bra med den som jag har nu så jag får nog klaga lite på att det e fel vinkel...Passningar vill iaf inte vara bra med den här klubban. Så vi hoppas på att min nya älskling kommer snart, måste lira in den innan kvalet!  

Faan ungen e 3 år..


Sööt unge


Fantasi



RSS 2.0