25 November

Nu var det ett tag sen.. blir lätt så när man har mycket för sig :) Sen jag skrev förra gången har jag hunnit med att vara nere i Stockholm, ren lycka att få umgås med familj och vänner! Va precis vad jag behövde, lite ny energi :)
Förövrigt har jag flyttat in i nya lägenheten och fått bästa tänkbara sambon, vi är lite som helan och halvan eller om vi ska köra en koppling till Nationalekonomin: perfekta kompliment ;)


Nationalekonomi är förövrigt en av de nya kurserna som jag leker med nu, kanske inte det roligaste jag har gjort i mitt liv men det är bara att köra på =)


Imorgon har vi game mot Modo och sen är det lagfest! Tagg på hög nivå! <3



HatarAttVaraSjuk.

Hej jag tycker synd om mig själv! Haha.. Soffan drog precis iväg till Pite för att träna, jag vill också! Men e väl lika bra att vara hemma och bli frisk antar jag, igår kunde jag knappt stå upp på slutet :)

Halloween

I fredags körde vi inflyttningsfest hos Yammi och efter det gick vi vidare på halloweenfest på STUK :) Jag kan väl inte påstå att jag var jordens roligaste tjej eftersom att jag åkte på feber och mådde dåligt mest hela kvällen, men det var kul att få hänga lite med roliga människor :)

Docentvägen.

Miiiho.. Har flyttat hem till Sofie på Docentvägen nu, eller om man ska vara korrekt har jag flyttat in till Oscar (Sofies bror) och Emelie (hans flickvän) eftersom att det faktiskt är deras lägenhet och Soffan bara kör ett gästspel här :) Vi bor lite på varandra just nu, men det e mysigt! Så många dagar blir det inte heller eftersom att vi åker till Sthlm nästa torsdag (GALET taggad) och efter det får vi ju nycklarna till vår lägenhet :D


Förövrigt händer det inte så mycket. Jag lackar lite på vår lärare som tydligen vill att vi ska socialisera oss med klassen och har tagit sig friheten att dela in oss i seminarium grupperna.. Självklart hamnade Lillen och Rosie i samma grupp, själv ska jag leka med tre killar.. Inte helt ok!

Städa

Gaaah, håller på att städa och packa ihop i lägenheten.. Hur kan jag ha så mycket saker när jag bara har bott här i någon månad? Hade jag verkligen så här mycket när jag flyttade hit? okej nej, det vet jag ju att jag inte hade eftersom att jag har varit hemma och hämtat saker och mamma har ju lämnat grejer så nu sitter jag här med 100 påsar två STORA resväskor och x antal mindre väskor.. Som tur är e Madde snäll och lånar ut sitt förråd så att jag kan dumpa över lite grejer där som jag inte behöver just nu :)


Nu är det inte långt kvar tills jag å bästaste Soff flyttar ihop :D Längtar!


RSS 2.0