BästaVännen.

Genom allt.

Lördagskväll.

Dreamteam-rummet (Jag, Linn och Madeleine) var ganska trötta i lördagskväll när vi gick till ICA vilket spårade ganska mkt, kul hade vi iaf :)

Hockeyhelg.

Det bliv till att kliva upp tidigt i lördags för att fara till Stockholm å sen vidare till Linköping där vi lirade match! Matchen var riktigt jämn, de tog ledningen med 1-0 inan Rebban kviterade med en riktigt snygg straff och sen satte Kickan 1-2 med ett riktigt bra skott ifrån slottet. Tyvärr lyckades Linköping kvittera med 3 minuter kvar av matchen och det blev förlängning innan vi kunde vinna på straffar, Rebban och Brallan var det som båda två la riktigt bra straffar och med en storspelande Sara i mål vann vi alltså straffläggningen och fick med oss två sköna poäng ifrån Linköping!

Efter matchen åkte vi tillbaka till Sthlm och det blev en lugn kväll och uppladning inför söndagens match på hotellet. Igår mötte vi Segeltorp och gör en helt okej match, vi lyckades ta ledningen med 0-2, Rebban gjorde båda målen men sedan tog segeltorp över och gjorde 5-2 även om några mål var med hjälp av lite tur går det inte att bortse från att Segeltorp är ett riktigt bra lag. I slutet av matchen reducerade vi till 5-3 genom Kickan och så blev också slutresultatet. Mamma, Pappa och Även Johan var och kollade på matchen, vilket var roligt! Alltid kul att träffa mami å papi, och man blir ju alltid lika glad av att träffa Johan så det gjorde ju att den här helgen blev extra bra :)


En rolig tjej med bästaste laget! Nu är det spelledigt i två veckor innan vi tar emot Brynäs och Leksand på hemmaplan :)

Trött tjej

Klockan är snart halv 9 och jag har redan hunnit tvätta och städa.. + poäng till mig kan ju jag tycka! Har stött på ett litet problem eftersom att jag hade blivit lovad att bo i den lägenheten där jag befinner mig just nu tills jag fick tillträde till lägenheten dit jag och Soffan ska flytta, nu har tjejen som äger den här lägenheten blivit dumpad och ska flytta tillbaka på tisdag vilket innebär att jag är utan boende i 10 dagar.. haha aj då

Något som är roligare är att jag och Soffan ska och skriva på kontraktet för lägenheten idag! Vi ska även kolla på golv och tapeter så det ska bli nice :) SNART flyttar vi in och jag kan lova att vi är övertaggade! Kommer bli grymt kul (=
Taggad tjej som tvättar 06.45.....

27 oktober

Kom hem ifrån träning för ett tag sen och har slängt mig i soffan och slagit på tv:n, ovanligt? njaa.. typ så mina kvällar brukar se ut :) Förövrigt måste jag passa på att säga att jag verkligen har haft turen att hamna i ett sånt grymt lag som jag har gjort! Har verkligen sjukt kul på träningar/matcher/utanför hockeyn med alla, ett helt grymt gäng alltså! :)

Åhh fick precis ett mms av finaste Julie, saknar henne <3



Nyår i åre :)


Patrick Kane

Så jävla kunglig! Koll på filmen HÄR

Tenta

Idag är det tenta, den första för programet.. vi får se hur det går, önska mig lycka till!

Bra helg

Som bilden skvallrar om vann vi mot Ormsta idag. 3-0 blev slutsiffrorna och jag fick faktiskt hänga den 3 vilket var kul, det händer ju inte så ofta :) Igår spelade vi även mot AIK, 1-1 stod det efter fulltid och sen vann tyvärr gnaget i sudden, men 1 poäng fick vi iaf med oss även om vi var värda 3! Förövrigt spenderades gårdagens kväll och natt hemma hos familjen Andersson i Skellefteå vilket var väldigt mysig! <3

Idré 2009

Nostalgi är alltid underbart!


Under en vecka i Idré kan man....

Leka på bordet..




Va på afterski..



Hitta en jacuzzi att bada i..



Ha en fylle nårsmiddag..



Umgås med fina vänner..



Och självklart åka skidor..





Resterande bilder och filmer är det cencur på, för allas bästa! haha

Fina vänner <3

Jag har underbara klasskompisar <3




<3

För två dagar sen var det Anders årsdag.. Tänk att det nu är ett helt år sen du lämnade vår jord, tiden verkligen springer iväg.

Anders jag saknar dig!



ÄlskadeÄlskadeVän.

Igår var det den 13 oktober vilket innebär att det var finaste Filips 5 års dag. Jag kan verkligen inte förstå hur tiden kan ha gått så fort, hur det kan vara 5 år sen min underbara fina Filip lämnade oss. Det var 5 år sen och jag kan fortfarande inte förstå, det tar fortfarande emot lika mycket att sitta och skriva att du faktiskt inte finns på vår jord och tårarna letar sig fortfarande ner för mina kinder när jag tänker på att älskade fillefåår leker uppe bland molnen.


Jag hoppas att du har det bra där du är och att du tittade ner igår och såg engagemanget hos alla som saknar dig.


Jag saknar dig varje dag som går och är fortfarande lika tacksam för de 10 år som jag fick med dig <3


RSS 2.0