!!!

Vilken jävla match, nu väntas förlängning :)





Sol, sommar, värme<3


Söndag

Igår blev en halvstressig dag, började med träning och sen åkte jag direkt in till jobbet.. Jobbade 16-02 faktiskt ganska trevligt.. Vi har just nu två nya chefer eftersom att Angelica ska ha barn och är sjukskriven, och de var väldigt trevliga! Bella jobbade hela kvällen så det var faktiskt riktigt roligt, älskar trevliga människor som man blir glad av! =)
Annars hände det inte så mkt, jag hängde i köket med Staffan Hellstrand och tydligen han som äger Gina tricot. Haha man kan inte  alltid ha koll på vem man pratar med =P

På hemvägen var det ngn som spydde på bussen, så jävla vidrigt.. Som tur var fick vi byta buss, annars hade jag fan inte klarat mig!!

Idag är det sista dagen på OS :( Det avslutades med ett brons av Olsson på 5-milen, grymt!!! Nu är det final i hockeyn.. och sen blir det sova. :)

Trött

Shit vad trött jag är!! Helt sjukt, kan ju knappt hålla ögonen öppna, så nu ska jag snart gå och sova!

Idag har varit en väldigt mysig dag.. Började med att möta upp min gudmor Ann för en lunch på Sturehof. Jätte mysigt var det, vi åt räksallad och drack rosé och pratade igenom allt som hänt sen sist! Fick även jätte fina armband ifrån Västindien :)

Efter lunchen mötte jag upp Regina så gick vi runt i stan och kollade i lite affärer å sen mötte vi upp Fredrika och gick och fikade/åt :)

Hem och få hjälp med matten.. jag fattar fortfarande inte.. eller jo jag fattar mer, haha.. faan kommer gå sämst

Nej juste, man måste ju tänka positivt *matten kommer gåå sååå BRA ett klart MVG!!*

En dyr dag...

Idag har det varit en väldigt dyr dag för mig! haha
Jag började med att boka flyg till Brisbane, den 2 april åker jag och kommer hem den 30 maj! Och efter det betalade jag för språkkursen.. Sen tyckte jag att det var en bra idé att boka SAT till den 5 juni, så det gjorde jag.. och sen hade jag 0 kr på kontot.. ajj då :)

Kom hem från ishallen för ett tag sen, lirade match mot gnaget.. vinst med 2-0.. min insats var väl inte den bästa, haha.. men behöver inte vara bra förens den 13&14 (som tur är..) så hoppas på att formen ska infinna sig då:)

Måste bara..

Få ut ett litet GLÄDJE tjut! haha


GAAAAAAHHH :D:D:D:D

Tjaalala

Idag var meningen att jag skulle städa.. gick sådär, har hoppat runt å sjungit ist.. började iof att städa men sen tröttnade jag och gick ut och lekte i snön med hundarna ist :D



Update: Såhär sååg jag ut hela morgonen + förmiddagen när jag "städade" och inte orkade klä på mig, resultatet på golvet är efter städningen.. ehmm den gick bra? Måste bara tillägga att jag är SJUKT blek.. haha måste soola eller ngt, snart drar skivorna igång (och jag har fixat outfits nu :D) då kan man ju inte vara vit som en värktablett...


Käärlek <3

9:an


Okej..

Har försökt att sammla tankarna lite för att kunna skriva, men jag är nog lika tankspridd som innan, om inte mer.. haha
Jag förstår mig verkligen inte på dem.. Jag trodde verkligen att vi var vänner, tydligen inte. Tänk så fel man kan ha, de personer som man verkligen tycker om.. Som man faktiskt smått har börjat lite på.. Jag har svårt för att släppa folk närainpå, jag har jätte lätt för att skaffa ytliga vänner, men inte att släppa in dem.. Och här är alltså förklaringen till varför jag inte gör det, man blir alltid så jävla sårad. Aa det är nog ordet jag väljer att använda.. Sårad, arg, besviken. FAN!

 Och NEJ försök inte leka att allt är som vanligt, för det är det INTE om ni nu vill prata med mig, kan ni börja med en förklaring och jag kan lova att den behöver vara väldigt mycket bättre än de två bortförklaringarna som jag har hört ryktesväg.

Sorry, var tvungen att skriva av mig lite...

Jag har de jag kan lita på, och ni är guld värda <3


Mkt att göra

Just nu känns det som att jag har 750 saker att göra.. jag har det nog inte så stressigt men nästan.. Jag ska boka flyget till Australien dvs måste hitta det billigaste! Haha Sen ska jag plugga matte, ska snart ha mitt prov och jag fattar noll.. jag fattar verkligen noll av skiten! Sen måste jag anmäla mig till SAT, och collegeboard strular så det vill inte funka för mig.. haha men det ska nog lösa sig.. hoppas jag!

Jag längtar verkligen efter sol nu.. är så trött på all snö! Tänk vad skönt när man kan vara ute hela natten utan att klä på sig 5 lager kläder! underbart

Nu sitter jag med en stoor kopp Té! Lovely.

Igår var vi och kollade på Anneli's musikal med skolan, de var riktigt duktiga tycker jag! Bra gjort Annelie grym var du <3 :)

Imorse var jag uppe vid 6, såklart.. Jag och Micke kollade på Sverige-Finland.. tycker faktiskt att Sverige lirade bra. Och tänk vad mkt man hinner med när man går upp så tidigt :P

Idag har jag Regina och Micke varit på IKEA, vi började med att köra hem Cattis till uppsala och sen drog vi till IKEA och åt lunch, köttbullar så klart :D Köpte även ramar till mina fina papyrgrejer som ja köpte i Egypten, men de var tyvärr för små så måste byta dem :(:/ Iaf en mkt trevlig dag!
Jag måste dock påpeka att jag skräms lite av mig själv, så fort jag sätter foten på IKEA ska jag bli sådär ruskigt effektiv, dra upp ett nedrans tempo! haha kanske för att jag vet hur det slutar annars (att man går där i 1000 timmar).. =P


Nu är det väl tagg för träning ehmm...

25 jävla minus

Myströjan är på och söta strumpor (haha vem kommer på idén att sätta en hund på strumpan?=P) nu drar jag till IKEA = Köttbullar!


Söndag

Har faktiskt inget att skriva så länkar min spellista för stunden. Nej låtarna är inte rangordnade eller något, de ligger bara lite hullerombuller.


-

I still hold your hand in mine when I'm asleep



.


Lördag, typ som vanligt

Imorse blev jag väckt av att telefonen ringde, Lasse vare som inte tyckte att jag skulle köra till tullinge idag eftersom att dem utfärdade varning för halka.. Så fick åka med honom ist, mkt trevligt! hehe
Vi hade alltså match borta mot Tullinge idag och som alla andra matcher just nu är det väldigt svårt att motivera sig, vi är redan klara seriesegrare och klara för kval och motståndet vi får är ju inte alltid det bästa.. Matchen började ju inge vidare, men vi vann iaf med 10-2 braa brudar :)

Hem för att äta en good middag med familjen + Regina, Micke kom ju hem idag så det var typ välkomstmiddag å sen blev det mys framför melodifestivalen.. Faktiskt första jag ser iår, och det tåls att upprepa, Måns är sjukt jävla het! haha :D
Nu är det (självklart) OS och matte.. äckliga matte

Ohh det är kanon, min kära broder har träffat lite kompisar i Brisbane så nu har ju jag några att hänga med när jag åker dit! haha, nejmen hoppas på att få lite tipps av dem vad man ska göra och så :D

Tar tårarna aldrig slut?

Så slutade natten med tårar.. Fick för mig att gå in på PA, gamla hederliga playahead och jag såg att dem ska stänga ner.. Det fick mig att gå in på Filips sida, min älskade ängel.
Det känns faktiskt riktigt konstigt att dem ska ta bort hela pa och på det sättet även din sida.. Faan.. vill ha kvar den, vill kunna gå in och skriva till dig där. Jag vet, det är bara en sida, men det är sidan som du skapade, det är din sida..

It's okay to be angry and never let go
It only gets harder
The more that you know

Älskade Ängel, förevigt i mitt hjärta. Jag Älskar Dig

Dagens:

Dagens vill ha: Åhh ni har ju sett mina klädcollage! GE MIG
Dagens klädsel: Jeans & Linne. Träningskläder. Nu är det Mjukisbyxor & Linne
Dagens smink: Ytterst lite, maskara och concealer.
Dagens frisyr: Hästsvans, Nu är det Knut.
Dagens händelse: Anna Haag tog silver
Dagens låt: James Morrison - You Make It Real
Dagens planer: Banken, träning, plugga matte och kolla på OS.
Dagens saknad: Han
Dagens sjuka: Förkyld typ, igen. Min rygg gör aj
Dagens drog: Geléhjärtan
Dagens roligaste: Pappas historia om Tiger
Dagens favorit: Fredagsmys
Dagens köp: Inget idag.
Dagens godis: Geléhjärtan och choklad
Dagens humör: Väldigt blandat
Dagens mening: Jag saknar dig

Åhh

Så jävla bra Anna! Sjukt stort av henne att ta silver, det är bara å gratulera!! :)

Träningen idag var sjukt seg, eller jag var seg... Inte okej att jag just nu inte har någon klubba, min kommer nästa vecka så får lira med testklubban så länge vilket innebär fel vinkel.. vilka problem man kan ha..
Jag har iaf räknat dagar idag.. och om 42 åker jag!!Wihihihi så nu ere bara å börja plocka fram sommarkläderna, åhh alla klänningar och kjolar (och slänga in ALLA vinterkläder LÅNGT in i garderoben) jag kommer ju hem till sommaren så för min del är det bara 42 dagar kvar med tjocka kläder innan de ska fram till hösten igen! Ohh hur underbart lät inte det där?! Jag vill åka nu, nu, nu!!!

Det skulle jag gjort också, om det inte var så att vi hade kval i Mars, den 13 & 14 för att vara exakt.. det kan ni ju komma å kolla på :)

Åh imorgon kommer Micke hem! Haha funderade på det och insåg att vi nog aldrig har varit ifrån varandra så här länge (5 veckor..) Det mesta förut är 4, då han var i USA och jag var i Halmstad.. Haha det är lite sjukt, men vi har ju lixom alltid hängt ihop.. Gått i samma klass upp till 9:an i gymnasiet gick vi i parallellklasserna.. vi har lirat i samma hockeylag, vi har samma kompisar.. Aaa, det blir väl så när man är tvillingar =P


Nyttig?!

Jag brände mig på mina nudlar :(



GLASS :D


Torsdag

Natten var nice, Vinst för sverige med 2-0 mot tyskland.. Var gaanska trött mot slutet, men va fan det var bara att hålla sig vaken :D

Kanske inte behöver säga så mkt om damernas match, haha.. 13-1 säger nog allt..

Nu ska jag snart bege mig upp till ishallen å lira match, jag e taggad :D Men det är nog 3 femmor idag, jag vill lira två backpar.. gillar mkt speltid! haha =)

Jag e kääär

Kolla kavajen, så jävla snygg! :D


I väntan på hockeyn...


Everybody's looking for something



Some of them want to use you
Some of them want to get used by you
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused


Onsdag

Shit! Är det redan onsdag?! vart fan tog de andra dagarna vägen????

Idag var iaf jag och Empa med Mats och Robert på Dnb NOR och pratade lite om våran verksamhet (de är ju våra huvudsponsorer) mkt trevligt!
Fick ju köra lite i stan också, haha det gick bra men vi körde fel en gång (Empaaa) =P

När jag kom hem gick jag och la mig i ett bad med nyaste nummret av VR, loovely! :D

Att dö för

Såg att blondinbella hade lagt upp en länk där man kan göra egna klädcollage, självklart var jag tvungen att göra ett! :D




Looovely!


BFF<3

I en svartvit värld, är du min regnbåge!



Igår

Igår hade jag det väldigt trevligt med min BFF :)
Vi tog bilen och gjorde en liten tripp till Östhammar för att hälsa på hennes kusin Micke, vilket var mycket trevligt..
Kvällen började hemma hos Micke där folk drack (jag lekte nykter efetrsom att lirade match idag) och spelade Guitar Hero.. Vi fick även ett väldigt fint uppträdande av Mickes kompis som var grym på Gitarr, även Micke skulle vara med och spela men han avbröt och sa "ursäkta, jag är såå full att jag måste spelare enklare".. haha så jävla klockrent :D

Vidare gick vi ner till Bowlarn (typ Östhammars uteställe..=p) vilket var.. öhmm aa :D haha Jag och Regina hade ju varandra så det var ju helt okej.. Dem stängde dock vid 1, så jag och Regina hittade några trevliga människor som vi gick på efterfest hos :) När vi började bli trötta så skulle vi hem, men eftersom att vi aldrig har varit i Östhammar förut var vi inte helt säkra på vägen så StoffeKanin erbjöd sig att vara guid, mkt trevligt.. Jag och Regina var självklart hungriga så vi frågade om det inte fanns ngn stans man kunde äta, då skrattade dem åt oss.. Men sen bjöd snälla Stoffe hem oss till honom för lite mat, så vi gjorde en liten avstickare till honom och åt, gott :D Och sen bar det av hemmåt

En mkt trevlig kväll helt enkelt :)

Regina, du är bäst <33

100

Jag älskade listor förut.. gjorde dem mest hela tiden.. så här kommer en, ha kul. haha


1. Vad är klockan just nu: 00.27
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Sophie Cecilie Johansson
3. Smeknamn: Soffan, Soff, Soffy, Soffi-propp, öhhm aa
4. Civil status: Singel
5. Antal ljus på din senaste tårta: Inga :(
6. Husdjur: Två små söta vovvar
7. Hårfärg: blond
8. Favoritfärg: Blå
9. Piericing: Räknas öronen?
10. Tatuering: Nej
11. Födelseort: Danderyd
12. Bostadsort (vid födelse): Vallentuna
13. Nuvarande bostadsort: Vallentuna
14. Har du varit kär: Ja
15. Har du varit i några andra världsdelar: Ja
16. Har du varit med om en bilkrasch: Ja
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4
18. Kaffe eller glass: glass
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur
20. Salladsdressing: Vitlök
21. Färg på strumporna: Svarta
22. Lyckotal: 20
23. Favoritfilm: Lejonkungen
24. Favoritcitat ur en film: "Hyss hittar man inte på, di bare blir. Och att det är ett hyss det vet man inte förrän efteråt."
25. Bästa semestern: Syd Afrika med Familjen.. Egypten med sivan ;)
26. Favoritmat: Potatismos
27. Bästa veckodagen: Lördag
28. Senaste låt du lyssnat på: Free Fallin' - John Mayer
29. Tandkräm: Varierar
30. Favorit TV-program: Desperate Housewifes
31. Favoritrestaurang: Gondolen
32. Favoritblommor: Liljor
33. Tycker inte om: Domare
34. Sport att titta på: Fotboll/Hockey
35. Snabbmatsrestaurang: Max
36. Senaste sjukhusvistelse: Hoosta, annars är halsfluss ganska vanligt..
37. Favoritdricka: Cola
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Blåå
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Klarade båda på första
40. Vem/var är du om 10 år: högst oklart
41. Vem fick du senast e-mail från: Collegeboard
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär?: Zara
44. Vad gör du när du är uttråkad: Datorn
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Högst oklart 
47. Vad retar du dig på: Allt för mycket
48. Det bästa du vet: Regina
49. Läggdags: brukar ske runt 1..
50. Snyggaste skådespelaren: Chad Michael Murray
51. Hur många köttbullar lägger du upp på en tallrik: 10
52. Vad är klockan: 00.41
53. Bästa artisten genom tiderna: Spice Girls
54. Favoritspel: Monopol (lätt att fuska..)
55. Favoritfilmmusik: Oklart
56. Skostorlek: 36
57. Syskon: 4
58. Favoritpålägg: skinka
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Linas livsglädje fond.
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Jag älskar dig
61. Bästa bok du läst: är inte så mycke för böcker..
62. Är du internetberoende: ja
63. Favoritdjur: Hund
64. Gillar du snö: Snö är mysigt, men slask är blä.
65. Favoritglass: Ben & Jerry
66. När köpte du något åt dig själv sist: Två dagar sen
67. Är du långsint:
68. Din sämsta egenskap: Vill alltid ha rätt
69. Vilken är din bästa egenskap: Omtänksam
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Att få ordning på det
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr: absolut inte
72. Vad gör du i sommar: Jobbar
73. Mest intressanta stad du varit i: Johannesburg
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Elefant (kort minne..)
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Människor i allmänhet
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: E
77. Favoritgodis: Choklad
78. Spelar du nåt instrument: Nej, men jag har spelat piano..
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Hockey och fotboll
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Nelson Mandela, han är cool
81. Vilken film såg du på bio senast: avatar 3D
82. Senaste köpta skiva:? Ingen aning
83. Guld eller silver: Guld
84. Bästa känslan: Lycka
85. Samlar du på något: Nej
86. i så fall, vad:
87. Beskriv dig själv med 3 ord: högst oklart ehh
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Trumma
89. Favoritskiva: Magnus Uggla
90. Bästa årstiden: Sommarn
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Koortis
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Folks åsikter
93. Favoritlåt: Man in the mirror.. annars alla ifrån MU
95. Har du en mobiltelefon: Ja
97. Vad är det vackraste som finns: Fred
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka? Staterna
99. Är du homo- eller bisexuell: Nej
100. Vad är klockan nu när du är klar: 00.51

Hepp

Okej, idag hade vi spelarmöte.. åh jag vet att man inte ska säga vad som sas, men eftersom att det här är en fråga i allmänhet så känner jag att jag kan skriva om det..

Frågan gällde hurvida vi ska ha böter eller inte om man kommer försent, glömmer saker osv.
Jag tycker att det är en klockren sak, då man faktiskt kan behöva en liten sporre ibland.. eller så kanske man inte ska kalla det.. Det var en del som tyckte att detta var väldigt onödigt då de ansåg att det är självdisciplin, och JA det tycker jag också.. För MIG är det en självklarhet att man kommer i tid till ALLA samlingar, oavsett om det är match, träning eller något annat påhitt, det är ju ren respekt till medmänniskorna. Jag tål inte människor som aldrig kommer i tid, det är för mig väldigt respektlöst. Och nu menar jag inte att man aldrig får vara sen, för det är trots allt männskligt, men är man sen ser man till att meddela det.

Förövrigt tycker JAG att man ska ha rätt utrustning/kläder när man tränar.. Det är även här för mig en självklarhet, och även här kan man glömma.. men nej det får inte hända flera gånger.. Jag tycker inte det, då även det är respektlöst mot den som har gjort träningen och mot lagkamrater då det faktiskt är en lagsport som vi utövar. Inte dyker väl ngn upp till sin ridträning med en ko?! okej, en lite överdriven jämförelse.. men ni förstår vad jag menar. Utrustningen ska vara rätt, så är det bara!

Alltså, lite av MINA åsikter.. Planering är A och O, Kom i tid och ha rätt grejer :)

KAOS

Det kaosar i mitt huvud just nu.. Jag har blivit en zoombie, borde vara tvärtom.. fan

-


faan..

jag ger upp

Åkej

Jag borde plugga.. verkligen verkligen, VERKLIGEN plugga.. men jag orkar inte.. för jag fattar inte.. haha usch

Igår jobbade jag.. var lite mys, var Bacardi som hade konferense, Var ensam den mesta tiden, chefen hjälpte till ibland.. men annars strosade jag runt själv, vilket var ganska skönt.. städa köket tipptopp då de skulle ha matlagningskurs där på kvällen.. så jag fick umgås ganska mkt med mina tankar..

Idag ska vi inte ha fys (har Kai slagit i huvet?!) vi ska ha teori ist.. sköönt.. jag känner att mina ben gillar det. :)

Seeger!

Yesbox, igår vart det seger med 6-0 mot segeltorp.. Vilket innebar att vi nu är helt klara för kval, och även seriesegrare!! Grymma brudar man lirar med :)

Självklart var man tvungen att spruta ner Hanna med lite pommis.. ;)


Idag ere game

Kör ett litet bildregn.. det är alltid mys



LagMYS





Lite träning..



Eller aa, "träning..."



Gammalbild







Lite Distriktsturnering..







Och här tror jag vi var klara seriesegrare i div.2 för nåra år sen..


Trööött

Ligger i sängen nu, hyffsat trött.. kom pecis hem ifrån vallen, har haft hockeyskola.. var iof mys :) Fick beröm efter av föräldrarna att det hade varit en mycket bra träning, så det var ju iaf lite kul :P

Igår var jag inne i stan med en kompis och chillade.. Vi var på ngn bar på söder, och vi hade det riktigt trevligt :) När vi skulle hem sedan ringde jag min bror, som jag visste var i stan, för jag tänkte att jag kunde åka med honom hem.. men nej då har han glömt att jag var där och precis åkt ifrån stan.. kuul, det blev tunnelbana och buss för min del.. fick vänta på bussen i 20 minuter!! fan inte okej.. Träffade iaf Keneth, vilket var lite kul.. vi har typ inte träffats på flera år =P vi uppdaterade oss lite och satt å pratade lite gammla minnen, mkt trevligt :)

Myspys

Igår var jag på bio med Jäff, Filip och Kevin.. Mys vare, Avatar 3D vare som sågs, och ja den var riktigt bra.. och riktigt låång. haha
Det började ju kanon, jag åkte pendeltåg SJÄLV för första gången i mitt liv.. Jag var faktiskt ganska rädd, men kom fram till Älvsjö.. Där fick jag stå och vänta lite, och det var ju typ värre! haha.. Dom kom iaf och hämtade upp mig, så begav vi oss till Heron City (första gången jag var där... :P) Kuljul.. en trevlig kväll iaf.. Och jag fick skjuts hem, mkt snällt.. :)

Imorse var jag på hockeyskolan, wiiho.. Myys! även om det var lite problem, eller vad säger du Siv? haha... nu ska jag äta och sen ere upp till ishallen igen för att träna :)

Vita Lögner

Åhh kommer ni ihåg när Vita Lögner gick på 3:an?? Jag följde det slaviskt.. haha, tyckte att det var sjukt bra (=


Introt, en myslåt.



Bara vi är vänner...


happ

Lika glad.. Lika, aa.. jag vet inte.. Men nu ere fan inte bra.. kan man få komma bort ett tag? från nu å fram till sommaren typ.. snälla?

Glaaaaaad

Typ såhär glad e jag nu =)




Nu ska jag byta om, sen ska jag till Reggipuff!


En bild..

En bild innan sänggång kan jag bjuda på..

Här är jag och min tvilling, 080808..


SNÖÖÖ

Okej, det snöar.. Det snöar mkt! När kommer det att sluta? när kommer det att bli underbar vår igen?! jag vill ha sol.. sol och värme, och det nu!

Jag kom hem för ett litet tag sen.. har varit och träffat de nya ägarna för Lidö.. Älskade Lidö.  Får se om det blir en sommar där för in del.. kanske, kanske inte.. kanske mkt, kanske lite..

Nej, nu ska jag fly verkligheten ett tag..

-


I tried to be perfect, but nothing was worth it
I don't believe it makes me real
I thought it'd be easy, but no one believes me
I meant all the things that I said.


.


hoockey


Morgon

Eller okej, förmiddag.
Sotaren kom precis hit, jag var bombsäker  på att det skulle komma en kille, jag menar en sotare.. Så jag blev lite smått överraskad när det klev in en tjej genom dörren.. Haha vadå fördomar..

Jag ska vilken sekund som helst förtsätta med min matte.. Jag förstår fortfarande ingenting av den, blää.. det enda jag vet är att den är tråkig.. SJUKT tråkig!


you're still the one


Ny parfym :)


800

Yes, det här är mitt 800 inlägg.. Ibland är det faktiskt ganska kul att sitta och läsa gammla inlägg, jag kan få samma kännsla som jag hade när jag skrev det, även om det var för över ett år sen.. Det har varit många skratt, och en del tårar... men det är kul att ha =)

Idag är vi träningslediga så har faktiskt inget planerat.. Jag ska plugga matte, skickade över uppgifterna till Adde så jag hoppas att han kanske kan gå igenom dom med mig ikväll.. vore kanon! =)
Annars e jag sugen på bio, det är mys!

Den här veckan är ett ganska stort frågetecken.. den kan bli sjukt bra.. men den kan också bli lika dålig.. bara vänta och se :)


RSS 2.0