Käääärlek<3





There are not many things in life so beautiful as true friendship, and not many things more uncommon.


Planering

Känns som att jag lever mitt liv i 780 just nu, samtidigt som allting bara går på halvtakt. Konstigt det där! Igår hade jag iaf träning på morgonen, Sen åkte vi vidare till Vallentuna för att kolla på A-lagets match mot Järfälla.. Dmitri var tyvärr sjuk så han lirade inte.. På kvällen mötte jag upp underbaraste Linn och Nathalie och hade mysmiddag med dem! Vaknade lite lätt trött imorse och begav mig till skolan och har tillbringat dagen där och nu har jag precis beställt kurslitteraturen, tur att jag bara går en kurs för fy tusiken vad dyrt det är!

Det är väl bara att tagga till inför ikväll, fys å is som alla andra dagar :)

Träningsvärk typ

Eller så är jag bara helt död.. Idag har vi haft två ispass å ett fyspass.. jobbigt som fan men faktiskt kul, andra ispasset gick helt okej så då ere ju alltid kul att köra :) Nu mår jag dock sådär, huvet som spökar. uscha

Vi har försökt att lära Megan lite svenska ord under dagen, haha.. ganska kul det där, hon har svårt att säga R,E,Å,Ä,Ö... men hon är duktig hon lär sig nog snart :D

Nej, inget vettigt nu.. tjipp

Snart börjar det

Snart drar skolan igång på heltid, kan bli kul.. Vi har ju klassrummen bredvid ekonomerna så det får man ju se som ett pluss. Så är ju alltid bäst att ha, en klass som är rolig så att man kan vara avslappnad under redovisningar å lektioner och snygga pojkar i klasserna bredvid. Precis som det var i Australien :)

Jag & Mathew.. Matt gick i min parallellklass så vi hade några lektioner tillsammans. :)


Träna

Nu ska jag snart upp till ishallen, lite lagom taggad.. Har blivit så ruskigt allergisk så har fått proppa i mig en massa medicin för att sluta nysa å få ögonen att sluta rinna men blir bara konstig av de där grejerna jag stoppar i mig, haha blir så jävla speedad.. kanske ska kolla vad dem innehåller.. ha ha  har iav varit hos läkaren idag och fått dem att skriva på lite papper så att jag får dispens för skiten.




Snart seriepremiär!! 1 månad kvar


lägg er inte i

Jag blir så jävla lack på folk som inte kan sköta sig själva. Varför lägga sig i mitt liv? Sluta prata, sluta sprida rykten. Undrar ni ngt är det väl bara att fråga? Är det avundsjuka som grundar sig i allt det här eller vad är grejen?

Nej vi är inte tillsammans. Ingen dissade ngn. Ja Jessica vet allt (tror ni själva att jag skulle gå bakom ryggen på en av mina bästa vänner?). Nej vi bråkar inte. Ja jag tycker om honom väldigt mkt som kompis!

Ngt mer som är oklart?! Annars kan ju folk lägga ner

Sjuk

Och så har man lyckats bli sjuk igen. Är fan hopplöst, vad gör jag för fel? Jag tror att jag kanske har fått en bihåleinflamation, sådär mindre kul. Ska iaf till skolan imorgon, känns inge vidare att missa såhär i början kommer nog bli sjukt jobbigt ändå. Men jag ser fram emot det, jag tror att jag kanske kommer att tycka det e kul och om jag inte gör det så får jag bita i det sura äpplet å bara köra.. för gjort är gjort :)

Sussa sött

Where do broken hearts go?

Sitter seriöst och bölar. Har gjort klart mitt första fotoalbum nu och jag klarar fan inte av att kolla på bilderna.. Ahmed ringde också, saknar honom! Jag vet ärligt inte vad jag ska göra, klarar jag av det här?

I miss you guys <3

hoho

Vad har hänt den senaste tiden? Jag åkte ut till ön i fredags å jobbade, Linn och Nattis har ju lämnat mig så fick sova själv i stugan vilket jag inte vågade så fick tvinga folk att sova med mig, haha. Va iaf chill i fredags, vi satt på pråmen å hade mys :)

I lördags kom ylvisens kompisar ut och vi hade bastuparty, mkt trevligt.. i söndags stängde vi å sen drog vi till norrtälje och hade chill, blev kanske ngn öl för mkt men vad gör det :) jag och kockis våldgästade sedan Chai och kocken kom på den underbara ideén att hämta en kastrull full med vatten när jag å Chai bad om större glas, bästa är dagen efter när jag frågade hur fan han tänkte när han tog en kastrull och man får svaraet "va? va det jag.. jag satt precis å funderade på varför ni hade ställt en kastrull full med vatten här.."

Vidare ner på stan å träffade Ali, Alex och Libby och lunchade på glaset :) Hem sova å sen träning.. lite lätt död

i tisdags var jag i stan med Olle och Norrland och sen var det träning i stora mossen.. igår blev jag sminkad av Norrland som går make up artist linje å sen var det träning.. och idag.. aa vad har jag gjort idag? Jag började skolan imorse, sjukt läskigt.. vad gör jag på universitetet lixom? och sen var jag hos Niklas som fixade min rygg, haha gjorde sjukt ont.. nu är det snart träning igen, hur det nu ska gå

hej träningsvärk

Nu måste jag få börja med att klaga lite för aj vad ont jag har. Är man verkligen såhär otränad?! jag har aldrig haft såhär ont i min kropp någonsin, det är fan sjukt. Två fyspass å ett ispass = döden. Har fan inte kunnat gå idag och ikväll är det dags igen, får ta å fly till ön i helgen så att jag kan vila upp mig igen om man nu kan säga att det är vila att springa runt där.

Jag har iaf varit duktig idag och börjat med mitt fotoalbum, men jag tror tyvärr inte att det kommer att räcka till alla bilder så måste köpa ett till. Jag får en klump i hjärtat när jag sitter å tittar på alla bilder, fan vilken lycka det var, ren och skär lycka! Jag träffade de mest underbara människorna och levde livet. Någon gång ska jag tillbaka när det blir vet jag inte men snart hoppas jag. <3


Igår var jag och klippte mig hos Fredrika som provjobbade på en salong på sturegatan och världens bästa Freddie fick jobbet! Så grattis igen vännen, det var du värd!!!

Lite tisdag

Vaknade upp ganska pigg imorse, konstigt tyckte jag eftersom att jag var och jobbade på Winnerbäck konserten igår och trodde att jag skulle vara död. Och vad ska man säga om den då? faktiskt ganska bra.. jag är verkligen inget stort fan av Winnerbäck men han gjorde det ruskigt bra. Och med det trevliga sällskapet som jag hade kunde ju inget gå fel, var väl sådär att städa efteråt och det var väl sådär att bli pussad på av ngn äcklig vakt. Men helheten av gårdagen var bra :)

Idag har jag och Micke fixat lite grejer, jag har bytt några saker och köpt lim. Jag fick ju ett fint fotoalbum i födelsedags present så nu ska jag klistra in alla mina Australien bilder :D wiho

Kvällen avslutades med säsongens första fys! ohhh shit.. jag dog, haha.. sjukt jobbigt men så jävla underbart!! nu är det äntligen igång :D imorgon är årets första is, tagga!

I'm better off on my own

I tried to be perfect, but nothing was worth it
I don't believe it makes me real
I thought it'd be easy, but no one believes me
I meant all the things that I said.


Dancing on my own

En till sommar är över och som vanligt har uppdateringen varit bedrövlig, men vad gör det?

Jag kan ärligt säga att jag har haft en av de bästa sommrarna i mitt liv. Så jävla underbar! Har jobbat på Högmarsö med världens bästa människor, lärt känna nya fantastiska individer, solat & badat, festat, umgåtts, haft bakismornar i sleepstugan, haft bastu fest, firat min födelsedag, ätit god mat, blivit sminkad till en anka, dansat mycket, hängt på pråmen, lekt kock, hängt i norrtan, skrattat, gråtit, hängt med kändisar som Mats Sundin Plexus Robert Aschberg Blossom Petter å lite fler.

Nej jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva. Det hela måste helt klart ha upplevts för att förstås. Jag får nästan en klump i magen när jag inser att det snart är helt över, nu måste jag vänta tills nästa sommar..

Tack alla, jag är lycklig när jag tänker tillbaka på sommaren!






RSS 2.0