Hockeyhelg.

Det bliv till att kliva upp tidigt i lördags för att fara till Stockholm å sen vidare till Linköping där vi lirade match! Matchen var riktigt jämn, de tog ledningen med 1-0 inan Rebban kviterade med en riktigt snygg straff och sen satte Kickan 1-2 med ett riktigt bra skott ifrån slottet. Tyvärr lyckades Linköping kvittera med 3 minuter kvar av matchen och det blev förlängning innan vi kunde vinna på straffar, Rebban och Brallan var det som båda två la riktigt bra straffar och med en storspelande Sara i mål vann vi alltså straffläggningen och fick med oss två sköna poäng ifrån Linköping!

Efter matchen åkte vi tillbaka till Sthlm och det blev en lugn kväll och uppladning inför söndagens match på hotellet. Igår mötte vi Segeltorp och gör en helt okej match, vi lyckades ta ledningen med 0-2, Rebban gjorde båda målen men sedan tog segeltorp över och gjorde 5-2 även om några mål var med hjälp av lite tur går det inte att bortse från att Segeltorp är ett riktigt bra lag. I slutet av matchen reducerade vi till 5-3 genom Kickan och så blev också slutresultatet. Mamma, Pappa och Även Johan var och kollade på matchen, vilket var roligt! Alltid kul att träffa mami å papi, och man blir ju alltid lika glad av att träffa Johan så det gjorde ju att den här helgen blev extra bra :)


En rolig tjej med bästaste laget! Nu är det spelledigt i två veckor innan vi tar emot Brynäs och Leksand på hemmaplan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0