Hockeyhelg

Såå skönt att få sova i sin egen säng! Åhh vad jag älskar den =)

Helgen har varit bra, mkt bra! Vi började i fredags med en bilresaa, jag Empa Maria och Leffe i en bil. Vi kom till Ö-vik och då var det bara att börja tagga inför Modo jr matchen, som tyvärr bara blev 0-0, vi var ganska sega efter bilresan. Efter matchen gick vi till skolan där vi sov och spelade spel, "gissa ordet" riktigt roligt hade vi, haha men det var ju vi som spelade, då kan det bara spåra! "Man kan ha det på mackan" eller vad säger du Frida? :D

Lördagen innebar uppstigning kl 6! Fy sablarns vad tidigt.. men det var bara tt stiga upp å bege sig till ishallen, dagens första match var mot Sundsvall och det blev seger för oss med 2-1, vi spelade inte jätte bra, men en seger är alltid en seger :) En skön start på dagen!

Andra matchen var mot Brynäs (riksserielag) och vi spelade faktiskt ganska bra men förlorade matchen med 2-0, om ngn hade sett våran uppvärmning i omklädningsrummet hade de nog börjat funderat över vaddet är för fel på oss, men roligt hade vi!

Tredje matchen mot Munksund slutade 3-2 till oss! Skönt med en till seger även om spelet inte var på topp den här matche heller. :)

Fjärde matchen, kl 20.30 mot Modo (riksserielag). Vi var riktigt trötta nu! Och det märktes på spelet. haha, vi spelade ändå helt okej med tanke på omständigeheterna, men förlorade me 6-1.

Söndag och det var en match som stog på schemat! Leksand (riksserielag) var motståndet och alla var laddade för en riktigt jämn match! Efter riktigt bra spel av oss blev det vinst med 2-1! Riktigt grymt gjort av oss brudar, och en riktigt skön seger!

Det innebar att vi kom 3: a i turneringen vilket vi var riktigt nöjda med! :)

Tack för helgen brudar! Lika grym som alltid :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0