<3
So many times I was alone and couldn't sleep
You left me drowning in the tears of memory
And ever since you've gone, I found it hard to breathe
'Cause there was so much that your heart just couldn't see

But I can breathe again, dream again
I'll be on the road again
Like it used to be the other day
Now I feel free again, so innocent
'Cause someone makes me whole again
For sure... I'll find another you,

Hemma

Ni sitter jag i Vallentuna.. för första gången det här lovet. Har bara varit på landet hitills.. så skönt, har jobbat tagit det lugnt, lirat fotboll, ridit och aa :)

Haha på lördag ska jag jobba bröllop.. kommer gå bra.. eller inte.. hahahaha

Nu funderar jag på om jag orkar att åka in till stan eller om jag ska ta det imorgon med Regina.. lutar ju mot att det blir imorgon, men som alla vet har vi två inge bra inflytande på varandra när det gäller shopping.. haha.. emn det blir nog as bra! :D

Sommar

Början av sommarlovet har varit mkt bra! :D
började med att åka till EM, mkt bra inramning.. sjukt coolt att vara där!!! dock var inte matchen den bästa.. kollade på ryssland-sverige...
En väldigt seg bilresa.. men det var mysigt.. (:

Annars har jag bara varit på landet.. jobbat lite, det var mkt trevligt!! ;)
nu fortsätter chillet på landet, och på tisdag ska jag och Regina på allsång.. :)

Första dagen

Idag är det första dagen av sommarlovet.. eller aa, det beror på hur man ser det.. måndag är den "riktiga" första dagen för helgen har man ju ändå ledigt...

Igår var jag på Åland och kollade på fotboll.. var kanske inte den bästa matchen jag sett.. hehe.. Djurgården var såå dåliga.. och med en massa byten blev matchen ganska rykig.. men men var väl trevligt ändå :)

Nu är det bara att tagga inför EM matchen... !

OOOOOOOOOOOJA!

Nu har vi sommarlov.. det är så efterlängtat... men helt sjukt, vi har inte gjort ngt iår.. ingenting.. iof sköönt.. men ändå.. nästa år kommer bli bra ! :D

Ha ett skönt sommarlov! (:

EM!

På måndag åker jag till EM.. det e helt sjuukt!! haha så jävla grymt det kommer att bli.. ska iof bara kolla på en match (ryssland - sverige) men ändå.. :D:D
Jag har inte riktigt fattat att jag ska dit tror ja.. men det kommer nog!! :D


Imorgon är en annan dag

Igår var det match.. faktist mkt positivt.. var mkt bättre spel av sverige än vad jag hade förväntat mig.. och mkt sämre av Grekland, vad höll dem på med ??
Jävligt skönt med vinst iaf!

Idag har vi haft mentorsdag.. vi skulle till skansen.. men så blev det inte.. vi åkte in till Hummlan, å sen vidare till Armemuseét.. inte jätte kul, men jag och Regina fick iaf se när dom gick "högvakt" eller vad det kallas.. och det var kul, spec när vi tänkte sno flaggan, men det blev aldrig av.. lite synd :P
Sen åkte jag och Regina vidare till t-centralen och gick därifrån till lite olika butiker.. Det var rooligt, men vi har dåligt inflytande på varandra.. vi bara köper en massa saker.. haha.. men det e väl iof trevligt.. :)
Jag köpte en tröja, en kjol, en klocka å lite sånt, och det är ju alltid mys :D

Sen har jag varit på fys.. det va spel idag så va ganska chill.. jag gjorde de snyggaste målen som vanligt, men man kan väl inte vänta sig så mkt annat ? ;) haha

Åhh imorgon är det middag här.. det ska bli mys!! :D

Hockey

Idag har jag en sånhär dag som man har ibland då man saknar isen.. vi hade match i söndags, och det var så sjukt kul.. jag antar att det var för att vi inte har spelat på sålänge, då blir det ju alltid roligare.. och så vann vi med 7-0 mot ett lag som vi tidigare har varit ganska jämna som.. vilket betyder att vi kanske har utvecklats? det e ju mys :)
visst det är ganska skönt att det inte är is just nu.. man skulle ju tröttna om man var på is hela året.. haha men jag är heldre på is än är på fys.. idag har vi intervaller, och det är låångt ifrån roligt.. men men det behövs väl också.

Undra hur jag skulle klara mig utan hockey.. som sagt kan jag må sämst av hockeyn.. eller ne det är inte hockeyn som får mig att må dåligt då.. det är alla personer runt om, när dom ska börja tjata på en.. vad har ledare och typ lagledare för rätt att läga sig i mitt privatliv?! usch nej.. jag blir sur när jag tänker på det.. i höstas bestämde jag mig för att lägga av med hockeyn på grund av dem.. ledarna och föräldrarna.. på grund av deras tjat.. som tur var hade jag icke hockeyrelaterade vänner som fanns där för mig och pratade mig till rätta.. vad hade jag gjort annars..? jag hade nog itne gjort nånting.. suttit hemma och stirrat in i väggen lr ngt..
Nej, om alla bara skulle sköta sig själva skulle det vara mkt bättre.. så hoppas på att kommande säsong blir så.. ja menar, om folk säger till mig varje dag att jag inte tycker det är kul är det såklart att jag tillslut komemr att tro på dom.. så var det i höstas, jag tyckte det var jätte roligt men fick hela tiden höra av ledare m.m. att jag inte tyckte att det var kul.. så jag började tro på dem.. illa illa..


men men.. nog om tråkigheter... som det är nu är iaf hockey det bästa.. och så hoppas jag att det förblir ! :)


Namnet

Jag har fått väldigt många frågor om varför jag heter "Nummer20", svaret är ganska enkelt.. nästan allt jag prövade med var upptaget.. och jag har nummer 20 i hockey, och hade det i fotboll med.. så där har ni svaret :)

Skolaaan

Är i skolan nu.. så jävla värdelöst.. hela dagen går ut på att prata betyg.. betyg som man endå inte kan påverka nu.. så sjukt segt.. nu sitter jag och väntar på klassrådet.. bara 1 timme kvar nu..

Idag är det sol.. men ryktas om att det ska regna hela veckan?! inte helt okej... Kommer säkert inte va så här bra väder på hela sommaren.. och vad gjorde man när det bra vädret faktist fanns.. jo då satt man inne i en skola.. ofta!

 

oaoa ja vi e jätte goa!

Haha vad har nu livet haft att erbjuda?
jo nu ere som så att både Hersby och VRG Jarlaplan har tagit studenten så det är vad jag har gjort de senaste dagarna..
I torsdags begav jag mig ut till Lidingö och gratta alla där, vi åkte självklart flak.. in till stan å så badade vi i fontänen vid karlaplan.. tillbaka ut på ön igen å sen hem till linda, en välbehövlig dusch.. och sen började gästerna att trilla in.. mkt trevligt folk och mkt god champange, sånt gillar vi.
Vidare till Vallentuna och hem till Kyllenbäck då Malin tog studenten.. var dock inte där så länge eftersom att jag var ganska sliten...

Igår var det in till stan som var grejen.. VRG sprang ut och eftersom att det går så många trevliga  saker där var det bara att infinna sig på plats.. Hoppade sedan på Jossans flak, och det blev en liknande tur som dagen innan.. sergelstorg, stureplan och så bad i karlaplansfontänen. Sen åkte vi hem till Jossan, tog en dusch och så kom gästerna.. lika trevligt som i torsdags..
Sen åkte jag hem till min kusin då hennes sambo har (ska?) fyllt/fylla år.. så dom hade en liten fest, jag och syster åkte dock hem ganska tidigt eftersom att ngn knappt kunde stå upp.. haha, var så jävla trött...

Nu är det bara 1 år kvar tills det är min tur.. haha :D

Den här dagen har tillbringats i solen, och i täby.. var tvungen att fixa en present till pappsen som fyller år imorgon.. (:

OCH IDAG BÖRJAR EM!!!!!!!!!!!!! SJUKT BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag saknar dig...

Du var bäst.. min absolut bästa vän... vad hände?... jag vet inte ens det... faan, jag saknar dig...
jag kommer aldrig att glömma alla våra samtal.. det var så underbart att ha dig... alla nätter som vi har legat å pratat i telefon, jag kunde verkligen berätta allt för dig.. du fanns alltid där för en.. du var den enda jag behövde.. med dig löste sig allt...
Jag vet att allt inte kan bli som förut.. men jag hoppas att vi kan bli vänner igen....



Jag saknar det vi hade.. och jag saknar det vi sa... du var som en sol som dök upp på himmlen..
Det vi var, det vi sa till varandra.. Ta en dag i taget och vandra tillsammans..
Ingen annan kan ge en sån härlig känsla och räddslan finns att aldrig hitta ngn lika fin igen.
Har tårar på kinden.. vill hem till min trygga atmosfär där jag kan glömma att du har lämnat min värld.. 
 Var är du min vän?! 

Jag saknar dig på dagen.. Jag saknar dig på natten.. Jag saknar det vi hade.. och Jag saknar det vi sa..

Livet är inte slut, det har precis börjat.

Bara för att man tar studenten slutar inte livet.. det är ju bara början.. början på ngt nytt!
Visst jag kan förstå er.. den här trygeheten man har haft.. ja menar man har gått i skolan i nästan hela sitt liv, det är ngt man kan.. en rutin man är van vid.. man går dit och umgås med alla sina kompisar.. och det är såklart man kommer att sakna  det.. men jag tror att man kommer att ha kvar de kompisarna man umgås mest med, och de andra kommer ju att ersättas med nya.. man börjar plugga eller jobba och på det sättet kommer man att få en massa nya vänner... så varför ska man då deppa över att man inte kommer att träffa de andra varje dag igen... är det ngn man vill umgås med så gör man det ju även på fritiden. :)

Jag har ett år kvar till studenten nu.. och det känns sjukt... klart jag också kommer att sakna skolan.. men jag ser fram emot nästa år.. och jag ser fram emot alla möjligheter man kommer att ha när man tagit studenten.. såklart man kommer ha panik över vad man ska välja.. men samtidigt, varför inte bara ta det lugnt och njuta av stunden?! om man bara tar det lugnt och inte stressar tror jag att man kommer att hitta det man  vill göra med livet och det är ju det viktigaste.. att hitta ngt man trivs med :)

Söndag

Igår var det mycket trevligt.. var på fest hos Bergholtz.. Victoria tar studenten på fredag och de hade valt att ha en fest igår för släkt och vänner.. Sjukt kul att träffa alla tjejer igen :) vi hade en mycket trevlig middag och jag tror helt klart vårat bord skrattade högst på alla talen.. cola light och sällskapsspel... vad mer kan man säga ? haha... hela kvällen var enormt lyckad.. underbar :)

Den här veckan är det ganska mycket på gång.. ska göra klart engelskan och naturkunskapen/geografin... imorgon har vi lagmöte.. på tisdag ska jag försöka va me Victoria när hon träffar min kusin och sen ska jag springa vårruset.. på onsdag ere träning.. på torsdag tar lidingö studenten, så då är det först till skolgården, sen hem till linda och sen till gabbi.. sen ska jag hem till vallentuna och till malin då hon också tar studenten.. sen är det skavlöten med klassen.. på fredag är det snabbt hem och sen vidare.. viktor rydberg tar studenten så det blir skolgården då också.. sen ska jag hem till jossan... och sen ska jag vidare till min kusin då hennes sambo har fyllt år så det är fest :)
annars är det nog inte så mkt.. hehe.. :)


RSS 2.0