Nå, vad tycker ni?


Söndag

Jag som trodde att söndagar var gjorda för att vila.. tji fick jag, för idag har jag gjort allt annat än att vila!

Jag startade dagen med att köra Charlotte till arlanda, sen åkte jag till danderydsvallen för att träna mina små söta ungar i hockeyskolan! Efter det åkte jag hem, och sen bar det iväg med pappa till väsby för att hämta nya bilen! Hem igen efter det, ut med hundarna och sen var det bara att åka till arlanda igen för att hämta mamma och mormor som kom ifrån Spanien.. Hem ett litet tag och sen upp till ishallen för träning.. suck å pust å aa någonting.

Jag tröstar mig med att jag har ett fint plåster på lillfingret.. Skar mig på träningen så fick ett fint lejonkungen plåster.. tack Michan! :) haha

Åh juste, jag köpte ett par skor idag också.. det tycker jag att jag var värd! :)

happ

Taxi Johansson fortsätter.. nu blire till Arlanda (för andra gången idag..) hörs sen, tjipp

Åhh

Kolla vilken fin bild på mig och Jessica <3


Game

Nu ska jag börja packa mina grejer å så.. ska hämta sakerna uppe i ishallen å sen hämta Linn så måste åka sjukt tidigt=P haha Idag är det iaf game borta mot Almtuna :)
Snart är det kval, men fick veta idag att Västerås dragit sig ur, lite tråkigt.. hoppas att det kommer ngn lösning :) Kul med kval ju!


Fredag

Sitter och pluggar matte.. SÅ JÄVLA TRÅKIGT!! har iaf lärt mig lite om derivata nu. syster fick agera lärare igår.. så får det bli i fort också, för jag fattar noll.. verkligen noll! haha...



Har tagit en paus med lite te :)


Goott!

Jag blir mobbad just nu.. men va faaan, det e gott :D


Den där tisdagen..

Hahaha jag döör.. våran tisdag var så jävla bra.. här kommer lite cencurerade citat!

L= Linn
S= Sophie
J= Jäff
JM= Jennifer
F= Fredrik
A= Alla

L-Får jag bara äta pannkakor?!
J- Nej!
L-Hej här var det surt, mitt liv är surt.


JM-Du linn ska inte du ta på dig lite kläder nu?!
L-jag har fan underställ

S-om du säger att folk är ute å smäller raketer måste du säga att fler folk är ute och smäller raketer.. jag slängde ju ner.. asså mig i backen här.. och så var det jävla grannar till norskar.
J- Nej Danskar
S- ahh men det e samma sak..

L-jävla ps man fick alltså..
A-HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA

S-Du börjar strippa också..
J- ah vänta bara, eh du mina kallingar?
S-dom har jag på mig..

S-Jag lovade marcus att vi skulle komma ikväll..
A-vem e marcus?
S-det e Bartendern..
L-NEJ HAN VILL INTE JAG KOMMA TILL..

L-Jag vill komma till denice
A- jag pratade med henne fan 2 sekunder sen.. hon sa att vi skulle komma! .. MEN JAG VET INTE VEM DENICE E.

STEVEN!!

A-vart ska ni efter det här då?!
S&L DENICE!!
S- men jag vet inte vem det e.. Ska ni följa med?

L-jag känner verkligen hur full jag är

J-Vad är klockan? 9.. åh fan..
L-jag vet inte ens hur länge vi har hållt på..
J-sen kl 3!
S-Nej för helvete.. jag beställde min första cider 15.22.. och du beställde din första ca 20 min efter..

F-Sophie hoppa ner och gör faceplant..
S-okej (börjar röra på mig.)
J NEJ!!!
S-(hoppar tillbaka) nej, fick inte.


L-Jag ska på fest, jag kan fan inte ha mjukisbyxor på mig.. det fattar ju tom Jäff.

S-nu fick jag 3 meddelanden... kommer vi?!
A-JAA! till vem? denice??
S-jag vet inte.. jag fick bara ett sms..
Det ringer, frågan e linn, ska jag svara?

Jag svarar och pratar på..

Vi e välkommna, det gillar vi.
A-till vem?!
S-det vet jag inte.. jo men det e såklart att vi kommer, ja vi kommer.. vart bor ni då?  821 kan ni komma ihåg det?!!!
L-nej men det var 301.. vem fan.. vem e 821 fråga vem det är..
S-FÅR JAG BARA FRÅGA VEM DU ÄR?! aha är det Denice nu, jamen vi kommer



Oslagbart.

jag dör.

Jag gör det seriöst nu tror jag, jag dör av skratt.. Har fått filmerna ifrån tisdagen i fjällen.. måste skriva upp lite citat sen, om jag orkar.. det är det fan värt för filmerna får ni inte se. Vad gjorde vi?! haha shit asså.. så jävla roliga

You could be a sweet dream or a beautiful nightmare, Either way I, don't wanna wake up from you

Every night I rush to my bed
With hopes that maybe I’ll get a chance to see you
When i close my eyes
I’m going out of my head
Lost in a fairytale
Can you hold my hands and be my guide


Maaaat

Lagar mat, gott.. haha, kom precis hem ifrån läkaren.. SHIT vad lång tid det tog.. jag kom dit lite innan 8 i tron om att de öppnar 8 som de alltid har gjort (under 2009...) men nej, nu har de öppet mellan halv 9 å halv 10.. så fick först vänta i 40 min, sen hade jag nummer 2 så tänkte att det inte skulle ta så lång tid, tji fick jag.. 1 timme senare var det min tur så vid halv 10 kom jag inte till läkaren. Och efter det skulle jag till labbet å ta prover.. Det gick iaf bra, och nu har jag fått medicin.. men jag får inte dricka alkohol och de avrådde mig från att köra bil.. haha hur fan ska det gå?! jag måste ju köra till alla träningar, så det får va :)


haha



Jag tror att han föll för mig..... ;)


Fre, lörd, sön

Helg alltså!! :D
Är fortfarande sjuk, det är segt.. man bli så jäkla slö i kroppen, åker typ två skär och sen är jag helt död.. :/ Får inte sova mkt heller eftersom att jag bara hostar.. inge kul!

Ifredags var jag iaf med Regina och Fredrika.. Vi började (tro det eller ej) i ishallen och kollade på ormstas A-lag som hade match.. efter det åkte vi för att hyra film, sommaren med göran var vad vi ville se.. den fanns dock inte i centrum, så vi åkte till kragsta, den fanns inte där heller så vi åkte till täby.. hittade den inte där heller så försökte på ica stop, men icke sa nicke.. det fick tillslut bli en annan film.. men det var mysigt :)

Igår var jag först på träning, det var ganska chill om man ser till veckan som har varit.. Efter träningen var jag lite på hockeyskolan och sen åkte jag hem å fixade lite innan jag åkte till Enebyberg och serverade.. Vi serverade med laget på en 60-års fest vilket var trevligt.. Det var samma band som spelade förra gången vi jobbade där, så det var kul å träffa dem igen.. riktigt duktiga är dem!! :)  Fick även veta att jag och hon som hade festens son lekte med varandra när vi var små.. tänk vad världen är liten (och skjortan med!).
Lite dans och lite sång. Sen vare tack och hej och jag åkte för att hämta Pappa och Mamma som var på middag i Djursholm.. Fick en lite luddig vägbeskrivning av pappa, åkte lite fel och sen stod jag fast i en backe.. haha, Mamma och Pappa fick komma dit (var bara ngn minut ifrån där dem var) och så fick vi knuffa på bilen, ett jäkla fyspass! hahhah Inte pecis vad man vill göra kl 2 en lördags natt :)

Nu har jag precis kommit hem ifrån hockeyskolan, så ska duscha innan jag ska iväg till familjen Lyfors =)

blääääääää

det e så kul å hosta.. verkligen, älskar det!!! ska snart upp.. ngn idé å sova?

<3



 

Myströjan e på, nu blire film med Regina & Fredrika <3


usch

Nu sitter jag här igen med rödgråtna ögon.. kan inte hjälpa det men tårarna vill inte sluta rinna.. Johanna gav mig länkarna till Linus systrars bloggar.. och aa, jag vet inte vad jag ska säga.. jag kan inte förstå hur man orkar när man förlorat ett syskon..

Malin & Linda 


.  

Torsdag

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja.. känns faktiskt lite svårt att skriva efter förra inlägget.. Man blir så jäkla rörd när man läser Linus pappas blogg..

Idag startade iaf dagen inte bra.. Lillskiten sprang bort och jag å mamma fick åka runt i en halvtimme innan vi hittade honom, jag stannade bilen, hoppade ut och ropade på honom.. och vad tror ni att han gör? jo han vänder självklart om och springer åt det andra hållet.. Skithund! Aja, vi fick iaf tag på honom tillslut..

Annars har jag inte gjort så mycket idag.. har tränat, vi  hoppade lite grodhopp upp för läktaren, 500 st för att vara exakt.. och så vare is på det.. haha
Min hals e fortfarande DÖD, så om det inte har blivit bättre på måndag så kanske det får bli ett besök till farbror doktorn.. men det tror jag inte.. jag gillar inte doktorn!


Vila i frid

Det är så oerhört hemskt.. Så ung, det är inte rättvist. Jag lider verkligen med din familj, och med dina vänner.

Vila i frid

Linus Wååk 18 Januari 2010

Här kan ni läsa vad Linus pappa har skrivit om hans hemska måndag.




Det får mig ofrivilligt att tänka på den där hemska fredagen för 3½ år sedan. Alla känslor.. jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag saknar dig Filip, älskade älskade Filip! Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. 


Änglar

lite onsdag

Idag har jag tränat, och det var jobbigt. haha Skridskoåkning å så fys.. gjorde fysen ganska snabbt eftersom att jag var tvungen att åka hem och scanna in matteuppgifterna till min lärare.. självklart fungerade inte scannern.. så det får bli till att pappa tar med sig dem till jobbet imorgon..

Jag funderar på hur jag ska orka träna imorgon.. haha.. kommer jag att kunna röra mig ?=P

Träningsvärk typ

Yes, vi har spel ledigt frams till den 29.. Och det märks! Nu är det bara ben som gäller, ganska tungt faktiskt.. Idag hoppade vi upp för den där jäkla läktaren 60 gånger.. inte jätte kul, men det är väl bara å köra.. Har ju fortfarande en jävla hosta också, mindre kul.. fick en hostattack under isen och jag trodde att jag aldrig skulle bli av med den, hostade fram en grym huvudvärk och var inte sådär jätte taggad på att träna.. men som vanligt var det bara å köra.

GRATTIS på 18års dagen Maria!

Tisdag

Idag har jag nästan varit duktig.. har iaf fått iväg lite mail å så.. har även fört över pengar till micke och läst hans post :D haha

Folk kan planera in 19 och 21 mars i era kalendrar.. då spelar nämligen vi kval.. det kommer att bli nice :)

Nej, nu ska jag snart å träna.. tjipp

Heemma

Så sköönt.. ligger i sängen nu, fick sluta hela två timmar tidigare! Och fick ett trevligt telefonsamtal precis när jag skulle sätta mig på tunnelbanan, så det var som att få sällskap hela vägen hem =P 40 min kändes som typ 5 :D
Det var faktiskt riktigt trevligt att jobba idag.. fick jobba med bästaste Julie!! har inte träffat henne sen innan jul ju (den 19 för att vara exakt..) skulle ju träffat henne på juldan, men kom ju aldrig så långt som till white då jag fastnade på grodan, så det blev aldrig av.. Men idag fick jag iaf träffa henne :D Och Frida :D:D fick även jobba med en ny kille idag, Max.. även han mkt trevlig, så vi var en mysig liten kvartet som jobbade :D haha

Nej.. nu ska jag vara duktig och fixa saker jag borde ha fixat sen länge sen. pusshej

Hoho

Sitter och pluggar matte... och nej jag förstår ingenting.. haha

Sitter å kollar på poolen och är faktiskt riktigt sugen på å bada.. men det är så fruktansvärt kallt eftersom att värmen inte är på.. så det får vara :) Fick sms av micke imorse.. de har 30 grader varmt å sool.. inte rättvist..haha

Grattis Johanna! :) 16 år, börjar bli stor nu :D

Goodmorning sunshine

Sitter och dricker te.. jag har blivit beroende, ett antal koppar varje dag.. ja-a! :D Adde sitter bredvid, han leker med sin iphone som han fick igår.. Det verkar gå sådär för honom.. haha =P
Jag kom hem för ett tag sen, har ju varit på hockeyskola.. :) Var myspys, 13 st var där och alla åkte runt och skulle kramas och klänga som vanligt :D

Btw hade jag rätt om mitt nagellack.. Martin tyckte att det var fint, för första gången. Det är nice. Färgen är nice.

Igår åkte jag till Malin i järfälla, vi hängde på deras uteställe.. haha, jag var dock nykter eftersom att jag körde. Var riktigt kul att träffa Malin igen, har ju inte gjort det på väldigt länge och eftersom att hon åker till filippinerna snart igen så var vi ju tvugna att ses :) Jag satt och pratade med, ehm Peter? under kvällen, han var också nykter så vi kände att vi kunde föra en normal konversation. haha.. Han va dommare, hade tydligen dömt oss ngn gång i Almtuna.. knaas :)
Bästa citatet var iaf när jag och Malin sitter i bilen på väg hem..
Malin: Vad var det där för kille? :) (En annan dommare, haha)
Jag: Jadu han var full.

Haha, så jävla kul om man var med.. det behövdes lixom inte sägas så mkt mer (= Det var iof inte så, han var jätte trevlig, men är man själv helt nykter och pratar med en person som är väldigt full kan det bli lite halv drygt ibland =)

Hahahah och när jag kom hem (skulle precis svänga in på våran gata) kom det en stor räv springande, jagandes av en katt! haha, det var en lite sjuk syn.. jag var tvungen att följa efter lite å kolla.. haha.. (jag har fått förklarat för mig av Adde nu att han har sett på naturprogram att det är vanligt att rävar undviker katter eftersom att de klöser...) men hallå.. katter ska väl inte jaga rävar? =P

På tal om blond...




om dag vore natt

Nästan natt.. Det är iaf mörkt ute, men jag vet inte.. jag skulle nog säga kväll :)
Jag ligger och hostar.. jag hatar hosta.. Bara jag inte blir sjuk på riktigt, det har jag inte tid med..
Ikväll har jag varit i ishallen och kollat på ormsta, de förlorade med 6-3, mindre bra..

Jag vet inte riktigt vad jag vill just nu.. varför ska allting vara så svårt?


Every time I think of you,
I always catch my breath..

I hear your name in certain circles
And it always makes me smile


Haha vad skriver jag? en massa meningar som inte hänger ihop..



Lite Kroatien.. brun och blond, ja tack.


Fredag

Matten fortsätter att vara huvudmålet med mina dagar.. inte jätte kul, men det måste ju som sagt göras..

Tog paus mitt på dagen och tog ett varmt bubbelbad och la en ansiktsmask.. gryymt skönt! :D Sen målade jag naglarna också, det var på tiden.. haha, nu får vi se om Martin godkänner den här färgen.. han brukar inte tycka om färgerna som jag väljer, men den här tror jag att han kommer att gilla ;D

Ikväll blir det lugnt, jag ska nog upp till ishallen och kolla på Adde som ska göra comeback i hockeyn.. haha, sen blir det film och chill.. har relativt tidig träning imorgon så det kan vara ganska skönt. :D Vi ska köra benfys, hoppa läktarna.. mindre kul.. men det är ju bra träning så får väl inte klaga.. :)

Hahhaha.. när man har tråkigt är det ju alltid kul att läsa bloggar å andra sidor.. och de två bästa enligt mig är Tjuvlyssnat och Felsms mkt läsvärt typ.. :)

:D

Idag har jag varit hos Viktor och pluggat matte.. han skrattade åt mig för att jag var dålig.. inte snällt! haha Jag lärde mig iaf lite.. duktig jag =)

Vi kom in på en diskusion om Hamburgekedjor... Han påstår att Burger king är bäst, och jag påstår att MAX är bäst.. vad tycker ni?! visst är MAX bäst?! :D haha



hejhopp!

Nu är jag precis hemkommen ifrån donken.. Regina tyckte att vi skulle dit, och vad är jag för kompis om jag inte följer med? haha, mjukisbyxorna på å sen donken med bästis och chill.. kan man ha en bättre onsdag?! :D
Började bra, jag förstod inte vad han i kassan sa, Regina fick översätta sen gick hon och jag tror att han raggade på mig, jag var rädd!! haha
Vi var ju typ ensama så vi satt och fjantade oss och dansade, och pecis då kom Adde och Eddie, haha.. braa tajming :D

Nej, nu ska jag sova.. imorgon ska jag till Viktor och plugga matte =P hahaha

 

 


Hoockey..


trött (ovanligt..)

Igår blev det vinst mot gnaget med 8-0.. riktigt skönt att utklassa dem! (=

Idag har jag precis som igår pluggat matte hela dagen.. Jag förstår dock ingenting.. haha Väntar på att Adde ska komma hem nu så att han kan förklara lite.. på söndag har Linn sagt att hon ska hjälpa mig, å nästa vecka kommer ju Charlotte hem igen.. tur det, för det här skulle jag aldrig klara själv!!!

Förövrigt har jag (som alla andra) tröttnat på kylan.. kan ngn ge mig värme, typ nu!!!



45 Grader, ja tack :)


Okeeje

Jag tjatar.. men jag hatar det... jag verkligen hatar det!!!! Jag räknar två tal och sen har jag tröttnat... så SJUKT jävla tråkigt..  vem fan pluggar matte frivilligt?!?! Nej usch.

Ikväll är det game mot råttorna.. tagga

Jag saknar er

I miss you,
I miss your smile
and I still shed a tear
every once in a while
and even though it's different now
you're still here somehow
my heart won't let you go
and I need you to know
I miss you

I know your in a better place,
but I wish that I could see your face,
I know that your'e where you need to be
even though it's not here with me




Änglar.


wiihoo

Mätt i magen, uscha. haha Mamma bakade bullar idag, råkade bli några nu när jag kom hem, och sen hade jag ju fortfarande choklad kvar... inge bra, nu sprängs jag. haha
Jag har kommit på att jag är kär i kärleken. Mys va? haha.. Det är najst, när man bara går runt å ler.. man sprider lixom glädje till andra också då.. det är mys, just nu är allt mys :D haha

Förutom den där matten.. fan vad jag hatar matte.. jag verkligen, verkligen, VERKLIGEN hatar den. Så jävla tråkig...

tjooockis

Haha ligger och äter choklad :D Fick lite av coach igår, han tyckte jag behövde det! haha jaag med :D

Det blev vinst igår, 4-0.. mer behövs nog inte sägas, haha.. vi var inte jätte bra direkt =P

Juste, idag startade min mattekurs... blä

tröttmössa

Precis vaknat... tog en liten powernap =P haha.. imorse var det hockeyskola, var faktiskt ganska mysigt trots kylan;D
neej, snart game. pusshej


Kan inte sova

Så jag bjuder på en bild med förklaring =)



Hahahahhahahahahahhahahaha okej jag måste bara dö först.
Den här bilden togs efter att jag och Linn har varit ute och åkt skidor, ja i underställ bara! Det var måndag, det var afterski och vi var taggade.. Så vi körde på, hörde rykten om att det var kvällsåkning, åkte hem.. När vi kom hem kom vi på det där med kvällskidåkning och att det kunde vara kul, så vi sätter på oss pjäxor och sen sätter vi i fötterna i skidorna och glider ner till backen, i endast underställ... När vi kommer till första backen inser vi ju att liftarna faktiskt är stänga.. ehmm ojdå! Haha så vi börjar staka oss hemmåt.. Vi ska ju självklart ta "genvägen" genom skogen också, det var snö upp till midjan och vi fattade inte förens typ efter hälften av vägen att man faktiskt kan ta av sig skidorna... vi hade iaf kul, även om vi inte var så smarta :D

Ett vanligt upptåg i fjällen ;D


Hoppåhej

Ligger i min säng och väntar på maaat.. sjukt hungrig, haha..
Jag är fan sugen på utgång, men har game imorgon så ikväll är det bara till å tare lugnt å chilla här hemma =) Får ta å tagga tills på onsdag, då blire utgång med Regina och jag hoppas på att Carlsson och hans vänner också följer med :D


Hahahaha Stonse ser lite dragen ut =P


Wihihi

Haha lite lätt benfys + is senare.. DÖD.. hahahah kul med match imorgon :D jag är nöjd om jag kan stå upp... =P

Fredag

Imorse var det tidigt uppgång, orkade inte riktigt sminka mig så slängde bara på lite maskara och sen begav jag mig till jobbet.. Jobbat Arnoldshuset idag, var riktigt mysigt =) Angelica är så söt, höggravid är hon så hon springer runt där med sin bebismage :D

Hem å sen upp till träning, jag dog.. fan vad jobbigt det var!



-





I wanna know what love is!
I want you to show me!
I wanna feel what love is!
I know you can show me!


Duktigt.

Igår var jag och Charlotte uppe å kollade på hockey, tuna-väsby.. Tyvärr förlorade Vallentuna på straffar, 6-6 stog det efter full tid, 6-6 efter förlängning och 7-8 efter straffarna..

Idag vaknade jag av att folk kände för att sms-bomba mig.. Så det var bara att stiga upp, stog den och pratade med mamma en stund i köket och tillslut sa hon "aa, och grattis till mig då.." haha juste fan, hon fyller ju år idag.. haha hade jag visst glömt bort! =) Ibland är man inte smart...

:D

Jag vet iaf en som kommer att sova gott inatt :D haha

typ tråkigt.

Jag packar upp. typ. Haha så jävla tråkigt, jag blev klar med en väska och sen hamnade jag här med musik på högsta volym, borde fortsätta.. har ett par väskor kvar. .sen borde jag städa, men det får vänta va? aa..


inte tycka om

Har sån sjuk spännings huvudvärk! uscha.. är så jävla spänd i axlarna så att huvudet snart sprängs.. =/

jag vill.. fan, haha

Trääning

Nu är jag hemma ifrån träning.. blev ett nice ben pass på fysen och sen ett faktiskt roligt ispass! I slutet lirade vi 3 mot 3, helplan och mitt lite mer tävlingsinriktade jag kom fram.. haha jävlar, de sista 10 minuterna lös mina ögon svart typ.. jag är så jävla dålig förlorare.. så det var nog tur att vi satt sista målet och vann.. annars hade nog ngn eller ngt fått ta smällen =P

Jag har suttit och läst igenom mitt 2009.. tur att man har bloggen för man glömmer mycket! haha..


hoho

Alltså en ganska cencurerad resumé av fjällen.. vill ni höra allt så fråga på! haha

Träningen idag var jobbig! Har ju inte tränat på två veckor så det var niice.. först fys och sen is, nice att vara död efter träning :) Nu ligger jag här sjukt trött och kollar på RAW, Magnus Betner är så jävla rolig.. haha =)

Idag vaknade jag glaad :D:D gladgladglad

Okej, ett försök till en resumé :)

Förra söndagen körde pappa mig till Enköping där jag mötte upp Linn och Jeff och därifrån startade vi våran resa till fjällen! Jag hade ju aldrig träffat Jeff innan, men jag insåg väldigt snabbt att vi hade samma sjuka humor! haha, det blev mkt skratt påvägen upp =) När vi väl var uppe, fick vi stugan packade in allt, mötte upp de andra och sen drog alla till badhuset förutom jag och Linn som ist åkte pulka och lekte i snön, det var kul :D





På måndagen klev vi upp tidigt och begav oss ut i backen.. Min smarta vän Linn hade självklart glömt liftkortet (det insåg hon när vi stod i kön) så det var ju bara att åka hem och hämta det igen, haha.. men sen var vi igång igen och det blev ett par åk innan vi var tvugna att åka hem och värma oss! Vädret var jätte fint, blå himmel, vindstilla och sol.. men det var ca 20-25 minus på toppen, så det var ruskigt kallt! Efter en lunch hemma blev det mer skidåkning och sen hamnade vi på Afterskin :) Jag, Linn, Fredrik och Stonse och det blev en del kannor och hotshots! :D Jag och Linn blev vänner med bandet som spelade och fick deras skiva, haha.. och jag blev även vän med Marcus (bartendern) som var en mkt trevlig filur :) Vi var kvar tills efter stängning och sen åkte vi hem och åt, å efter det blev det strömavbrott i hela Idré, haha! Lite lätt segt.. men vi tände en massa ljus och efter en stund var elen tillbaka:) Då begav vi oss upp till Jeffs kompisar som hade en stuga typ 10 min ifrån oss och bastade, myspys :) Och sedan var det utgång, vi gick till utsikten och hade kul, bandet som lirade på afterskin spelade även nu och självklart var det Marcus som stod i baren :) Även här stannade vi tills de hade stängt och sen var det hem för att få lite sömn.

 Tisdag: Gick vi upp vid 8 lite trötta, men taggade för skidåkning. Vädret var lika bra som dagen innan och det var fortfarande sjukt kallt! Skidåkning för hela slanten och sen mötte vi upp Sofie och hennes kompis på afterskin.. de gick ganska tidigt för att de var otaggade så jag och Linn körde all in! Haha vi stod på varsit bord med varsin kanna i handen och dansade tills vi var de enda kvar på stället! Vi träffade även Denice, en sjukt härlig tjej=) Efter Afterskin gick vi hem till några och badade bubbelpool, ruskigt nice :D påväg hem hälsade vi på Carlsson och hans vänner som stod och lagade middag, de blev nog ganska förvånade när vi rammlade in där :D När vi kom hem runt 9 undrade alla våra kära vänner vart fan vi varit, men det gjorde inte så mkt.. Det blev mest en massa skratt åt mig och Linn som inte var helt med i matchen.. haha :D Vi fick mat i magen och nya kläder och sen gick vi hem till Denice, där vi bastade och festade hela natten lång :D Linn begav sig hem runt 2 och själv kom jag hem vid 07.50, haha! Det var ingen riktig idé att gå och lägga sig då, så det fick bli lite frulle å sen begav vi oss ut i backarna!

Onsdag: Alltså ut i backen ganska trött, men jag antar att det är så det ska vara! En skiddag i kallt underbart väder, en tupplur på dagen, mer skidåkning å sen var vi och hälsade på Jeff å hans vänner som körde afterski på Charlies.. haha de skrattade åt oss när vi kom.. konstigt va? haha sköna grabbar det där :) Sen blev det middag hemma och Bastu uppe hos Carlsson, vi satt där å chillade ett tag och det blev en liten återställare i form av Jäger och Öl = bäst i fjällen ;D och sen gick vi hem och sov :)

Torsdag: Ut i backen, åkte lite.. kom hem runt 1 och åkte sen med Jeff till idré by för att handla nyårs maten :)  Hem igen och börja med alla förberedelser, det var jag Jeff och Linn som hamnade i köket (och även Stonse som gjorde efterrätten) och vi gjorde skagentoast till förrätt och fläskfilé med klyftpotatis till varmrätt, sjukt gott :D En mycket trevlig middag blev det med många goda drinkar och sen begav vi oss upp till Carlsson och de andra och hade ett mycket trevligt nyår! Jag Linn och Jeff var de som var kvar till slutet och när vi tillslut kom hem dog vi av skratt, det stod stekpannor utanför huset, inne i huset såg det ut som ett bombnedslag och när vi kommer in i halen är det första vi ser en skylt där det står "varning isigt" fyllona som kommit hem tidigare än oss hade snott med sig den på vägen.. haha så jävla sjuka :D Jeff går in på toan och skriker att vi ska komma, då har Jennifer lyckats förstöra hela toan, haha det såg faan förjävligt ut=P SJUKT roligt :D



Fredag: vi vaknade upp väldigt trötta, men jag och Linn begav oss ut i backen iaf.. vi var dock inte ute så länge då det blåse som faan, stod man på toppen höll man på att blåsa omkull så det fick bli lite skidåkning och sen hemgång till värmen.. sen gick vi till pizzerian och åt! haha han som jobbade var sjukt rolig och snäll, så det var kanon =) Sedan gick vi till badhuset, då hängde även Jeff på och badade bubbelpool.. sjukt skönt, precis vad man behövde :) Efter det gick vi hem till Carlsson och dem igen och chillade, kollade på harry potter och drack öl, inte för att jag drack så mkt.. men det var nice :) Hem å äta glass BJ, och flumma runt.. (vi är loranga masarin och dartanjang) och sen gick vi och la oss.. :)

Lördag: och sista dagen.. Uppe relativ tidigt och ut i backarna! Chill med choklad på charlies och sen till ica för att inhandla chips och godis:D haha Hemma blev det mkt chill, packning och så spelade vi rapakalja kuul :) Vi kollade på harry potter också (och dreglade över Robert Pattinson) och svullade chips :D Det spårade lite framåt kvällen med vi hade kul. Bor man i dräggbyn får man vara ett drägg! haha

 

Söndag: Och hemgång :( Precis som ditvägen var det jag, Linn och Jeff i en bil.. haha vi hade kul :)

 

En vecka full av inpulsiva saker, skidåkning, festande å aa allt.. Har haft riktigt kul :) Även kul att få lära känna en massa nya roliga människor! Tack för en grym vecka


Hemma

Trött, så ni får veta allt imorgon =)



RSS 2.0