Djungelvrål!

Idag var jag trött, kanske lite för trött för mitt eget bästa.. Haha, jag åkte mest runt och flummade på isen och Kai skrattade åt mig, tror nog att han tyckte jag borde kört lite mer.. Men är man död så är man!

När jag kom hem gjorde jag en knäckemacka med keso och banan, så jäva gott!!!! :D Och nu ligger jag i sängen med en påse djungelvrål, mindre nyttigt men sjukt gott det med (=


Jag saknar dig, jag saknar oss
och ibland så känner jag din närhet
jag saknar dig, jag saknar oss
och ibland så ångrar jag vår kärlek



Faaan...


13.37

Igår hade vi träning.. Nästa 1½ timmes benfys, hopp och intervaller. Efter det var jag ganska död, men då hade vi isträning 1½ timme med skridskoåkning på slutet, hopp å hej, sen var jag dööd!
Snabbt heem och sen in till stan då Julie fyllde år, mötte upp dem på Smak och sen gick vi till Sture, myspys.. =)

en liten Julie fyller 21 idag!

Grattis Jullan! :D




grattis vännen!!

En bästaste vän har tagit körkort idag! Grattis Jessica :)






Wiiiie

En ny design, tack Tovsson =)

Ikväll har jag tränat, det var faktiskt ganska kul men nu är jag trött. Ovanligt va ?


Kaos

Mitt rum ser ut som, "ett bomb nedslag" som min mor så fint brukar uttrycka det... Det är iof lite bättre nu eftersom att jag håller på å städar.. Men det är ju så tråkigt! Just nu sorterar jag lite kläder, så ska väl slänga in lite till Charlotte å Cattis och hoppas på att dem vill ha det som jag inte vill/kan ha =)

Nej, nu ska jag göra en ny spel lista... Black Eyed Peas, Erik Hassle, Dead by April, Milow.. Och så lite svenska fvoriter såklart! :)


when you gonna live your life right?




I want to be the one to walk in the sun


22:22

Igår jobbade jag som sagt på Laies Night, var faktiskt ganska coolt.. drygt 2000 pers på middagen och nästan 11 000 på showen! Det är alltid kul när man träffar människor som man känner också.. Igår träffade jag Ida (hon har varit fotograf ute på ön på fredagarna) och sen satt Malin vid mitt bord som jag serverade (en hockey bekant), lite mys=)

Efter att jag jobbat klart begav jag mig till T-centralen där jag mötte Jessica och hennes vän Malin, senare kom även Regina =) Eftesom att det var löningshelg var det äckligt mycket folk ute, lite segt.. men är väl så det ska vara, haha...

Idag har jag sovit, och sovit och tränat.. Vet inte om jag är taggad inför säsongen, det känns så avslaget på ngt vis, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men det är ngt som saknas!



ska luggen behållas eller inte ?





26 september

Och jag ligger i sängen, nyduschad.. Sjukt skönt att duscha :D Jag insåg att jag inte behöver åka förns 12, så jag har en massa tid på mig!! =D

Igår var vi på premiären av Pilot, det var bara en snabbvisit men det var lite kul å se.. Tack snälla Fredrika som fixade in oss =) Efter det gick vi en snabbis till Grodan sergel, som hade premiär förra veckan, myspys..

Idag ska jag jobba.. Har INGENaning om vad jag ska vänta mig... Det är Ladies Night i globen.. En massa medelålders kvinnor som blir fulla och skriker efter Martin? eller... Får väl se, det kan bli kul =)

hopp å hej

Igår var en mysdag med kalaset, var jag och Micke som jobbade på Svenska filmbolaget, det vr typ 30 pers där så vi kunde chilla och sen sluta tidigt.. Så sen tog vi en promenad till t-centralen, härligt med frisk luft!

Idag har jag inte gjort någonting.. skulle städa rummet å så, men har inte haft ngn riktig ork så det får vara

helt seriöst

ligger i min säng nu, under mitt varma sköna täcke!! Ute spöregnar det, och jag måste gå om 20 min.. helt seriöst jag orkar inte! blää

=)

Hemma och nyduschad nu, sjukgymnastiken gick bra! haha

Nu ska jag göra mig iordning, sen ska jag till Kungsholmen å jobba.. inte jätte taggad.. men det är iaf pengar som är välbehövliga!

Är ganska nervös inför matchen ikväll.. Hoppas verkligen att det går våran väg!


trött

Precis när jag skulle sova igår kom jag på att jag ska till läkaren idag.. Ska till Annica och få ett knä program.. Så nu sitter jag och försöker vakna till liv innan jag ska pallra mig in till Sophiahemmet.. SJUKT trött!



onsdaaag

Nu är jag hemkommen ifrån Bromma.. Lite lätt trött, men det var kul å jobba iaf =) Var ett litet kalas för 750 personer i bromma center,  de håller på att bygga ut där så nu hade de fest för byggarbetare och annat folk som har anknytning till byggnaden..

Kul att de hittade helikoptern ifrån västberga rånet vid skavlöten.. det ligger tungt beväpnade poliser ute i skogarna ut mot oss nu (låg iaf tidigare) och gärningsmännen springer väl runt ngnstans här i trakten.. kuljul

Maaaat

Är gott, och välbehövligt! haha idag har jag dock slarvat lite med den delen och bara fikat en massa gånger med brownies och bullar, men det var väldigt gott!! :D

Jag och Regina var i täby på förmiddagen och jag köpte ett par arbetsbyxor, mkt bra.. Sen åkte vi hem till Regina och fixad mitt hår, hade en förskräcklig utväxt så den var det bara att fixa till lite :P Vi träffade Michael utanför täby och han utbrast "ni är ju fan som Bill och Bull, alltid när jag ser er är ni tillsammans" haha, så det kan gå.. Är man bästa vänner så är man =D

Vidare hem och sen till Enebyberg för att träna, jag var sjukt seg och hade träningsvärk.. haha Easton var iaf där å kollade (de är våra nya sponsorer) så idag fick vi våra hjälmar och handskar, mys! :D

Nej, nu ska jag nog sova lite.. ska till Bromma och jobba imorgon, kan bli jobbigt!

(Måste bara säga att det här är mitt 600 inlägg!... inte så kul, men får duga :P)

jahapp

Ibland kan man vakna upp med en tomhetskännsla, det känns lixom som att ngt saknas men man kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Idag är en sån dag, jag känner mig helt tom.


Ska snart till täby med Regina, hoppas på att det piggar upp lite =)


2008, vi skulle till Allsång och kolla på Magnus Uggla. Det regnade! usch, haha



inatt

är natten då min dator inte riktigt ville sammarbeta, han verkar lite gladare nu men från början ville han inte starta... Nej, nu ska han få vila och jag ska försöka att sova igen.. jag har svårt att somna

trött

Träningen ikväll var jobbig, jag dog typ. haha, och Coach klagade på att jag skjuter för högt, det kan bli så ibland.
Säsongen kan bli kul.. Den kan också bli helt totalt värdelös.. Det beror på hur det går, om jag kommer igång åå aa, bra eller dålig. Det är frågan

Åhh juste, jag och Regina ska flytta till skåne :D

imorse

Gick jag en promenad me mina vovvar och Regina, det var riktigt mysigt som vanligt :)
Annars har jag inte gjort så mkt, lagade mat åt mig och micke, gott.. ock ikväll ska jag träna, kan bli jobbigt..

Döööd

Igår åkte jag ut till ön, sjukt mysigt hade vi det.. Var bara jag och Ylva som jobbade :) Natten slutade med en massa roliga samtal, även om alla inte var så uppskattade! Kul hade vi iaf.. ;D 

Imorse tog jag ett morgondopp, typ 13 grader i vattnet... man vaknade iaf till liv! haha  

Å sen har jag tränat, nu är jag död.. tjipp

sivsson

Och jag tränade Dam2 + alla andra idag, vi var bra. Mkt bra! Jag måste säga att jag var grym när jag skulle lära Italienaren att skjuta. kul :D

Nu ska jag snörvla vidare å försöka att sova, ska ut till ön imorgon.


En bästaste vän som var duktig som tränare (här kanske lite ointreserad?) =P


inte riktigt som planerat

Ligger i sängen och snörvlar nu.. Har precis varit ute och gått med mina vovvsar, och Kenzo har lekt med Bella =)
Ikväll var planen att vi skulle till Grodan, men eftersom att både jag och Regina är sjuka, och jag och Jessica ska båda upp tidigt och jobba, imorgon är det Lidö som gäller för min del =)

Så ikväll blir det till att träna c och b tjejerna och sen kanske bio eller ngt annat mys :)

popcorn

är gott.. ruskigt gott...undrar om man kan förvandlas till ett popcorn, för då gör ja nog det snart... men jag e glad ändå

svin?

Haha jag kommer snart bli ett svin, det är iaf vad jag tror om det fortsätter såhär.. Jag är så nedrans förkyld, inte kul! Det är iaf ett litet pluss att jag e träningsledig idag så att jag kan ligga hemma och vila upp mig tills imorgon då ja ska ut med Regina och Jessica och förhoppningsvis Fredrika! :)

Igår var jag och Regina och hälsade på Jullan på Laroy, kul å träffa henne =D Å på lördag ska jag ut till ön och jobba, kan bli kul.

Bra eller dåligt...

Fick veta resultaten igår, de hittade inget.. Om det är bra eller dåligt vet jag inte - Jätte skönt att det inte var ngt, men man vill ju veta vad det är som gör ont. Man vill kunna göra ngt åt saken. Nu är det bara totalt jävla värdelöst!

Aja, får se vad som händer.. Ikväll är det iaf träning

Hockeyhelg

Såå skönt att få sova i sin egen säng! Åhh vad jag älskar den =)

Helgen har varit bra, mkt bra! Vi började i fredags med en bilresaa, jag Empa Maria och Leffe i en bil. Vi kom till Ö-vik och då var det bara att börja tagga inför Modo jr matchen, som tyvärr bara blev 0-0, vi var ganska sega efter bilresan. Efter matchen gick vi till skolan där vi sov och spelade spel, "gissa ordet" riktigt roligt hade vi, haha men det var ju vi som spelade, då kan det bara spåra! "Man kan ha det på mackan" eller vad säger du Frida? :D

Lördagen innebar uppstigning kl 6! Fy sablarns vad tidigt.. men det var bara tt stiga upp å bege sig till ishallen, dagens första match var mot Sundsvall och det blev seger för oss med 2-1, vi spelade inte jätte bra, men en seger är alltid en seger :) En skön start på dagen!

Andra matchen var mot Brynäs (riksserielag) och vi spelade faktiskt ganska bra men förlorade matchen med 2-0, om ngn hade sett våran uppvärmning i omklädningsrummet hade de nog börjat funderat över vaddet är för fel på oss, men roligt hade vi!

Tredje matchen mot Munksund slutade 3-2 till oss! Skönt med en till seger även om spelet inte var på topp den här matche heller. :)

Fjärde matchen, kl 20.30 mot Modo (riksserielag). Vi var riktigt trötta nu! Och det märktes på spelet. haha, vi spelade ändå helt okej med tanke på omständigeheterna, men förlorade me 6-1.

Söndag och det var en match som stog på schemat! Leksand (riksserielag) var motståndet och alla var laddade för en riktigt jämn match! Efter riktigt bra spel av oss blev det vinst med 2-1! Riktigt grymt gjort av oss brudar, och en riktigt skön seger!

Det innebar att vi kom 3: a i turneringen vilket vi var riktigt nöjda med! :)

Tack för helgen brudar! Lika grym som alltid :)

jätte trött

Hemma ifrån Ö-vik nu, trött som få! Och med väldigt bultande knän... Aja, tisdag får jag svaren.. är sjukt trött så skriver mer imorgon eller på tisdag! tjipp

sophie

Nu ska jag sova, kn vara en bra idë att starta helgen pigg iaf, när den är slut kommer jag att vara trött, trött, trött! haha

Idag har jag och Kenzo övat på att gå i trappen, så nu vågar han gå ner helt själv! lillskiten börjar bli stor ;D haha

Ses, eller a hörs på söndag om inte mobilen e framme innn.. tjipp

Donken å så

Igår när jag kom hem ifrån träningen ko mRegina på den underbara ideén att åka till donken, vilket vi självklart gjorde! haha gott XD Jag mobilbloggade när vi satt där, en finfin bild på Regina, men den verkar inte vilja vara med här eftersom att inlägget helt har försvunnit.. hmm

Idag skulle jag på utbilning med En man kort, men systemet var nere så den blev inställd.. lite segt eftersom att jag har planerat min dag efter den, men nu har jag iaf tid å packa.. Vi åker ju till Ö.vik imorgon och som vanligt har jag inte börjat packa, och vi ska lämna våra saker kl 6.. Får bli att jag slänger ner allt i sista stund som jag alltid gör! haha.. Sen måste man ju börja fixa så att allt e klart, ladda Ipoden, å kameran.. Fixa musiken å allt sådant!

Jag borde nog även städa rummet, men det är ju så fruktansvärt tråkigt!

Ajaa, får se vad som händer.. nu ska jag iaf leta mat, jag är hungrig! haha

090909

Ganska coolt ;D haha

tjipp

Idag har jag varit i täby. Blev en bus (brun utan sol, empa =P)  rikare, och även en rakhyvel (självklart för ben, de är bättre! haha) internt, så försök inte förstå :P. Vidare har jag bara legat i sängen. Eller, jag har lagat mat åt mig och Micke också..

Den 26 ska jag jobba på Ladies night i Globen, kan bli kul.

Ibland får man vara ledsen

Så är det bara.. Den 13 oktober är det 3 år sen, du är fortfarande lika älskad och saknad <3





Älskade Älskade Ängel <3



Tisdag

Det här med popcorn är en väldigt trevlig sak, iaf god. Och beroendeframkallande!
Jag sitter och lyssnar på spansk musik, haha jag fattar noll.. Jag skickade tillbaka Black eyed peas, och då var jag tvungen att lyssna på forever för att Jan lyssnar på det i omklädningsrummet. Men jag höll fast vid att I gotta feeling är mkt bättre, så nu ska de lyssna på den ist! haha, det är iaf vad jag tycker=D

Idag lagade jag pannkakor till mig och min bror till lunch, gott! Jag gillar pannkakor.. Sen åkte jag och tränade, vi prövade ut handskar och hjälmar. Mer hände nog inte, men vi provade klubbor också :)

Nu ska jag sussa, iaf snart.

soffs

Tycker inte alltid om att fundera, men ibland är det roligt.. Ibland är det även roligt att blicka tillbaka lite i bloggen och se vad jag har skrivit det kan tex se ut såhär jag kommer verkligen ihåg hur glad jag var när jag skrev det där.. haha, tänk hur fort det kan ändras ibland... 

Eller här, Gabbes lektioner var ju bäst! 

Ibland har det även varit lite ris...

Haha nej, det här skulle kunna bli hur många länkar som helst! Det är helt enkelt kul att tänka tillbaka :)   

En underbar resa

Jag sitter och kollar på bilderna ifrån Egypten.. åhh vad jag vill tillbaka!

Konsten att leka ego...








Jessica du är bäst! Glöm aldrig det :) <3


Match och utgång

Igår var det lördag.. Började dagen med att åka till enebyberg och hjälpa till på "bytardagen", det var ganska segt med va väl bra eftersom att vi får in pengar till laget :)

På kvällen spelade vi match mot Västerås, som har tagit en plats i Riksserien.. I första perren lirade vi ut dem totalt! Dem var riktigt dåliga faktiskt.. I andra spelade dem upp sig och vi gick väl ner oss lite, för att sammla krafter till 3 perren där vi återigen var det klart bättre laget! Matchen slutade 5-3 till oss, ett tecken på att vi faktiskt kanske borde ha gått upp?
Åh jag gjorde en asse å ett mål, annars gjorde jag nog inte mkt vettigt, gled mest runt =P

Jag kom hem och kastade mig i sängen med en massa choklad och vänner, myskväll tänkte jag men min vän Regina tänkte inte likadant utan hon ringde och sa att vi skulle ut, så det var bara att byta om snabbt och höra av sig till Jullan som jobbade på Laroy, snäll som hon är skrev hon upp oss på listan och vi begav oss in till stan och dansade lite, det var mys=) Tack Jullan, du är bäst! :D

Det blev en relativt tidig hemgång så var hemma vid halv 4, då kokade jag makaroner och la mig och kollade på vänner innan jag somnade som en stock! haha

Nu ska jag dö ett tag (folk tyckte inte att jag skulle sova imorse, utan de har ringt stup i kvarten.. så nu är jag trött =P)

En riktigt bra dag

Hejhopp!

Idag har jag jobbat på Clarion Sign, det var faktiskt riktigt kul! Och personerna jag jobbade med var riktigt trevliga :) Det var kul att träffa Leo också även om han värkade lite chokad över att se mig i köket, hehe.. Leo jobbar som kock på Aquavit, duktig han :)

Efter jobbet mötte jag upp Regina å så gick vi på bio och såg Beck, den var helt okej, mys med lite bilrace :D hahah, vi e inte helt normala :P Bion var myspys, alltid mys att umgås med bästisen :)

Och på hemvägen Mötte vi Jessica, Niclas, Johanna och Marcus - och nu är jag trött.. så tjipp

Har inte så mkt att säga...


Grodan

Idag var jag i stan och åt långlunch med min gudmor :) Vi gick till Grodan och åt en jätte god fiskgryta! Riktigt trevligt hade vi (=

Sen har jag johanna och maria varit på gymmet, alltid nice å tränaa..




Ångest som i beslutsångest.

Varför ska det alltid vara så svårt att bestämma sig? haha
Jag har kollat på språkresor till våren.. Jag har bara ett litet problem, jag har ingen aning om vart jag vill åka.. Eller jo en liten aning har jag ju faktiskt, men det finns så många olika alternativ!

Jag har Lyckats att få ner det till Några länder iaf:
Australien - Vart som
Kanada - Toronto
USA - Miami beach, New York eller Los Angeles

Vad tycker ni? :)


Nu funderar jag lite på när jag ska få tid över å hälsa på min kära vän Jennifer.. Den lilla filuren har ju flyttat till Kalmar (va iof ett tag sen:P) men det är ju iaf värt ett besök! haha.. Saknar ju faktiskt henne och hennes galna upptåg.. =)


Trött

Haha jag blev klar med halva rummet innan jag  tröttnade.. braa jobbat!

Imorgon ska jag jobba med Kalaset tror jag.. ska nog ta reda på lite info om det =P och så tror jag att jag ska jobba på Clarion Sign på fredag... Bra koll jag har! nej... haha Måste hinna gymma också, det får bli på morgonen eftersom att jag ska äta lunch med Min gudmor vid halv 12.. :)


Triss i ess

Jag har tråkigt. Städar rummet, duktigt va? Men nu kliar mina ögon, det är lite jobbigt. Och jag kan inte hitta min medicin, har typ aldrig använt den så vet inte vart jag har den! haha ibland är man inte allt för smart.

Jag borde rensa min garderob också, får inte plats med alla kläder.. men jag orkar inte det så jag vräker in allt i Charlotte å Cattis garderober ist! Smart lösning, jag vet :D

Nu fick jag mig en liten funder, hmm.. det kommer att bli intressant att se! Jag undrar faktiskt hur dem tänker i den frågan, vem de kommer att välja. Jag vet vem jag tycker!

jag just nu

Äpple e gott :D


tisdag

Idag träffade jag Emma, mkt mys! Vi handlade mat på ICA och gick hem här och gjorde kycklingsalad med en massa vitlökssås, mums! Sedan blev det en långlunch då vi hade ganska mkt att prata om, hehe var ju ett tag sen :) det var iaf myspys! Får vi göra om snart (=

Nu ikväll har jag tränat, först var det benstyrka på fysen vilket gick sämst eftersom att jag inte kunde böja på benen, körde några benböj och sen var knäna körda, har typ aldrig haft så ont.. det var ren smärta! Å efter fysen var det ett ispass med ganska mycket skridskoåkning som var sjukt jobbig. Så nu är det ganska skönt att ligga i sängen å bara ta det lugnt!


Jag är nog ganska splittrad just nu.. vet inte mkt av vad som händer, kan iof inte göra så mkt.. Bara vänta och se. Jag vet inte vad jag hoppas på. Självklart vill jag inte att de ska hitta ngt så att jag bara kan köra på, samtidigt vill jag ju att dem ska hitta ngt för jag vet inte hur länge till jag klarar av den här smärtan..
Jag kan bara vänta  och se...

tjupp

Sitter å väntar på att klockan ska bli mer så att jag kan bege mig till enebyberg och träna! Får se hur träningen går idag, hoppas iaf på att den går bättre än föregående dagar :)

Kan bjuda på lite bilder som Ida har tagit ute på ön.. :)


Lite bar



Lite vakter med Peter och Sigge



Lite ego på mig



Och lite mys med Madde och Emelie :)




Mer bilder hittar ni HÄR =)



RSS 2.0