Sol

För att jag älskar solen!!!! hoppas bara på att det är lika bra väder under allas studenter.. :)

idag orienterade vi.. det började kanske inte så bra, vi han typ inte börja innan det dök upp en orm.. skrikandes sprang jag ner å la mig på vägen och dog medans idrottsläraren kom springande och skrek "vad har hänt, vad har hänt?!".. jo det ska jag berätta, jag såg en orm.. det tog iof ett tag för mig att få fram ordet "orm", men när jag väl fått det så började hon skratta och sa "haha, jaha.. det var bara en liten orm.."  vadå bara en liten orm?! hur kan hon säga så.. ormen va iof liten, men ack så läskig.. usch...

Nu ska jag snart bege mig in till stan för att vara med på min kusins modevisning.. hon har studerat ngt med mode (vet inte exakt vad) och nu ska dom ha deras slutprojekt och det är alltså att ha en modevisning där de visar upp kläderna de sytt under året..
Ni som känner mig skrattar antagligen nu... ja menar, jag är 158 cm lång och är hockey spelare..(alltså ganska bredaxlad och aa, ganska stor om man gämför..) så vad har jag på en modevisning å göra..?! ... haha som sagt, det är ett skolprojekt och min kusin är faktist kortare än mig (hur det nu är möjligt..) , så jag ska nog klara mig..

usch

idag när jag var på väg hem ifrån tåget hände en lite märklig sak...
det var en gubbe som började prata med mig... han berättade om att han och hans fru hade skiljt sig och att han kände sig ensam.. jag tyckte lite synd om honom så jag lät honom gå bredvid mig å prata... men plötsligt började han bli lite läskig.. han berättade att han hade ett förhållande med en 19 åring.. (han var över 50)... och sen frå¨gade han om det var okej att han smekte sig själv medans han tittade på mig.(!). självklart sa jag nej vände mig om lite snabbt och plötsligt har han dragit fram den å frågar om inte jag kan kolla  på honom när han runkar.
Usch nej, jag sprang därifrån och var rädd.... äcklig gubbe, ja-a...


annars har jag varit i täby idag.. skulle kolla om det fanns en klänning på SALT som jag vill ha.. men självklart hade dom inte den så får åka in till stan endå.. lite segt...

imorgon ska jag orientera... kul! inte. ... jag är inte så bra på det måste jag nog erkänna... men men, det måste göras såå... ska väl överleva dagen i skogen imorgon...

Lördag

Hmm var en ganska intressant fredagskväll... vi började på Sofies fest i ekskogen för att sedan åka hem till Marcus.. och då kanske jag också ska nämna att vi var på tågperrongen i ekskogen ett bra tag eftersom att vi tog fel på tiden..  men Jag och Regina vet hur man roar sig.. så ett antal bilder senare kom tåget.. så det va mys..

Idag har jag verkligen itne gjort någonting... bara tagit det lugnt.. ganska skönt... å nu kollar jag på melodifestivalen... ganska tunt startfällt om jag får säga min åsikt.. finns några låtar som kan bli sommarplågor.. annars inte mkt..

Imorgon är det träning.. skönt att komma igång med den igen.. har ju haft ngn vecka borta eftersom att jag varit i kroatien... Så det ska bli chill...

Trött trött trött!!

Jag är sjukt trött.. jag vet inte riktigt varför, för jag har ju inte gjort ngt speciellt... men det kanske är just det som är grejen.. jag är van att röra på mig så mkt så när jag inte kör det blir jag typ en zoombie..
Ikväll ska Sofie ha fest.. iof trevligt, men jag är sjukt otaggad... har inte ens orkat bestämma kläder.. och jag har bara ngn timme på mig.. måste hinna äta å sminka mig å så också.. men men, det blir nog bra... har försökt fått me mig tvillingbror min också, får se hur det går med det projektet! :)

Imorgon är det melodifestivalen.. jag tycker att Charlotte är bra.. men det är väl antagligen bara för att jag är svensk och har vant mig vid låten? hehe.. inte vet jag.. framför tv lär jag iaf hamna... :)

Kroatien

Kom hem ifrån kroatien igår.. en underbar resa med väldigt trevliga människor. :)
även om inte vädret alltid var det bästa så hade jag faktist väldigt kul.. det var trevligt att träffa nya människor och att få umgås en hel vecka med emma. :)
veckan har bjudit på sol, bad, umgänge, och en massa glass.. haha.. det kan knappast bli bättre . ;)

I'm better off on my own



I tried to be perfect, but nothing was worth it
I don't believe it makes me real
I thought it'd be easy, but no one believes me
I meant all the things that I said.

Tisdag

Den här dagen har gått åt till att packa.. jag måste säga att jag e grymt dålig på att packa, så det kom som en lättnad när Thomas sa att jag kunde ta med så mkt jag ville.. haha, jag har med mig typ 10 klänningar, 5 kjolar, 4 shorts + en massa tröjor och linnen.. och jag ska vara borta 7 dagar... det e typ inte okej.. :P

Igår sprang vi milen på fysen.. var ganska skönt när det va över.. men idag kan jag typ inte gå, har som sagt problem med knäna så idag har jag hyffsat ont.. kan inte böja på knäna eller skjuta ifrån ordentligt när ja går.. men men det e väl smällar man får ta..

Nelly.se


Om någon skulle få för sig att vara snäll och köpa en ny bikini till mig, ska jag ge er lite inspiration ;)

www.nelly.se



524997-6     524997-3
     524997-2524997-5
 524997-4                                                                                        

Nostalgi

Underbara värme..
Idag har jag helt seriöst trott att jag haft sommarlov.. underbar värme och bara en massa slapp... underbart :)

Imorse kollade jag på filmen ifrån invigningen av World cup -96... Jag måste säga att jag var grym. (: , haha..
Det är igentligen ganska coolt om man tänker efter.. ett fullsatt Globen, och jag menar det sändes ju i väldigt många olika länder (USA, Canada, Tyskland, Finland m.m.) så jag kan igentligen påstå att jag e tv kändis? haha.. för det första var jag ju faktist med på själva invigningen, när vi åkte runt på isen, och jag blev faktist inzoomad på jumbotronen flera gånger, och sen lämmnade jag pucken till huvuddommaren i invigningsmatchen (sverige - tyskland).. vilket innebär att jag var på isen samtidigt som Foppa & Sudden m.m... lr aa hela svenska och hela tyska laget..

Det var mina 15 minuter i rampljuset... haha :)

Sol :D

Det här är underbart! jag sitter ute i solen å bara tar det lugnt.. (: , har även hunnit bli klar med min och Reginas företagseknomi & engelska arbete.. underbart :)

Annars har dagen bjudit på skola.. jag och Regina var riktigt duktiga och gjorde klart det som behövdes.. det var inte många som trode. :)
annars har jag nog varit ganska jobbig idag.. haha, blev ganska sent efter derbyt igår eftersom att pappi skulle fixa med en massa saker..
Åh derbyt.. djurgårdens första förlust.. finns inte så mkt att säga..
och vad man kollade på.. ska inte nämnas ?

Idag är det ingen fys.. lite tråkigt, men välbehövligt... kroppen säger ett ganska stort nej just nu...

Måndag

Och så va det en ny vecka och bara 9 dagar kvar tills kroatien... det e mys :)
Igår var jag i Sundsvall.. blev bara 0-0 men Djurgården är iaf fortfarande obesegrade.. men faan va svårt det ska va att göra mål.. inte bra...

nu e jag heelt totalt död.. kom precis hem ifrån ett spinningpass.. åh jag cyklade hem ifrån ip, ganska bra jobb.. :D .. + att jag gymmade tidigare idag.. så nu ere vila innan nästa pass imorgon.. hehe..

annars händer det inte så mkt.. jag och Regina äcklades av maten idag och gick å köpte salad och satte oss i solen och myste lite.. det va trevligt. :)

Lördag

Nu ligger jag i min kära broders säng, helt död och kollar på så ska det låta.. Idag hade vi is å sen fys.. åh jag får nog hålla med pappa om att vi tränar hela tiden.. men det e väl så det ska va ? :)

Igår hade vi middag här.. det var trevligt.. lite spontant å vilt.. haha... det e väl bara sånt man kan vänta sig av oss ? :D haha

ikväll ska jag va hemma med mina vovvsar så hoppas på att ngn kommer hit och håller mig sällskap, annars blir det lite trååkigt...



Något som inte är så kul e att två stycken har blivit mördade här i vallentuna.. dom hittades i ett industriområde, precis där Emelie bor.. lite läskigt... och att ingen vet vilka det är e inte heller så kul..
får följa det via aftonbladet oh se vad som händer.. och vilka det e.. än så har de ju inte identifierat kropparna.. :S

"e du nöjd eller?"

Igår va det valborg.. jag håller nog fast vid att jag tycker att valborg är sjukt överskattat.. visst är det trevligt och träffas å äta middag och så.. men det kan man väl göra även om det inte e valborg? nej det e bara ett tillfälle att få dricka..
jag tillbringade iaf min valborg med en middag hemma hos emma, och sen lite chill hemma hos simon.. åh aa det va mysigt.. lite tråkigt bara att jag inte fick umgås mer med emma. men vi har snart en hel vecka tillsammans, så det e underbart.. ist hängde jag hela kvällen, okej inte hela.. men nästan.. men Regina. :D , underbart! :D haha

den här dagen startade med ett fyspass.. lite löpning och lite styrka.. det va faktist ganska skönt att komma igång även fast jag var sjukt  trött.. tyvärr pajjade mina knän igen.. men det e väl smällar man får ta..

Alice har blivit sjuk, så middagen imorgon e flyttat hem hit.. hmm, lite smått panik med tanke på att jag måste städa och köpa mat imorgon då.. å det e inte direkt vad jag hade planerat.. men det blir nog bra.. :)

Jag har saknat dig.. eller aa jag saknar dig.. idag va första gången du prata med mig på typ 1 år.. det e hemskt.. jag saknar verkligen det vi hade.. du var min bästa vän.. jag vet att det aldrig kommer att bli som förut... men jag hoppas på att vi iaf kan bli vänner igen...


RSS 2.0