in the bus

sitter i bussen på g till Leksand nu! bra tagg på folket.. nu är det bara 3 pinnar som gäller! börjar även bli klar med min uppgift till Fant, känns bra. :)

Vi kör en gammal bild också.


Får jag vara arg?

Nu har jag en liten fundering.. Varför är det inte okej att vara på dåligt humör uppe i ishallen? Är det något som jag har skapat själv eller? Så fort jag inte skrattar 24/7 är jag sur alt. har jag tråkigt.. Men när jag har dåliga dagar, ska jag verkligen behöva klistra på ett smile bara för att slippa alla frågor? verkar faktiskt inte bättre.. hoppa skrika å skratta är tydligen något jag måste göra.
Haha någon som förstår vad jag menar?..

I want to fall in love with you again :)

Haha just nu är jag väldigt förkyld eller allergisk.. Har inte riktigt lärt mig att känna skillnad efter ehm 5 år? Nejdå, tror faktiskt det är lite av en blandning mår nog inte på topp + att mamma å pappa har dragit till spanien så det ligger ju damm å hundhår i hela huset.. haha
Imorse var jag uppe å körde ett träningspass med gymnasiet (saboterade ett träningspass..) haha.. jag va så jävla dålig! Stackars små pojkar som var tvungna att stå ut med mig :) Var iaf kul å få köra lite innan jag åkte till universitetet för en föreläsning..
Imorgon åker vi till Leksand, vilket innebär att det blir lite bussmys :) Ska se till å komma hem me 3 pinnar också! vore sjukt nice..

Bildregn...














Händelserik helg...

I fredags var det alltså begravning för Anders.. Den var väldigt fin! Men självklart sjukt jobbig.. det blev väldigt många tårar som fälldes.
På kvällen chillade vi här hemma.. Jag Norrland Maria å Ash.. Kollade på film, åt god mat och hade mys.. det behövdes!

Ilördags lirade vi match, förlust 2-1 mot Linköping efter sudden.. å på kvällen var jag hemma hos Eidenstens å kollade på film me Johanna och Norrland:) Å idag lirade vi match mot Segeltorp som gick sämst. Imorse var det även hockeyskola vilket var mys, så jävla söta ungar :) Kvällen avrundades me å leka lite på isen med småpojkarna, 3-3 och strippstraffar.. å sen en promenad med vovvarna och Sebastian =)

Jobbig dag...



May the road rise up to meet you, may the wind be ever at your back.
 May the sun shine warm upon your face and the rain fall softly on your fields.
 And until we meet again, May God hold you in the hollow of his hand.



Idag är en jobbig dag.. Ska snart bege mig till Huddinge för att ta ett sista farväl av Anders.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Idag går alla tankar till Anders!


Jag klarar ingenting, allt jag gör blir bara fel...

Har haft en mys helg nere i Skåne, mormor fyllde 80 så det firades :)  Kom hem idag och självklart åkte jag direkt upp till ishallen där vi lirade match mot vallentuna bj/aj typ.. gick ju sådär, haha.. nu på kvällen har jag gått på promenad med vovvarna och Sebastian vilket var mycket trevligt, insåg att jag pratar lite för mycket ibland.. haha kul att man kan inse det efter 20 år :)

Förövrigt funderade jag lite på det där idag, hur man kan vara så olik sig själv i olika situationer.. Min familj har alltid hackat på mig att jag är tyst, de har alltid sagt att jag varit stum.. Och alla mina kompisar, olika lag jag spelat i m.m. har haft en helt annan åsikt, jag har ALLTID fått höra att jag pratar för mycket.. alla skrattar åt mig i ishallen och frågar om jag kan vara tyst i en sekund.. Men jag antar att det är så, det jag inte säger hemma säger jag i ishallen :)



Jag saknar dig.

Hur får man ner tankar till ord?

Det här med bullar e ju faktiskt ruskigt gott, har gått å väntat på att mammas ska bli klara så när de första togs ut ur ugnen var jag snabbt framme å tog en.. haha

Det är typ kaos i mitt huvud, jag vill.. men jag vill inte. Ngn som förstår vad jag menar? Man vill ngt väldigt mkt, man längtar man hoppas.. Samtidigt vill man det inte alls, man bryr sig typ inte. Defust? kan tyckas.. det är det även för mig

.

Jag saknar dig, jag saknar oss
och ibland så känner jag din närhet
jag saknar dig, jag saknar oss
och ibland så ångrar jag vår kärlek


Världens bästa Martine <3

På Lone Pine med en söt liten rackare <3



En sjukt mysig helg i Sydney :)

Ett par dagar i Hervey Bay är bra för hälsan! njaa



<3


Only you

I miss you big times.


Tidigt ute?

Är man tidigt ute om man redan har hittat en ptent klänning till nyår? Tror att jag ska slå till i helgen, ja jo.. är faktiskt ganska säker på min sak :)

Igår var det skola å sen lite träning (som gick bra:D) och sen gick jag, Johanna och Norrland hem till Sebastian (som förövrigt bor gatan bakom mig?! haha whaat) där Tobbe var så blev det Saw, som enligt mig typ är världens bästa filmer.. Tror dock inte de övriga gillade dem så mkt.. men alla kan inte gilla allt.. haha.. juste, Erik kom dit också..

Kul när vi kommer dit och presenterar oss för Sebastians pappa å han säger "jamen dig har jag sett i ishallen.. det är du som alltid är sist va?!" haha.. De andra två garvade som fan.. han syftade på att jag var sist ut ur omklädningsrummet en gång när de skulle vara där efter.. De andra trodde han menade på isen, stämmer väl iof in ganska bra där också.

Imorgon ska jag skriva SAT provet, så önska mig lycka till eller ngt.

Mysdag

Igår var en riktigt mysdag.. Började hos läkaren (okej det var väl mindre kul) och sen begav jag mig in till stan och träffade Viktor.. Norrland kom senare dit och sen åkte vi och gjorde en sak jag har funderat på länge!! Wihihi nu är jag glad, haha :D

Hem en snabbis å sen till Hanna där Helene lagade god middag å så kollade vi på film :) Alltid lika mysigt <3 Dock tidig hemgång för min del eftersom att jag har 1000 saker att plugga :)

Nu ska jag snart till Universitetet, sådär mindre kul.. är iaf kul att träffa klasskompisarna.. känns riktigt kul att vi har fått så bra kontakt även om åldern skilljer sig åt radikalt :)

Middag och så..

Igår var jag och åt middag med finaste Julie :) Alltid lika mysigt, Jullan är verkligen en av världens underbaraste! Efter en trevlig middag bar det av till East, Ylvisen jobbade och jag fick äntligen träffa Sebastian! En riktigt bra kväll alltså :)

I helgen har vi lirat två matcher.. i lördags mötte vi Modo, kan väl inte säga så mkt om den matchen.. förlorade med 6-1 men det är väl bara att lyfta hatten för Modo, dom är sjukt bra! Men en förlust är alltid en förlust och självklart sved det...
Igår var det roligare, blev vinst mot Munksund med 3-2.. Jag fick leka i utvisningsbåset i 12 minuter så jag var sådär lagom glad. Blev iaf två assar ifrån min klubba vilket självklart känns bra. Jag kör en liten egoboost just nu å kollar in de olika ligorna på swehockey, alltså statistiken. Nu är det bara å köra :)


Det högsta är ej att aldrig falla. Det är att resa sig efter varje fall!


RSS 2.0