sophie

Va faan, jag ogillar starkt att tacka nej till jobb.. idag fick jag göra det igen, Matilda ringde för att kolla om allt var klart för torsdag (jag visste inte äns att jag skulle jobba på torsdag).. men eftersom att jag är sjuk kan jag inte jobba.. så jag fick säga nej.. uscha

sjuk, igen

Vaknade upp imorse med en hisklig huvudvärk, tog tempen å insåg att det bara var att somna om igen.. så den här dagen har tillbringats i sängen, med feber och hosta...
Varför blir jag sjuk så ofta nu för tiden? känns som att jag har feber m.m. varannan vecka, segt som fan!
nästa vecka åker vi ju till Finland så då måste jag vara frisk, och på onsdag är det NP och skiva... alltså inte läge och vara sjuk, blä!

nej.. nu ska jag upp å äta en till bulle som mamma har bakat =D

söndag

Idag hade vi träning i enebyberg, jag måste nog säga att den var lite bättre än igår, men ett stort minus är att jag håller p att bli sjuk, när jag kom hem var det bara att gå och lägga sig och sova lite och när jag vaknade hade jag lite feber.. uscha, nu börjar halsen att krångla också.. inte kul, får bara hoppas att det ger med sig för nästa vecka åker vi ju till Finland!

Just nu sitter jag och lyssnar på Måns,






Har iaf sovmorgon imorgon, mkt skönt!! sen ska jag till täby för att möta upp Jessica, myspys!

Seriösa?

Idag begav jag mig till Vallentuna ishall för att träna.. men vad märker jag när jag kommer dit?! jo juste att det inte var några där.. lilla jag har kollat fel och träningen är i själva verket i enebyberg ishall, se så fel det kan gå när man inte är uppmärksam!

Träningen var flumm, haha skojja inte! vi blev uppdelade i olika grupper för å köra teknik å jag och jessica var tillsammans, inte jätte seriösa men oj vad kul vi hade! haha där åkte vi runt å dribbla och hoppade som att vi gick på hockeyskolan (film kommer antagligen senare..) och jag skrattade så mycket att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, stefan tycktes dock inte roas av våra upptåg, men hey vad gör det?!
Den där sivan kan man ju undra vad hon gör ibland denna träningen satte hon sig på en låda med två klubbor på som stack ut och sa att hon hade vingar, haha vilken syn! den går nog inte att beskriva, den måste helt enkelt upplevas! haha
vidare hade vi straffturnering som jag vann! (Stefan jag väntar på mitt pris....), om jag får skryta nu la jag två as snygga straffar, haha inte ofta det händer för jag är sämst på det, och då menar jag verkligen sämst! hahaha...

Träningen avslutades med staffet, å inte vilken som helst utan en sån där när man ska slänga sig på ett bildäck, och jag lovar att jag garva, jag kunde inte stå raklång utan jag fick slänga mig på isen och tjippa efter andan.

Och Michan, det är min banan!!!!!!!!!!! hahahahahahahaha

Nej, träningen var rolig.. mkt rolig! mer sånt, okej kanske lite seriösare =P men över lag, flumm! något annat kan man iof inte räkna med, vi är som vi är men vi är glada endå :D

jo..

"At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes .. all you need is one."

Lördag

Nu har jag pecis vaknat till liv, ligger och kollar tv,, mys! =)
Gårdagen gick iaf bra, det var inte alls så svårt att fatservera som jag trodde och gästerna var trevliga så det var lugnt =)

Under fördrinken hade de en konståkare som åkte på sån där fejk is, var tydligen ngn ifrån stjärnor på is, jag har dock ingen koll på dem så vet inte vem det var :P vidare hade dem en magiker där som var duktig och kvällen avslutades med att teddybears spelade..

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. funderar på å träna.. men det är me b-tjejerna.. inte jätte givande... men vem vet kanske blir kul.. innan kanske det blir täby =)

väx upp!

Haha jag skrattar så jag nästan ligger på golvet.. jag fick för mig att kolla på bilder som jag hade här på inloggningen i skolan, och det var komiskt.. det är väldigt mkt cencur på många bilder men ngn kan jag bjuda på! :D

Jag och Natta för x antal år sen =)




"Armen i vinkel, blicken i skyn. Vodka och renat så var det menat! vårt mål alkohol sånt som inga killar tål, skål!



Vi låter resterande bilder vara. För allas skull! haha

Skola

Jag är klar! så jävla skönt (= haha!
Har skrivit klart mitt tal och mitt PM nu på morgonen, så nu är jag klar för Np i eftermiddag.. sköönt :D jag ska prata om engagemang i allmänhet och det känns faktist ganska bra =)
Det som suger är att vi har vikarie i svenska eftersom att Malin är sjukskriven, så jävla värdelöst! Det känns som att det här talet och hela Nationella inte betyder någonting eftersom att det endå är malin som komemr sätta det avgörande betyget, visst att Birgit ska ha lite å säga till om, men kommer hon att ha det? vi har typ haft henne 2 veckor... nej nej inte tycka om!

Ikväll ska jag jobba.. och jag är typ nervös, haha! ska jobba fatservering och det har jag aldrig gjort förut.. så det blir ju lite kul å se hur det går.. =P

Nu ska jag gå å öva på mitt tal, hopp å hej!

Torsdag

idag skulle jag igentligen plugga hela dagen, men jag kunde inte motstå att åka med mamma när hon sa att hon skulle åka till Eva och kolla på valpar. Just nu har hon en kull på 8 st hemma och dom är bara 6 veckor! så jävla söta!! bjuder på lite bilder, är dock inte några jätte bra då jag bara hade mobilen me =)










Matchen

Igår lirade vi match mot Öhlins och det var ett glatt gäng som kom till Enebyberg ishall. För att höja stämmningen lite tog jag fram mina fina matchprogram som jag och sivan pysslat ihop, vilket jag tyckte var as roligt! haha oj vad jag garva! vad de andra tyckte om dem vet jag inte men jag hoppas att det inte var ngn som tog illa upp då allting bara var på skojj! =)

Man märkte direkt på alla tejer i laget att det var en plojmatch på g, alla var väldigt flummiga (som vi brukar vara:P) och den där matchfokusen vi brukar ha fanns inte riktigt där.. men som sagt, vi spelade matchen för skojjskull och jag tror att de flesta hade roligt såå.. =)

Vi var inte riktigt på tårna ibörjan av matchen men jag tycker endå att vi var mycket bättre, vi skapade många lägen som vi inte satt (dom hade Hamberg i mål och han är dopad) och vi skapade endå en heldel press.. vi hade inte riktigt marginalerna på vår sida och när Öhlins fick göra ngt mål gav vi typ upp lite (som det händer att vi gör ibland..:P) och resterande tid av matchen ska vi inte tala om.. de flesta höll iaf humöret uppe och överlag var alla glada och nöjda.. hmm okej inte nöjda för ingen är väl nöjd över en förlust.. men Öhlins var iaf riktigt nöjda! =)

Jag gjorde en bra sak under hela matchen, en tackling som faktiskt var hyffsad.. men var det ngn som såg den? naee.. när man äntligen gör ngt som nästan är bra kollar alla bort.. det e ju snällt =P haha


Och självklart fick vi Choklad efter matchen även om jag (hör och häpna) inte tog ngn.. men tack iaf björne =)

När stora sivan är i farten är det svårt för motståndarna att stå upp




Hänger man inte med kan man alltid haka fast å åka bakom




Eller sätta ut ett ben så att vi inte kommer förbi



Är inte målvakten i mål är det okej att tacklas



Men i slutändan var endå alla vänner och ville kramas



Jag undrar vart luckan på Hampan är.....




Hampan leker superman!



Han var bäst på plan! :D



Vii var jätte seriösa :D



Vi hade också duktiga domare =P

 


Det var lite bilder ifrån matchen det.. om man ska sammanfatta det hela då.. kanske är det just bra placeringar i öl-race som krävs för att vinna.. Och Tobbe vi är lite besvikna att du inte gjorde en favorit i repris, det är roligare när du sitter på isen :D och Hampan, det är nog bättre för våran del när du väljer att inte ha skydden på rätt ställen och faktiskt lirar på den tuffa stilen ;) annars då? killarna hade väl förbättrat sig lite, men de kramades fortfarande (se bilden högre upp).. men vad kan man begära? de är ju endå killar! =)

sophie

hahahahah jag är så jävla sämst, höll nyss på att bli grundlurad... läste vallentuna steget och såg till min förskräckelse att de skulle starta en risodling här och plantera ut giftormar.. sedan skulle de ha ungdomar som sommarjobbare att ta hand om riset och ormarna.. Jag började att packa mina väskor för att flytta ifrån kommunen, då jag kom på att det faktiskt är den 1 april nästa vecka, steget har alltid med en luring, så jag hoppas innerligt att detta är årets!

uscha, hata ormar!!

onsdag

idag har varit en mkt trevlig dag! =)
vart först i skolan en snabbis men där behövde jag inte vara kvar då jag inte ska ha mitt np förns på fredag =)
Så jag och Regina gick till cafét i centrum (jag har aldrig varit där förut) och tog varsin salad, mkt god! dom har gjort det så bra att man får välja själv vad man har i saladen, först får man grunderna och sen får man välja 4 extra saker, så det blev en mumsig salad med vitlökssås och till efterrätt åt vi chokladkaka med grädde.. det är något som ska göras om, ett mycket mysigt café med god mat! 5 av 5 toasters! :D

Vidare hem för att märka att jag inte hade några nycklar.. haha, så fick sitta ute i solen en timme och vänta på att mamma skulle komma hem (hon var ute med hundarna..) så där satt jag och lekte med en tennisboll, men det var väl kul.. iaf skönt med sol! :D mamma kom som tur var hem i tid så att jag kunde ta mina grejer och åka upp till ishallen och va me på gymnasieträningen, vi lirade match hela träningen.. mkt kul!! =) mer sådant =P haha...

Nu ska jag fortsätta med min och sivans lilla hemlis =P haha.. =)

happ

Jag ska tydligen jobba på fredag.. fatservering, läskigt =P tydligen ngn stor tillställning, och jag har aldrig serverat på fatservering förut, bara att börja öva! haha panik =P
nice me lite pengar iaf, kan behövas till alla skivor å sådant nu...

Steven räddade min kväll! här sitter jag och har tråkigt, vad gör killen då? jo han skickar ett roligt youtube klipp på moraträsk.. Tigerjakt!! ni vet den som man ALLTID satt å sjöng på lekis.. ohh vad jag tycker om ! =D pröva att sjunga me, det är faktiskt fortfarande roligt =P haha...


soff

Har badat så jävla skönt :D

Imorgon ska vi lira match mot Öhlins, niice :D

usch!!

Hur många offer ska behövas för att politikerna ska sätta bommar vid övergången vid teknikvägen?!

Den 13 oktober 2006 dog min vän när han blev överkörd av tåget på just den platsen.. efter det tycker nog alla att det är en självklarhet att sätta bommar vid övergångsstället.. men detta har inte gjorts och runt 8 imorse blev en 13-årig flicka påkörd av tåget, vid samma ställe.. hon fördes med helikopter till Karolinska med livshotande skador.. vi får bara hoppas att hon inte går samma grymma öde tillmötes som Filip gjorde...

Nej detta borde aldrig ha hänt.. politiker tänk till lite och sätt bommar vid tågövergångsstället!

Läs om olyckan HÄR


HAHAHAHA

Jag har ett absolut nytt favoritprogram!!!!!
Ballar av stål, så jävla klockrent.. jag satt å skrattade högt igår.. så tråkig humor!
Pappa ropade upp mig igår för att han skulle visa ett klipp på facebook, det visade sig vara ett klipp ifrån förra veckans program när han retade huliganer, så jävla klockrent!!

det kommer i framtiden lätt att vara min måndags underhållning.!

shupp

Jag kom på att vi har NP i Svenska B på onsdag, den muntliga delen jag tror faktiskt att den kommer att gå bra, mkt skönare med muntliga saker än å ha skrifliga =)
jag ska bara komma på vad jag ska prata om.. det får bli morgondagens projekt!

Jag och Regina ska göra en "Att göra lista".. ett litet smakprov av vad som ska vara med på den är:

Nationella i Svenska
Projektgrejen
Skivan (vi båda är med och arrangerar) Btw måste ni köpa biljetter, skivan är den 12 maj! =)
Fixa klänning och skor m.m. till studenten
Fixa flaket, banderoll m.m.!
Soldusch och allt sådant!


Nu ligger jag och väntar på att "Ballar av stål" ska börja, e iof ganska långt kvar, det börjar 5 i 10... mkt roligt =)


Grattis

Jaopp, Grattis syster på 22 års dagen!


hejhopp

Min dag startade 02.55 då jag steg upp för att köra micke å co till ip, deras buss till skavsta gick 03.30 och vi har fått veta av micke att resan gick bra å att idioterna har jätte bra väder å blabla, kul för dem! tss.... jag är riktigt bitter =P

När jag kom hem gick jag och la mig igen, somnade sov ngn timme och tvingade mig upp å till skolan där vi inte hade ngn lektion så jag hade inte behövt komma, blää.. men det blev bra endå för jag och Regina åkte till tibble och simmade (duktigt av oss) =D kom hem runt halv 3, mkt skönt! åkte hem och la mig i sängen och tog det lugnt.. och snart ska jag äta glass och chokladsås!! :D:D:D:D

.

Ge mig sommar!




(jag ska köra brorsan kl.3 inatt... jag vill också till barcelona!)

svinter

Haha värsta idén, om man hade snö under sommaren skulle man ju typ njuta av den :D tänk er att en jätte varm sommardag åka skidor, nice juh! :D

just nu funderar jag på om jag ska upp på a-lags matchen.. om ngn annan ska upp kanske, kan bli nice.. alltid kul med hockey juh =) oh juste, imorgon har vi egen fys, jag ska försöka få med mig Regina å simma.. hon har försökt få med mig några gånger men jag har inte kunnat :( så imorgon hoppas jag på att hon har tid, skulle va nice :D

Sen måste jag börja kolla på studentgrejer.. det får bli mitt och Reginas projekt (Regina har bättre koll än mig på vad man bör ha så hon får hjälpa mig =P) haha :D:D jag hittade ju en klänning förut, men icke sa nicke, måste hitta en annan.... och skor.. hmm det kommer nog ta ett tag..

hajj

Nu ligger jag i sängen och är allmänt seg.. funderar på att gå upp till köket å äta lite kladdkaka :D gott! haha igår hade vi tidig träning, jag gillar inte sånna, jag är så otroligt trött och då blir jag dålig, jag orkar lixom inte bry mig..och min klubba gick sönder, jag hatar sånt... så nu måste jag fixa en ny klubba igen...
efter träningen tog vi en liten joggingtur till jessica å tillbaka ca 30 min, va väl helt ok om vi skippat backen =P björne å stefan tjatade om att de skulle leka i sandlådan, haha muppar e vad de är!!

men hallå!!

Hur kunde den här låten inte gå vidare?! :O så jävla bra!! haha kan inte sluta lyssna på den.. =P


RBK

Vi har ju blivit lite sponsrade av RBK, mkt trevligt.. nu har vi iaf fått t-shirten och shortsen =)

Typ såhär coola kommer vi att vara framöver.



trött

Shit asså, man blir ju helt slut av att tvätta och stryka och sådant..
Har tillbringat dagen i tvättstugan, var helt död efter!! =P

Sen lyckades jag även att bränna sönder en kastrull, fick den iaf någorlunda ren.. om ni bränner en kastrull ska ni lägga i en diskmaskinstablett i lite vatten och koka upp det på spisen, då är det lättare att få bort det brända.. mkt bra! :D

Nej nu ska jag sluta och sammla vuxenpoäng, mamma kommer hem imorgon så då blir det väl lämpligt för mig att vara ung och dum igen :D hahah... har iaf sovmorgon imorgon, mkt välbehövligt!!! :D:D

konstigt

Idag slutade jag tidigt (som vanligt....) så nu har jag precis varit ute med hundarna.. ska snart göra en inköpslista och sen åka och handla.. gör man en inköpslista slipper man att köpa en massa onödiga saker som man egentligen inte behöver, annars blir det lätt att man bara plockar p åsig för att man inte riktigt vet vad man ska ha.. idag blir det nog iaf pasta och skinksås till middag.. igår gjorde jag korvstroganoff å ris, det var typ länge sen =P

Efter att jag har handlat ska jag väl ta en tur ner i tvättstugan och sen ska jag plugga filosofi+svenska c... ska skriva en insändare och argumentera emot talet..

Haha nu ligger kenzo och solar, jag förstår inte hur han kan älska solen så mkt!! han är ju svart, han borde bli hur varm som helst ju =P

Vädret idag har varit konstigt.. först sol, sen hagel, sen sol, sen hagel osv...

soff

Nu är jag i skolan igen.. har eget arbete fram tills klockan 10 då vi ska hålla våra tal!
haha jag ska bara påpeka att jag hinner med skolan även om jag tar två minuter till att blogga ibland, haha! så pappa du behöver inte vara orolig! (=
oftast blir det ett blogg inlägg för att jag inte har ngt att göra, så jag lovar att det inte stör mina "studier" :P

Jag börjar typ bli nervös, haha.. eller inte nervös men det är så seriöst... vi ska vara i aulan å såå.. känns som att Thomas å Gun har ganska mkt höga krav på oss.. men vi har inte haft så lång tid på oss att skriva talen... aja jag tror iaf att mitt är helt okej... men vi får väl se hur det blir ;D

Idag är det vår!!!!!! :D:D:D:D:D
Vaknade upp å då var det jätte soligt ute, när jag å micke satte oss i bilen för att åka till skolan kändes det verkligen inte som att klockan var så tidigt, en mkt skön känsla!!! :D

Tvillingar

För dem som har undgått det har jag en tvillingbror, och eftersom att jag ofta får frågan om vi är lika så lägger jag nu ut lite bilder så att ni får avgöra själva.. =P Vilken bild är bäst ? Och vilken bild är vi mest lika på? =)

















viskleken

Haha ojoj nu är det mycket snack på g bland "Öhlins grabbarna".. Haha det är som jessica sa, "det är precis som viskleken, ngn börjar att säga ngt och i slutändan är allt helt fel".. och precis så är det, i det här fallet är det väl iof mest folk som driver och i slutändan är det ngn som tror att det är seriöst.. men endå =)
Aja, hoppas att folk iaf förstår vad som är sant och vad som inte är det! =D

Gud vad man blir trött av att inte träna, man gör ju ingenting..kan somna vilken sekund som helst.. men det skulle inte vara så bra med tanke på att jag måste korta ner mitt tal... just nu är det på ca 5 minuter, och som sagt får det vara på 3..haha jag har lite att jobba på =P sen måste jag öva på det, men det får ske när micke kommer hem ikväll!


soff

nu kom jag precis hem ifrån skogen.. har varit ute me hundarna =) as skönt väder så det var mys.. Men Kiara sprang bort som vanligt, den hunden e lite speciell ibland...

Nu ska jag fortsätta att skriva på mitt tal, eller aa jag ska skriva om det.. just nu är det 5 minuter långt så måste korta ner det.. segt som fan, men men det får väl bli bra endå:) måste hitta kläder också, vi skulle ju typ va finklädda så det är väl lika bra att klä sig propert då =P haha

Sophie är i skolan och är nästan arg

Haha, okej.. det här är nog första gången ni kommer att få höra det här.. vi ska hålla tal på filosofin + svenskan och jag är sur för att vi har för lite tid på oss att prata... haha.. 3 minuter får vi på oss och det är ju igenting!! hur ska man kunna ha ett bra argumenterandetal på 3 minuter?! jag ska prata om huligansim och jag skulle typ behöva 10 minuter minst.-. finns ju 10000 saker att säga...

aja.. nu ska jag fortsätta att skriva.. puss å hej


lite bilder ifrån igår

Taggade innan matchen <3



Final



Vinst!!



Prisutdelning =)



Sööt unge



Vi fick städa taket



Vi ska på Finlandskryssning


vuxenpoäng

Idag tog jag en sväng till skolan, var dock bara där i 30 min.. lyssnade lite på Anita som inte hade så mkt att säga, var förbi å pratade med Thomas å sen åkte jag och Regina till Arninge och handlade mat och med mat menar jag mjölk å yoggi å sånt inte godis som det brukar att vara, haha! =)

Efter den lilla utflykten åkte jag hem till Regina en snabbis och kollade på hennes nya fina garderob! mkt fin.. (: hon hade även målat om rummet också fint! =)

Sedan åkte jag hem och tog en liten promenad med vovvarna! mkt härligt väder måste jag säga, hoppas på att det snart blir vår nu, skulle vara mkt uppskattat ! :D hem igen å laga lunch, plocka diskmaskinen och städa upp lite i köket.. och började sedan att plugga.. nu ska jag snart ta å städa upp lite i tvrummet å sen ska jag väl ta ut hundarna igen innan jag gör middag åt micke som ska å träna senare.. !

Tjupps

<3

Dunder Karlsson & Blom


Finaldags.. jovars

Idag vaknade jag trött trött tröttm kunde´inte sova inatt, uscha! tanken var att jag skulle gå upp halv 8 så att jag slapp stressa men så vart det ju inte.. gick upp ca 5 i, jag behövde iof inte stressa endå då lasse skulle komma halv och jag faktist var klar på en kvart.. ganska duktigt av mig, ja-a :D haha

Vidare till Hovet för att lira final i Mitt i cupen, 3:e året i rad som vi lira och självklart var vi as taggade på att vinna! Matchen var emot AIK och när vi stod som segrare efter 3 x 15 minuter var det en sån skön kännsla att jag inte riktigt vet hur jag ska beskriva den.. det var en sån glädje ifrån våran sida =) Det var verkligen våran tur att vinna iår, och eftersom att jag nu har blivit Dam spelare och för gammal för Hovet så var det riktigt skönt att få vara med och vinna :)
Jag tycker faktist att vi var mycket bättre än gnaget, det var helt klart en rättvis seger! =)

A juste vi vann matchen med 3-0 =)

Matchenslirare fick Hanna som gjorde en väldigt bra match, helt klart rätt  tjej som fick det priset=)
Jag fick pris för bästa spelare i Ormsta/DE vilket var lite skojj, jag tycket själv att jag inte gjorde ngn bra match med många felpass men det är alltid kul att få lite beröm, dom tyckte tydligen att jag hade bra fart på rören.. jag tyckte själv att jag mest gled.. kanske tog de fel splare? :P haha
Empa fick pris för matchenskämpe! det var hon värd, hon kämpar alltid bra den tjejen =)

Måste bara tillägga att Sara var grym i mål så hon kunde ha fått alla priserna!! ;D

Efter matchen åkte vi till Hard rock cafe, alltid lika mysigt att tillbringa tid med laget =) sedan drog vi oss tillbaka till Hovet för att kolla på B-tjejerna.. jag blev intervjuad av ngn snubbe å vann en ålandskryssning.. haha det var typ skillat! :D hahaha... jag tove å björne orkade dock bara kolla på en perre, ja höll på å somna sen så då fick den käre muppen köra hem oss... jag har en förmåga att prata mkt när jag är trött så han fick stå ut med mitt pladder hela hemvägen.. men tyckte han nog va kul.. haha kan ju hoppas det iaf... (:

Nu funderar jag på lite middag.. gott.. :D

(bilder kanske kommer senare om jag orkar)

tjupps

Melodifestivalen

Japp hur ska man sammanfatta det här då... jag kör på en lista som jag vill..

1a: H.E.A.T
2a: Måns
3a: E.M.D
4a: Agnes
5a: Molly
6a: Alcazar
7a: Emilia
8a: Sara
9a: Sofia
10a: Malena
11a:Caroline af ugglas

(nej jag tror inte att det slutar så här..)

jag är lite tveksam på vem jag vill ska vinna, de 3 första på listan kan alla vinna.. helt okej för mig! =)

hopp å hej

Nu sitter jag uppe i tv rummet med Cattis, Micke, Micke och Jocke.. vi ska kolla på melodifestivalen är tanken.. äter daim nu, fick lite nya av björne idag (jag kommer snart att vara en daim) så det är nice!! :D

kanske återkommer senare ;)

haatjo!!

uscha tänk vad man kan hata å nysa!! haha alla dessa nysatacker.. antar att det är pågrund av dammet, haha kanske borde städa igen....

jag är trött, sov länge idag, det var nice! =) nu ska jag snart till ishallen å träna, har ju grandfinale imorgon såå...

Juste, ikväll är det ju melodifestivalen... flipp eller flopp ?

come away with me

Jag vill vara luften du andas.

Fördrivande

Nu har det hänt ngt sådant där bra igen, något som gör att man blir glad och vill hoppa upp och ner och skrika ut glädjerop, ni vet som vi faktist brukade göra förut.. jag tror mig minnas att vi faktist brukade tjuta högt av glädje när vi hade madrassrace i skolan, eller lekte huvud, axlar, knä och tå! varför känns det som att jag kom in på ett sidospår nu?! jag gjorde en gabbe, men jag är glad endå..

Jag kan bjuda på en bild ifrån ett madrassrace på konfan, Malin&Lea vilka tjejer! =)




Nu är det såhär att jag och Jönnifer har skapat ett sådant där bra team på facebook, ett team för världens bästa kille, japp ni hörde rätt.. Pisse Nisse! den grabben kommer att gå långt.. =)

Jag är trött nu, så jag borde nog inte skriva så mkt.. men det är när man är trött man kommer på roliga saker.. just nu i skrivande stund kom jag och tänka på Sune.. Malins guldfisk, vilken rackare! Denna lilla filur fick malin i julklapp och går stolt för att visa upp för våran lärare Marcus "kolla vad jag har fått, den heter sune och är gay" haha, klcokrent.. och så mkt internt! vidare följt blev sune en bästis till de flesta, jag kanske ska nämna att han självklart var med på konfirmationslägret där vi spenderade två veckor på gransnän, där fick sune (som alla guldfiskar bör få göra) gunga, leka i sjön umgås med roliga filurer och mycket mer!
Sune, var grym helt enkelt.. Och Malin å co, haha ni är roliga ni =)

längtan

Soooooooooooooooommar
Iaf lite värme...










Så äre

Igår jobbade jag alltså för Cous Cous och företaget Grant Thorntorn som hade invigning av sina nya lokaler på Sveavägen, jätte fina va dem! det kom ca 800 personer under kvällen, så det fanns en del att göra!
alla som jag jobbade med var jätte tevliga! blir så mkt roligare att jobba när man trivs med människorna runt om sig =) myspys

idag har jag varit i skolan , vi ska skriva ett argumenterandetal tills nästa fredag och jag måste välja ämne.. blä!!
sen bar det av till kallhäll för att lattja lite hockey, det var jag och sivan som åkte dit <3 mycke trevligt :D

nu är jag dock så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. uscha, vill bara sova men får väll hålla mig vaken eftersom att jag snart ska hämta adde vid tåget.. haha

jaoo

Nu är jag äntligen i min säng.. fick sluta tidigare ifrån jobbet och åkte me adde hem så jag var hemma till kl 1, så jävla skönt!!!
jobbet idag var as kul! många härliga människor, mer om det imorgon =)

sussa sött nu, puss


klargöra

Nu måste jag bara klargöra att det faktist går att avsäga sig från att vara me dpå "gul bil"  vem har kommit på iden att man får slåss bara för att man ser en gul bil och varför skulle det vara så spciellt? jag har kompisar som slår på bubblor m.m. vilket gör att om man var tvingad att vara med på alla så skulle man bli slagen hela tiden!!

Och nej det är inte samma sak som att avsäga sig från att vara med i sten sax påse om tallrikarna.. det här är en helt annan sak!

Så här avsäger jag mig formellt "Gul bil", tack å hej!

en massa snö senare

Hahaha det är helt sjukt hur halt det är ute!! har precis varit ute med hundarna, eller aa de var ute med mig för jag bara gled, så fort de drog lite så var det kört för mig, vilket gjorde att jag rammlade ett antal gånger, haha så jävla klantigt!

Hmm ska ju jobba imorgon, är ett företag som ska ha invigning i sina nya lokaler typ.. 800 pers med artister, rockband och en magiker... och vet ni vad det bästa är??? de ska ha en chokladfontän! galet bra... det måste ju vara allas önskedrömm?? eller bara min, haha om ngn skulle få för sig att fixa fram en till mig så vet jag iaf en som skulle bli väldigt lycklig!! :D haha

Idag på svenskan var vi i datasalen och analyserade bilder inför nationella.. vi har vikarie i svenskan så hon har inte så bra koll.. =P det var iaf ingen som jobbade (vi kommer få välja om vi ska använda bilder under provet och jag tror inte att det är många som kommer att göra det) aja, vi satt iaf inne på facebook m.m. och tog bara upp bilderna när birgit kom, ni vet så där som man alltid gör när man är i en datasal med en lärare och låssas arbeta.. då kommer iaf birgit fram till oss, mig och 4 tjejer till och sa ngt i stil med "jag frågar er eftersom att ni verkar vara de enda som är angagerade och tar det här seriöst, är det okej om vi bryter nu och tar samling i klassrummet, elelr vill ni fortsätta att analysera" haha ibland kan man missta sig ganska mkt.. så det ska vara! (:

och jag såg musikalen idag (skolans..) den var.. hmm en typisk skolmusikal... men dom gjorde väl det bra=) blev endel skratt och det är väl det som är meningen... hehe

:D

idag är en bra dag!! =)
mkt bra har hänt den senaste tiden, kulkulkul!!!! :D:D nu ska jag snart till skolan å ha svenska.. funderar på att kolla på musikalen sen.. hmm mkt möjligt! =) sen är det hem till vovvarna innan jag åker vidare till ishallen.. annars händer det nog inte så mkt idag.. plugg å hockey som vanligt lixom ;D

okej nu ska jag få ut mig det här i ren frustration... VART FAN KOMMER ALL SNÖ IFRÅN?!?!?! det är galet mkt.. jag vet inte om jag gillar det... jag e en såndär som lyckas halka å slå ihjäl mig överallt.. och när all slask kommer tillbaka.. uscha nej då gillar jag det inte..

men om ngn vill ha snöbollskrig är jag på. jag är grym på det, lixom vattenkrig. aa alla krig är nog mina krig (läs ironi)

nej nu väntar svenskan, skööööönt att min kära broder kör så att man slipper ta bussen =)

lite molnigt eller?

okejdokej, blev en liten vinst på 9-2 idag, så på söndag lirar vi final på hovet, 11.00 kom dit vetja =) eftersom att vi var 4 femmor idag gick vi runt på alla så i slutet av matchen var 1 å 2 femman bänkade.. det var en intressant upplevelse.. jag tror inte riktigt jag visste hur man betedde sig för vi satt å pratade om vädret.. japp i ishallen, molnigt men med solglimmtar.. äsch fråga inte för ja fattar inte heller!! haha.. aja kul iaf =P

haha just nu är jag bara trött, så jakob NEJ, sluta tjata lillen ;D haha hmm undra sa en flundra om jag ska soova imorgon eller om jag ska ta mig till farbror doktorn och undersöka min hals.. det lutar starkt åt det första alternativet!! om jag fick leva mitt liv i sängen skulle jag lätt göra det.. haha faan ja måste sluta vara så lat .. :P

nejdu, det verkar inte komma ngt vettigt ifrån mig just nu såå blubb

DUNDER Fiffi & DUNDER Sivan! kan aldrig slå fel <3

Plaanering?!

Tis ( idag) Ikväll är det semi som gäller på Ekerö vs hanviken...
Ons, börjar 12.20 så sovmorgon, ut med hundarna skola, hem och på kvällen har jag träning..
Tors, Skola (tror tom att jag har prov) sedan iväg och jobba.. har blivit lite ändringar så jag ska jobba på sveavägen nu tydligen ngn invigning av en lokal så kan bli riktigt kul! =) jobbar antagligen till 01..
Fre, börjar med hockey 08.00 lär vara hyffsat trött om jag slutat 01, men ngn timme sömn ska jag nog få.. sen är det skola.. hem ta det lugnt och sen antagligen till Emma, hennes pappa fyller 50 så de skulle ha en massa folk där.. myspys =)
Lör, öhmm har la antagligen träning, annars lär det inte hända mkt...
Sön, om vi vinner idag så är det final på Hovet kl 11.00 så det är bara å komma å kolla då =)

hooockey


tröttmössa

Igår på träningen fick jag ngt ryck å hade tävling med björne om vem som var först ut på isen (tävlingen var igentligen vem som var klar först) men eftersom att han bara hade skridskorna att sätta på sig och faktist var ute före mig så ändrade jag reglerna och vann =)

idag när jag vaknade var det en massa snö ute :( allting som precis har töat bort.. nu kommer det bli slask igen om bara ngn dag.. inte tycka om!! så det blev chill, orkade inte sminka mig utan gled till skolan osminkad och i mjukisbyxor, charmigt.. njaae men grymt skönt! haha.. skolan var lika värdelös som alltid, jag förstår inte varför vi inte kan göra vettiga saker på lektionerna.. nae ist ska vi sitta och lyssna på ngt band som vi inte äns diskuterar.. nödvändigt?! jajaa det är snart slut så =)

Ikväll är det semi i mitt i cupen, mot hanviken.. =)

Soffs

Idag var det skola.. så det kan gå, jag fick träffa Regina så jag va glad :D hihi , vi fick även våra omdömen (kanske kommer mer om dem sen, kommer inte ihåg vad det stog..:P)

Gick lite tidigare och åkte in till den stora staden och var med på en liten barutbildning.. gick igenom en massa spritsorter å lite drinkar och så.. mkt trevligt =)

Ska iväg på träning ikväll... annars händer inte så mkt.. mormor är här eftersom att hon och mamma åker till USA imorgon... =)

har en grym huvudvärk så orkar inte skriva mer nu, kanske kommer mer senare =)

tjupps

Gaalet bra!
veckan som kommer ska jag bara ligga hemma å slappa!! vi har knappt ngn skola, och när vi väl har skola lär vi ha eget arbete eftersom att vi ska skriva våran argumeterande text... mkt skönt! :D

Nu ska jag berätta att det kliar i mitt öra och gör ont i min hals, så där irriterande som det kan göra ibland och det är väldigt mkt inte omtyckt, men jag är glad endå =)

(på tis börjar slutspelet.. mkt bra!)

helg

Igår låg vi mest å slöade hela dagen.. men det blev endå en kort sväng till täby innan vi begav oss upp till ishallen då vi skulle lira träningsmatch mot vallentunas 94: or.. efter det var det snabbt hem å äta m.m. innan vi drog till tegel jag kom inte in eftersom att jag var för ung, haha så vi fick ringa in till kalle som fixade in oss, han hade haft 25 års middag å så där så även adde var där, ibland är det bra att ha dem! =)

Tegel var helt okej, skönt att det inte e så långt hem också... men kan ju lätt säga att vi e ganska sega idag.. så det lär bli ennu mer slappande innan jennifer åker hem ikväll...

tjupps

Snygg, Snyggare, Måns!

Gaalet het! :D



En fredag i ishallen

jajajaja!!  igår kom Jenniger till sthlm vilket innebar att vi åt middag i stan innan hon åkte hen till sin vän.. jennifer är ganska omogen av sig så man hamnar alltid i konstiga situationer med henne.. "öhmm får man sitta här eller?" "Nej" hmm okej, å så gick killen.. hahahahha, så mkt internt, men så roligt!!! =)

Idag kom hon till vallentuna (efter min gymnasie träning) och vi åkte å hämtade sivan, empa och olle och åkte till Kallhäll (kallhall) och träffade mupp m.m. å körde allmis i 2 timmar, kul!=) fast vaktisarna där var väldigt mkt negativa.. så vi fick bara en målbur. (varför är inte alla vaktisar som dem i vallentuna?!) men men, det var kul endå innan jag och Lanken fick för oss att ha vattenkrig, det slutade med att jag hade en väldigt mkt blöt overall och frös som en idiot :P (det e lugnt, han var blötare! hahaha)

Hahaha åhh ja Lanken å alla andra som  undra, jag fick mitt körkort i ett flingpaket men jag är glad endå :D

Men det var iaf kuuligt så det får göras om =)

Sen hade jag träning med jullarna å jennifer fick sitta och kolla på.. så det kan gå,, träningen sög iaf :P (haha nu blir mats sur att jag skriver det här) men så kan det gå =) jag fördrev tiden me å lata mig å garva med björne :P

Nu liirar vi guitar hero å jennifer suger på trummor! hahaha (det gör iof ja me, men det är alltid kul när andra gör det :P)

5 av 5 toasters får idag roliga allmisar, så där som man alltid gjorde när man var mindre drog ihop en massa å körde på skojj!

vilken dag

Imorse försov jag mig.. (min bror väckte inte mig, man kan ju fråga sig varför...?!) så jag vaknade av att jag fick ett sms av maria 09.42, vart är du? jaadu i min säng.. jag sprang upp till mamma och skrek att jag hade försovit mig hon: - när börjar du? jag:- hmm öhh för typ 10 minuter sen... haha smaart.. jag var iaf i skolan 09.58, ganska bra gjort? =)

när ja kom hem var mina hundar tokiga och ville bara pussas.. ja tog ut dem på en promenad och Kiara försvann, hon ville tydligen inte vara med oss så jag fick gå runt å skrika på henne i ca 15 minuter innan hon kom tillbaka och kenzo blev jätte glad!!

Imorgon ska nog jag empa å sivutt va me å träna med "öhlins laget" mupps arbetslag.. haha... kan bli, hmm kul? :D ja kommer iaf va död =P

hahaha

Hahahahaha jag döör! vilken jävla träning =P
jag var död i mina ben så det som kom ur min mun var "jag är död jag vill hem å äta daim" det ville björne me.. björne har inte ansvaret på träningarna längre eftersom att vi just nu är juniorer å tränar inför slutspelet.. så jag och mupp åkte runt å garva och sen när vita skulle plocka puckar (de förlorade straff turneringen) åkte vi å sköt bort alla puckar som de samlat i en hög! hahaha mkt roligt! vi sköt även puckar på Tove, då blev hon inte så glad.. men jag hade kul.. mkt kul!! haha fan va ond jag är... eller nae det e jag inte.. jag är bara jävligt rolig ibland! :D hahaha nu ska jag sova så jag orkar ha teori med Robban imorgon! (=

hej

hej nu ska jag berätta en saga om en liten gullig tjej som fyllt 14 hon e säkert allra vackrast på jorden och tappar aldrig partyhumöret


Kom å tänka på när jag var i halsmtad första året och jag å Alexandra gick runt å sjöng denna sången konstant.. det smittade av sig på alla! det märkte man när till å med fotbollskillarna (det var distriktsturnering samtidigt) kom å sjöng på den å sa att det var vårat fel att dem fått den på hjärnan.. haha.. lite komiskt sådär...

om jag ska va ärlig har jag bara riiktigt tråkigt.. ligger å äter daim vill att klockan ska vara 8 nu så att mötet börjar så jag får träna sen om jag kan träna.. min rygg e död!! hmm dum fråga, det är klart jag kan träna.. men mer eller mindre bra! haha.. =P

jonnifer å ja



Vad är er första tanke när ni ser bilden?! Kärlek! jorå absolut.. men ganska mkt hat.. eller?! joo ganska mkt.. Jag och Jonnifer är alltid lika roliga, och JA fotografen tyckte faktist också att vi var ruuliga även om han försökte säga nej åt yxan ibörjan, men bra som vi är på att övertala sa han ja ganska fort.. sånt gillar vi ! Mr Aldén var snabbt med på noterna och ville förgylla vårat foto.. JA jag har samma tanke som er (iaf som två:P) det kunde ha räckt där.. men nej då ska Lennart vara med på fotot också (ja tror lennart igentligen heter Andreas..hmm),, notera hans arga blick!! hahahahah såå sjukt kul, han vara jätte arg att vi inte bara ställde upp å hade en helt vanlig tråkig ledarbild.. hallå unge pojke, i halmstad har man inte normala bilder, där gör man dem ruuliga, precis som vi gjorde :D Tjolahopp!

I helgen ska jennifer komma hit och ha skojj.. (hon kommer få hänga i ishallen eftersom att ja har träning varje dag) men det e smällar hon får ta :D haha !

Skoola

Jag är i skolan, mkt väldigt tråkigt!!
Fast nu börjar jag förstå allt med argumentationen med teser å M1 M2 F1 å aa allting! mkt bra.. (: haha

Jag tror nog att jag borde jobba med ngt där man behöver argumentera mkt å så, utmaning = kul, lätta uppgifter som att fixa istider = mindre kul. haha, men grymt endå!
haha det här blev virrigt till och med för mig och då är det endå jag somskriver.. nej jag ska bli.. hmm jag vet inte! eller jo jag ska bli japan iaf nästa år! hahahaha  jag och Jonnifer! (läs mkt ironi)

Det enda jag vet är att jag vill bort ifrån sverige.. och det fort! jag skulle nog trivas i.. hmm Brasilien! jaa, dit flyttar jag till hösten när det börjar bli kallt å så här.. om ngn vill följa med så är ni välkomna (läs Jonnifer) !!


Neej nu vet jag inte hur mkt sanning det kom ifrån mig, det vet nog ingen så jag borde nogt sluta skriva nu, så det gör jag.. vem vet kanske är jag seriös med det hela, kanske inte..

HAHA!


Juste, jag vet en person som är ganska patetisk .... (patetisk är ett av mina favorit ord) och nu har jag hittat en person som det stämmer in på mkt bra!!! japp pilutta dig

TJOLAHOPP I BLÅBÄRSRISEN

jajajaja, jag har ätit en massa choklad och nu är jag jätte trött så borde soova!
men det där me å sova är inte riktigt min grej, bara på mornarna! då är det underbart, älskar min säng.. funderar på att gifta mig med den.. går det ?! :D

idag har jag pratat med en gammal hockey kompis, det var kul =) länge sen jag hörde av honom.. :D
i påsk ska vi till Finland å lira turnering.. lite random, lär väl komma mer info om det =)

Och Camilla, ifortsättningen ska jag tänka på vilka bilder jag lägger ut =)

LYCKLIG!

Tänk vad lycklig man kan bli av choklad!! TACK Mupp!! =)





30 st Daim, mkt gott! :D


Nu ligger jag och väntar på desperate housewives som har säsongspremiär idag =)

ååkkej

Imorse var jag hos kiropraktorn, det gick bra.. mina ben var typ lika långa! coolt =P haha..
sen bar det av till skolan.. vi hade teori hela dagen, ganska segt om jag ska vara ärlig.. vi kan väl göra ngt kul om det e en hel dag :D
körde iaf hem Marcus efter skolan eftersom att han inte mådde bra, så det kan gå....

nu ska ja snart till vallen, uscha! isen lär vara sämst med tanke på vädret.. men men, det är bara att bita i det sura äpplet å köra.. haha...
hmm ja hade verkligen inget kul å skriva just nu.. kanske blir bättre ikväll ;)


tjupps!

lycka föder framgång

Jag vet varför det går så bra för oss.. vi är alltid seriösa på alla träningar!





Lycka kallas det

Måndag

Måndag och första skoldagen efter lovet, vi drog igång med Filosofi.. och även svenska.. med Gun.. lixom what ? vi skulle ju bara ha Gun de första dagarna.. men ne nu ska vi ha henne de lektionerna som vi har kvar i svenska C.. men i svenska B ska vi få en annan lärare.. en lärare som ingen vet vem det e än.. och vi ska ha ha nationellt i svneska B innan påsklovet.. lyckat? naej ja vene...

idag är vi träningslediga, kan vara ganska sköönt.. imorgon har vi bara teori, skön skoldag.. ska till kiropraktorn imorgon också.. chill! =)

2-2

okej nu ska vi se om vi kan få lite perspektiv på vad som igentligen hände..

eller aa, vi spelade 2-2 vilket innebär att västerhaninge har bättre målskillnad än oss.. 3 mål..

3 mål ifrån SM + Kval... jag är sjukt bitter

hmm det får nog räcka för stunden


RSS 2.0