Livet?

Vad händer egentligen just nu? Jag vet ärligt inte riktigt...

Jag ska söka jobb. kul? nej.. eller jo, kanske lite.. det får bli som det blir, det ordnar sig alltid även om mamma säger att det inte gör det.

Och så har vi hockeyn.. Jag vet inte just nu.. är inte motiverad alls, och allting går skit..

Jag har iaf köpt gymkort nu, det är ju kanske ett pluss.

Måndag

Idag fick jag gå upp tidigt.. Var i stan och röntgade knäna, så nu får jag vänta 15 dagar innan jag får veta resultatet, ångest!

Nu är jag trött, men ska ta vovvarna på en tur och gå förbi ica, har fått mina boxar ifrån Warner Bros nu så de ska hämtas ut! =)

Sen blir det upp till ishallen, har träning + att jag ska köpa gymkort :)


I väntan

På att gästerna ska komma, har iaf härlig utsikt!

Läskigt

Jag och direktörn kollar på besatt.. Vems idé var det att kolla på skräck ute på en ö? Haha.. Man kommer ju att kunna sova i natt :)

(=

Vad gör man? inte mkt... Har rast nu eller ngt, har sovit en timme.. välbehövligt! haha Ska snart börja att duka inför middagen, orkar inte med gäster.. men har jag ngt att välja på ? haha

Kl 6 imorse, när man är sådär väldigt pigg berättade Direktörn en rolig historia, sjukt kul! haha

Det var en funktionshindrad person som jobbade på en advokat byrå, och personen ifråga var väldigt plikttrogen, missade aldrig jobbet om det inte var så att han var väldigt sjuk! Men en dag dök han aldrig upp på kontoret så hans kolegor tog och ringde upp honom och frågade vart han höll hus.. Han svarade då att han inte kunde komma för att han hade fångat ett troll, kolegorna köpte ju inte riktigt det här utan sa åt honom att han var tvungen att komma. Han sa dock att han inte kunde det utan att de var tvugna att komma och kolla eftersom att han hade fångat ett troll. När kolegorna kommer dit hittar dom en dvärg som är fast tejpad i en stol.. Han hade alltså tagit dvärgen för ett troll! haha

Det ä ju nästan så att jag är ett troll! hahah.. är man övertrött så är historian rolig (eller så är det bara min humor..... ) :)


hoho

Öppnade frullen för en kvart sen... hyffsat trött, det är inte hälsosamt att börja jobba så här tidigt..

Sophie säger

Det är kort....


kort som i jätte kort

Precis hemkommen ifrån träning, ganska trött faktiskt...

Imorse fick jag en impuls (okej jag har funderat över det läänge) å klippa mig.. Och nu har jag jätte kort hår! Allt det slitna klipptes bort, vilket var väldigt mkt! + att jag nu har lugg... vad hände där ?

Aj?

Haha jag har ont, sjukt ont... De där jävla utfallsstegen sitter kvar i rumpan, och det blev ju inte bättre av det där gympasset + ispasset idag.. Underbart! Jag gillar fan träningsvärk, skönt att veta att man har tränat :D

Juste, jag skulle ju sova förut.. det gick inge bra, jag fastnade på msn.. haha oj då..

Nej nu ska jag och Hans sova! hoppas på att det går bättre den här gången, haha

Träning och sådant

Idag vaknade jag och gick upp, och möttes av regn.. SPÖ regn! haha.. det var ganska mysigt, men att bli uttvingad me hundarna var mindre kul... En promenad med dem blev det iaf, och aa dom var ju glada såå =)

På kvällen var det träning, jag å några andra invalider gymmade och sen gick vi på is, 15 minuter sent då A-laget hade match innan som drog över tiden.. Jag fick lira Center, det gick ganska bra förutom att jag åkte runt som en vilsen höna! haha

Nu ska jag sussa, tror att jag ska med Micke och David till stan imorgon. Jag ska iaf in senare på dagen och fika med Linda, det blir mys!

Tjingeling

i lördags

Jobbade ju vi kräftskiva, och då måste man ju självklart spexa lite =)


Kväll

Jag kollar på Linas kvällsdagbok, kul? Njaa, haha har nog bara inte så mkt att göra. Puttinutt, de är kära i varandra, så där snuttigt som alla filmer alltid slutar.. så det kan gå (=

Idag hörde Warner Bros av sig, de ska skicka boxar till mig, det gillar vi :)

Och min rumpa gör ont efter fysen, de där jävla utfallsstegen :P haha

Duktig liten flicka

Yes, fick en gloria idag.. jag gav upp min plats på tunnelbanan till en tant, hon blev glad.. Det var nog dagens goda gärning.. haha

Jag har varit i den stora staden med min bästa vän, det var mysigt.. Vi träffade Fredrika, det var väldigt länge sen och mkt uppskattat! Saknar henne..
Efter det åkte jag till tandläkaren som tyckte att mina tänder såg bra ut, perfekta tror jag var ordet hon använde!

Nej, nu ska jag spåna lite framtid. Tjingeling

Motivierad

Ruskigt motiverad faktiskt, det var länge sen.. Har varit inne på en massa hemsidor nu, och jag börjar överraskande nog få ett humm över vad det är jag vill. Vad skönt det där lät, vad jag vill! Inte vad ngn annan vill att jag ska göra..

Nu ska jag sova, måste ringa farbror doktorn kl 8 imorgon å boka en tid efter röntgen....

Måndag

Idag sov jag ut, det var skönt. Jag gillar att sova, jag gillar min säng.

Sen tog jag och Regina en långpromenad, det var mysigt.. Har inte träffat henne på längeså vi hade mkt att prata om, väldigt mkt! Min bästaste vän, hon är bra hon!

Nej, nu ska jag ta Hans å cykla upp till ip =)

ett skämt

Hahahaha vilket jävla skämt... jag var sämst!
Det här fick en å tveka ganska rejält... hur ska jag göra?

Dunk dunk, dunk...

Jahapp, vad ska man säga om mitt liv då ?
Jag ligger i sängen nu helt död, jag är trött och mina ben dunkar lite lätt.. undrar hur jag ska orka lira match ikväll.. haha

Jag har precis kommit hem ifrån den där potenta ön, och har haft lika trevligt som vanligt.. I onsdags blev det 10 timmars jobb, i torsdags 17 ½ timmes jobb, i fredags 9 timmar igår 13 ½ och idag bara 5... Kuljul, iaf när lönen kommer :D haha... Ons tors och fre hade jag hand om en konferens där ute, Warner Bros.. Och eftersom att dom var så nöjda lovade dem att skicka hem lite boxar och filmer till mig, och de andra som jobbat.. Snällt va? :D De åkte hem på fredag förmiddag så på kvällen var det bara att ta det lugnt med en film kväll, jag och Jullan däckade i min säng lagom till andra filmen, shiet vad trött man kan vara, kanske inte så konstigt när man jobbat sen 7 på morgonen och knappt sovit ngt :P men iaf... Igår fick vi sovmorgon så vi började inte förns 1, sjuuukt skönt! Då vare bara till att börja smycka för på kvällen var det kräftskiva, jag smygåt kräftor i köket, men det var jag värd! haha jag blev även bartender på kvällkvisten, så fick stå å skaka en massa drinkar åt folk.. kul =)

Nej, nu ska jag sova lite.. sen bär det av till ishallen... tjupp

Öööön

Har inte så mkt att säga.. eller jo, Grattis i efterskott Världens bästa Alice! =)

soff

Vad är det som gör att man inte kan sova? har legat å stirrat i taket ett bra tag nu, sjukt trött men jag kan inte somna... frustrerande är ordet! Det värsta e att man alltid får en massa tankar som snurrar runt i huvet när man ligger såhär, inte okej.. ganska jobbigt faktiskt.... Nej, nu ska jag göra ett försök till så att jag orkar upp å jobba imorgon!

tisdag

Träningen idag var, hmm helt okej. Det var ganska bra fart men det slarvades för mkt, fokusen var lixom inte på topp.. Men den var rolig, äntligen!

Jag kom å tänka på en sak som en person sa, och det gjorde mig taggad, eller glad.. både och kanske, det fick mig iaf på andra tankar =)

Imorgon ska jag ut till ön igen, gissar på att det är Direktörn och kocken som är där ute just nu, det blir mys :D haha, jag tror dock inte att Kai var så taggad på att jag skulle ta ledigt flera dagar ifrån hockeyn, men så får det vara.. Å så har vi match på söndag, första träningsmatchen för säsongen, kan bli bra! :)

Darren Hayes - I miss u

I miss you
This is all I wanna say
I guess I miss you beautiful
These three words have said it all



Awesome

Nu har jag varit duktig och betalat min mobilräkning, tummen upp till mig!

Nu borde jag ta tag i saken och skriva ett CV, men jag orkar inte.. kan inte ngn bara ge mig ett jobb?

förstår inte

Jag förstår mig nog inte på mig själv just nu... är inte motiveraad för 5 öre, frågan är hur jag ska bli det....

rosa moln

Jag har målat mina naglar  nu, mkt fin färg = jag är ganska lycklig! haha
Ska snart iväg å träna, fys+is står på schemat så det är väl bara å tagga till..

Hooockey<3


Krokodilen Kaj


Myslördag

Idag har jag varit i den stora staden med Johanna! Myspys =)

Det blev inte jätte mkt inhandlat, men en stor klocka en mys tröja och en massa nagellack fick jag iaf med mig hem =)

När jag kom hem lagade jag och min tvilling en god middag! Meningen var att han skulle vara pasta ansvarig, men han tog inte sin uppgift på så stort allvar, så jag vill nog påstå att han fick ta på sig 17% av middagen  även om han påstår att han borde få 20 =)

Nu är lillen å köper godis eftersom att jag vann över honom på bowlingen (wii), slog även honom i basket om jag får skryta.. satte 20, haha.. ganska bra med tanke på att jag bara satte 3 igår! hahaha

tjipp

kväll

Idag hade vi is i tuna, sjukt nice att vara på is där igen! Nu kommer man leva där resten av hösten =)

Imorgon ska jag och min kära vän Johanna in till den stora staden och göra av med en massa pengar, det ska bli myspys att umgås en hel dag med henne =)
Efter det kanske jag ska till Hampus (Emelie eftersom att du lär undra, difhampus.. och nej! vi är inte på g, osv.)

och kvällen, aa får se vad som händer (=

haha

Eftersom att ngn undra, nej. Jag är inte på g med ngn så det finns inget att berätta =)

premiär

I vallentuna snart, det ska bli nice. Äntligen tuna

Frågor + Hjälp ?

Haha okej, eftersom att ni klagar.. jag svarar på ALLA era frågor (passa på nu emelie).... glad nu? =)

Jag har ett problem... Jag ska klippa mig, göra ngt kul me håret, ngt annorlunda! såå, ngn som har en idé ?

Liiiiidö

Hur bra är inte låten?

Gryyym ;D

mystiska tjejen?

Haha neej absolut inte.. det är bara inte ngn som frågar=)

Men för att reda ut det, Viktor är inte ngn hemlig kärlek, han är en av mina bästa vänner! ;D

måndagen, eller tisdagen, torsdagen kanske det var...

Är det bara jag som inte gar ngn koll på vad det är för dag? snurrig blir man..

Idag var jag hos läkarn å kollade knäna.. han skickade vidare mig till röntgen så får vänta några veckor innan jag får resultatet.. seegt

Ikväll ska jag iaf träna, kul!

?

Upp till bevis? Eller, hmm.. Mer ett avgörande? Lite lätt rädd....

Feel the melody and the rhythm of the music around you

Att leva som i en dimma, att inte riktigt veta vad som händer.. Att egentligen veta allt.. Vad gör man? och den stora frågan, vad vill man?

Some are like water, some are like the heat
Some are a melody and some are the beat
Sooner or later they all will be gone
Why don't they stay young?

Tänk om man hade egenskapen att stanna tiden, att vara förevigt ung. Att förverkliga alla drömmar, att komma på vad man har för drömmar, om man har några..

We shall have music
We shal have rhyme
We shall have each other
One minute after the end of time

Lyssna till människorna omkring dig, men ännu bättre, lyssna till dig själv!
Lev för nuet, lev för dig själv.



Inte okej

Jag ligger i sängen med en stor chipspåse och en massa dipp, men jag känner inte smaken.. jag har åkt på en nedrans förkylning och nu är ju hela meningen med chips-ätandet borta...... depp gången 1000

sophie säger

Att hon saknar sina kottar väldigt mkt just nu!

Madrassrace, huvud axlar knä och tår, vattenkrigen, glassätandet

hmm vad håller jag på med, det finns för mkt..

Kottar kom hit!

Aaa

En ovishet, men nog mer en rädsla.. Faan, jag vill inte.. samtidigt som det är det enda som jag vill..


Jadu..

Ibland blir inte allting som man tänkt sig. Om det är bra eller dåligt vet jag inte men jag har i alla fall börjat se klart


Onsdag

Jag  är död, död, DÖD! min rygg gör ont, och snart ska jag iväg på fystester.. jobbigt..

sen ere bara hem å så lite chill och förkrök innan vi ska till tegel, myspys :D

Du, du, du...

Tackar =)

Tack så mkt alla för gratulationerna på min födelsedag =)

åhh

Mona har lagt upp bilder ifrån Egypten nu, och se vad man hittar.. en mysbild av oss på Hedkandi, fan vad jag saknar det...



Måndag

Igår var en bra dag. sov länge, träffade Viktor och tog det lugnt på kvällen.. Mys! =)

Idag bär det av till Gävle, kan bli bra..

Jag har lite smått panik just nu, gillar inte å missa saker men nu när hockeyn drar igång kommer jag missa både hockey och jobb, inte okej.. men men, det löser sig nog =)

Nu ska jag duscha. sjukt skönt

Jaa..

Det är skönt att vara hemma


RSS 2.0