HAHAHAAHHA!!!!

Kondition, smidighet och styrka utan svett. En härlig stärkande träningsform där du utför gymnastikövningar i vatten till musik, med en instruktör som inspirerar och visar övningarna.

Låter inte det här som en toppen träning för gammla tanter?! Jo det tycker vi också, men det passar sig tydligen för småtjejer som oss också, för idag ska Ormsta/DE Damlag utföra ett pass i Vattengymnastik. Jag tror bestämt att de har tänkt att vi äldre damer ska få en träning som passar oss bra och inte bara köra de träningarna som passar småbarnen (juniorerna).. Dock känns detta lite för vuxet, så för att visa att vi fortfarande har barnasinnet kvar ska vi träffas lite innan och åka kana å plaska lite i barnpoolen!


Ja, som sagt är det Hockeylaget som ska utföra detta pass och det är då självklart att man blir lite rädd att några (nämner inga namn) ska sjunka.. För att undvika detta och för att alla ska kunna få vara med, ta med er flytkuddar! Sedan har även min kompanjon siv tagit fram ett bra förslag på simskola! Läs det här

Och komihåg tjejer, inget mat före bad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0