Bra jobbat!

Våran skola har lyckats igen! Den är verkligen bäst, skulle välja Vallentuna gymnasium alla dagar i veckan om jag valde om gymnasium idag... eller inte...
Idag sammlade projketlärarna båda ekonomiklasserna för att gå igenom projektredovisningen m.m. Man kan ju tycka att de borde ha lite koll då, men nej.. Då står båda två å stammar fram några obegripliga meningar och vägrar att svara på frågor på ett vettigt sätt...Sen kan man ju tycka att vi borde ha lika betygsättning i de båda klasserna, då vi läser exakt samma kurs.. men nej då står lärarna och säger "jag kommer bedömma A klassen såhär" och sen kommer våran lärare och säger "och jag kommer att bedömma D klassen såhär" vilket var två olika sätt.. Samma ämne, samma arbete.. men olika betygsättningar... är inte det lite konstigt? Och vad ska vi få betyg på? En jävla loggbok som vi har skrivit i två gånger?!
Nej, våran kära skola borde nog fundera lite på vad fan de håller på med.. Just nu är man ju så otaggad på att gå till skolan att det e helt sjuk.. så här borde det inte vara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0