Vi spelar tennis va ?

Den här helgen har gått åt till att spela hockey! wiiie
Vi spenderade 3 dagar i Ö-vik och spelade en Dam turneringen. sjukt kul.. vi räknade ut att medelåldern i vårat lag under turneringen var 16.6, ganska ungt? haha japp.. tror att Modo hade ca 21, och brynäs typ 23.. så vi är ett väldigt ungt Damlag.. Vi bildade vårat Damlag för mindre än ett år sedan, och sen dess har det bara gått uppför, jag tror att det är för att vi verkligen har viljan, alla kämpar alltid så sjuk mkt.. det är grymt!
Aja, tänkte iaf skriva lite om matcherna så läs å (njut?) haha..

Fredags match mot Hässelby/Kälvesta
Alla var sjukt sega efter bilresan.. men eftersom att det var lika för båda lagen har vi väl ingen att skylla på? haha..
Vi var iaf väldigt överlägsna men satte inte våra chanser..
Skotten slutade 29-8 till våran fördel och matchen slutade 4-0 efter 2 mål av mig, 1 av Empa och 1 av Michan, grymt brudar!

Första Lördagsmatchen mot Brynäs
Kanske vi bara ska nämna 1 perioden? haha... vi började matchen sjukt bra och i periodpausen stod det bara 2-1 till brynäs vilket är väldigt bra eftersom att dom är ett riksserielag.. 2 perioden började tyvärr med ett baklängesmål som kanske inte hade gjorts ifall det inte varit blött bakom mål.. menmen.. jag tror att vi gav upp redan då och började fundera på nästa match som var den viktiga... det rann iväg onödigt mkt och vi förlorade tillslut med 9-1 och skotten med 47-5... målet gjordes av Maria..

2 Lördagsmatchen mot Modos dam/juniorlag..
Bara 1.30 efter brynäs matchen och alla var ganska slitna.. men jag tror främst att det var underskattning som gjorde att vi faktist låg under med 1-0 ett tag.. det behövdes en paus och lite skäll för att vi skulle tagga till och vända matchen till
2-1, grymt slit brudar! skotten i den här matchen slutade 20-10 till vår fördel och målen gjordes av Tove och Olle..

3 Lördagsmatchen, semi mot Modo (Riksseri lag)
som sagt 3 matchen för dagen och nu var vi riktigt slitna.. men semi är grymt och alla taggade till som fan.. Modo kom
3:a i riksserien föra året och vi spelade div 2, så jag måste säga att vi gjorde en helt okej match även om vi förlorade med 3-0 och förlorade skotten med 36-6..

Match på söndagen mot Leksand (även dom är riksserie lag)
Ett taggat ormsta/de tänkte ge Leksand en lektion och jag tror nog att dom blev ganska chockade när vi tog ledningen med 1-0.. Leksand kom dock igen och gjorde 4-1.. vi gjorde 4-3 och var nära att göra 4:an, men så blev det tyvärr itne och Leksand vann matchen med 4-3... men det var sjukt bra jobb tjejer! :)
skotten förlorade vi me 42-9 (jag vet.. ganska mkt.. :P) .. och våra mål gjordes av Johanna x 2 och Tove..

Bra turnering tjejer.. nu taggar vi inför seriestarten :)